• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربرد کارت دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dr. Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تنها فایده‌ای که برای من داشت این بود که یه بار موزه رفتم بلیط تخفیف‌دار گرفتم 😂
راستی کارت متروی دانشجویی هم گرفتم ۲۵۰ تومن میدادی ۵۰۰ تومن اعتبار داشت 😂

کافه بارمان نزدیک خیابون فلسطین تخفیف میده

هیچ وقت موقع ورود و خروج دانشگاه همراهم نیست
آخرین بار نگهبان دم در بهم گفت محض رضای خدا بعذ 6سال یه بار کارتت همراهت بیار دوربین یه بار ثبت کنه :))) و تنها جایی که به دردم خورد ایست و بازرسی قطرویه بود که از همه کارت شناسایی خواستن و دیدن دانشجوی بدبختی ام گفتن برو :))

دانشگاه های علوم پزشکی با استفاده از کارت دانشجوییت می‌تونی از اکثر بیمارستان ها و مراکز زیر نظر دانشگاه خدمات رایگان بگیرید.
حداقل از ۹۳ تا ۹۷ برای علوم پزشکی تهران اینطور بود.

کافه هگزا داخل ولیعصر یکم پایین‌تر از بزرگمهر
اونجا به مناسبت افتتاحیه بهمون قهوه رایگان داد🎀

(اسمشو نوشتم تبلیغ‌شه)

پک صبحونه رو با کارت میدن :))

به جز اون هر بار تو همدان موقع خرید گفتم آقا دانشجو ام تخفیف بده با واکنش جالبی مواجه نشدم :(

همه موزه ها تخفیف دانشجویی دارن.
موزه های کرمان و کاشان و چندتا موزه های موقت تهران و بازدید از کاخ ها با کارت دانشجویی رایگان بودن.
بلیط تمام نمایشگاه ها با کارت دانشجویی رایگان بود.
بلیط استخر و باشگاه های ورزشی دانشگاه
اکثر کافه ها و فست فودی های دور انقلاب با کارت دانشجویی تخفیف دارن
فضاهای اشتراکی با کارت دانشجویی تخفیف دارن
میتونی دانشگاه غذا بگیری و این به نظرم به صرفه ترین استفاده است.
یه مدت آوا ایر اشتراک یکساله cip خودش رو برای دانشجوها رایگان کرده بود
هرجا گشت میگرفتم، کارت و کوله رو نشون میدادم که حراست دانشگاه با لباس من کاری نداشت، باور کن من از دانشگاه میام و جواب بود و ولم میکرد (البته این استفاده خیلی قدیمیه، الان خیلی کاربرد نداره)
قبلا یه جایی تو انقلاب خیابون ۱۲ فروردین بود، با کارت دانشجویی میتونستی برگه کلاسور با تخفیف زیادی بخری.

کتابخونه رو چطوری رایگان ثبت نام کردن؟
نمی‌دونم جواب بده یا نه برای شما
تشریف میبرید کتابخونه فرم عضویت پر می‌کنید و یه کارت شناسایی می‌خواد چیزی همراهم نبود اون رو دادم و با دیدن اسم رشته پزشششششکیییی با یک مادر دارای دو بچه دبیرستانی با وضعیت درسی متفاوت مواجه شدم و بعد از دو توصیه کلی،ثبت نامم رایگان شد:))

دانشگاه های علوم پزشکی با استفاده از کارت دانشجوییت می‌تونی از اکثر بیمارستان ها و مراکز زیر نظر دانشگاه خدمات رایگان بگیرید.
حداقل از ۹۳ تا ۹۷ برای علوم پزشکی تهران اینطور بود.
کی؟چطور؟این اگه باشه که واقعا محشره

نمی‌دونم جواب بده یا نه برای شما
تشریف میبرید کتابخونه فرم عضویت پر می‌کنید و یه کارت شناسایی می‌خواد چیزی همراهم نبود اون رو دادم و با دیدن اسم رشته پزشششششکیییی با یک مادر دارای دو بچه دبیرستانی با وضعیت درسی متفاوت مواجه شدم و بعد از دو توصیه کلی،ثبت نامم رایگان شد:))
من یه بار برای کار یکی از اقوام رفته بودم آموزش دانشگاه اصفهان (نه علوم پزشکی) اصلا به حرفم توجهی نمیکرد و هر چی میگفتم سعی داشت منو از سرش باز کنه و کارمو راه نندازه. وسط این حرفا گفت خودت دانشجویی اینجا؟ گفتم بله. گفت رشتت چیه؟ گفتم پزشکی😂
نگام کرد گفت رتبت چند شده؟ گفتم فلان
بعد هیچی دیگه کارمو راه انداخت😂😂

تو جاده چالوس به دستور مستقیم پدرم سر پیچ یک طرفه سبقت گرفتم افسر گرفتم

با ارائه کارت دانشجویی و ننه غریبم بازی از ۹۰۰ هزار تومن با ۱۰ نمره منفی کردمش ۱۸۰ تومن بدون نمره منفی

کسی بهم نگفت کارتت رو تحویل بده؛ منم چیزی نگفتم و دارمشش :))

با کارت دانشگاه شیراز، ورودی باغ ارم و نارنجستان قوام و موزۀ تاریخ طبیعی رایگانه.

از موزه هنر‌های معاصر تخفیف گرفتم + پیام‌نور بهم اینترنت بین‌الملل داد

Back
بالا