Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,395 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 2021/5/12 #41 به نقل از mthre_sh : پاسخنامش خوبه؟ خوب تحلیل کرده سوالارو؟ کلیک کنید تا باز شود... آره مهروماهم خوبه رفتم نگاه کردم
به نقل از mthre_sh : پاسخنامش خوبه؟ خوب تحلیل کرده سوالارو؟ کلیک کنید تا باز شود... آره مهروماهم خوبه رفتم نگاه کردم
omid.hpour omid فارغالتحصیل ارسالها 69 امتیاز 525 نام مرکز سمپاد میرزاکوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1399 دانشگاه علوم پزشکی کردستان رشته دانشگاه پزشکی عمومی توئیتر 2021/5/13 #42 به نقل از mthre_sh : سلام کنکوریوم مهر و ماه بهتره یا چند کنکور خیلی سبز؟ واقعا موندم کدوم رو بگیرم کلیک کنید تا باز شود... من پارسال چندکنکور زدم خوب بود کنکوریوم رو تا الآن نزدم و نمیدونن چجوره
به نقل از mthre_sh : سلام کنکوریوم مهر و ماه بهتره یا چند کنکور خیلی سبز؟ واقعا موندم کدوم رو بگیرم کلیک کنید تا باز شود... من پارسال چندکنکور زدم خوب بود کنکوریوم رو تا الآن نزدم و نمیدونن چجوره
19azar کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 69 امتیاز 202 نام مرکز سمپاد فرزانگان۴ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1398 2021/5/13 #43 من کنکوریوم داشتم کنکور۹۸ به نظرم خیلی خوب بود برای شبیه سازی محیط کنکور عالیه به ویژه الآن که آزمون های جامعی شبیه کنکور برگزار نمیشه. ولی چندکنکور خیلی سبز رو ندیدم برای همین نمیتوانم نظری بدم
من کنکوریوم داشتم کنکور۹۸ به نظرم خیلی خوب بود برای شبیه سازی محیط کنکور عالیه به ویژه الآن که آزمون های جامعی شبیه کنکور برگزار نمیشه. ولی چندکنکور خیلی سبز رو ندیدم برای همین نمیتوانم نظری بدم
Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,395 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 2021/5/13 #44 به نقل از mthre_sh : مرسی^-^ تصمیم گرفتم چند کنکور بگیرم بخاطر پاسخنامش که ادرس داره و گروه مولفاش کلیک کنید تا باز شود... انشاالله موفق باشی ^_^
به نقل از mthre_sh : مرسی^-^ تصمیم گرفتم چند کنکور بگیرم بخاطر پاسخنامش که ادرس داره و گروه مولفاش کلیک کنید تا باز شود... انشاالله موفق باشی ^_^