سلام
بستگی به رشتهت هم داره تا حدودی، مثلا ما که انسانی هستیم، تفاوتش اینجاس که تحلیلی کار میکنیم و نه حفظی، بر فرض مثال هفته ای یه دونه کتیبه واسه تاریخ تحلیل میکنیم، یا پادکست های جامعه، یا تحلیل مسائل فلسفه منطق، اقتصاد و... در صورتی که تا اونجایی که اطلاع دارم از یکی دو تا مرکز غیر تهران، کتاب وزارتی تدریس میشه و حفظ کن و امتحان بده و تامام...کلاس ها گفتگو محور هست و خیلی بحث داریم توی کلاس ها....و تک گویی مدرس در کار نیست...البته اینا اکثرا اقتضای رشته ما هستش...یا بعضا دوره میذارن واسمون، مثل تندخوانی که تازه شروع شده، کلاس هایی بنام برفراز اندیشه که توش گرایش خاص دانشگاهی مدنظرت رو بر میداری و چهارشنبه ها ۲ تا ۴ به اون کلاس اختصاص داره...مثلا من حقوق برداشتم...پژوهش داریم که در آخر مقاله ای پژوهشی و خفن طور باید تحویل بدیم...اغلب تفاوت توی کادر مدرسه هست از نظر من...مثلا ما مشاور بالینی و مشاور تحصیلی فعالی داریم...مدام پیگیر ساعت مطالعه زدن بچها و روحیات و این صوبتا هستن...نحوه تدریس هم که به اقتضای رشته کلا مفهومی هست و کلاسا همش بحثه...دبیر صرفا یه موضوع میگه و اون وسطا صحبت ها رو اصلاح میکنه...کل بچهای مدرسه از طرف خود مدرسه قلمچی ثبت نام شدن و اینا...کارگاه های تست زنی و تدوین سرود ملی و... هم هستن...سر بچها به شدت شلوغه و این گاهی بده :)