• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

منهوک

مهمان
سلام
من در آستانه یازدهم ام
رشتم تجربیه
ولی حس می کنم برا ریاضی ساخته شدم
چقدر من من میکنم
ببخشید
در هر صورت کسی میتونه کمکم کنه از شک دربیام؟
به هر دو هم علاقه دارم

خودتو تو اینده تصور کن
ببین با چ شغلی حال می کنی
درسته ک مسلما شغل پیرو رشته نیست .. ولی حداقلش بی تاثیر هم نیست
می تونی حتی ب جای ی پزشک ، ی بیوتکنولوژیست یا یه محقق سلولی مولکولی شی .. با چی حال می کنی

دقیقا امروز معلم ریاضیم همچنین حرفایی زد...
حس می کنم رشته های تجربی پیشرفت زیادی ندارن و مثلا یه پزشک هر روزش چه فرقی باهم میتونه داشته باشه؟
پزشک داریم تا پزشک
ی پزشک هست از صبح تا شب تو مطب با بیمارستان .. نه نه ی هیئت علمی چیزی ..
یکی هست عمومیشو ک خوند تو دوره عمومیش کلی ریسرچ انجام داده و بعد برا پست داک اپلای می کنه ... سرشناس میشه و بعد برای گرفتن وقت جراحی / ویزیت تو کل دنیا براش دست و پا میشکنن

سلام
من در آستانه یازدهم ام
رشتم تجربیه
ولی حس می کنم برا ریاضی ساخته شدم
چقدر من من میکنم
ببخشید
در هر صورت کسی میتونه کمکم کنه از شک دربیام؟
به هر دو هم علاقه دارم
من هم امسال کنکور تجربی دادم ولی میخوام تغییر رشته بدم

اگه دوستان تجربه ای دارن به اشتراک بگذارن

خب یه نفر تو کلاس ما بود که ریاضی میخوند و کنکور تجربی داد.امسال هم به این نتیجه رسید که باید میرفته انسانی!این واگرایی تو تصمیماتش خیلی بهش ضربه زد چون عملا نمیدونست داره چیکار میکنه و هر رشته ای رو میدید میگفت علاقه دارم و میخوام برم سمتش خب اینا ادمو عقب میندازه.بنظرم ادم بین علاقه هاش باید اولویت بندی کنه اونم بر اساس منطق و استعداد هاش و وارد یه جو یک بعدی علاقه نشه فقط.چون قرار نیست صرفا علاقه جوانب یک رشته ای رو تامین کنه و فقط "علاقه" نیست کلی فاکتور دیگه هست مثلا شناخت درست از رشته و البته اینده شغلی که در برخی مواقع ربطی به رشته تحصیلی نداره.

آخرین ویرایش:
ایندت رو با هر رشته تصور کن
کدوم حال میده بهت؟

هدفت چیه؟ تو زندگی میخوای چیکار بکنی؟
مشخص کردنش خالی از لطف نیست

انگیزت برای تغییر رشته چیه یا مثلا خودت استعدادت رو میشناسی یا خواسته واقعیتو می دونی اول باید از جوانب مختلفی مطمئن بشی واقعا یه چیزو چقدر می خوای و یا اون انتخابت چه تاثیری تو خودت و آیندت داره اگه دیدی از همه جوانب مطمئنی که میخوای بعد اقدام کن،شاید فکر کنی زیاد دارم سخت میگیرم ولی واقعا انتخابت هر چقدرم بزرگ یا کوچیک تو حال وآیندت تاثیر زیادی داره و این انتخاب چیزیه که به زنجیره انتخاب های خیلی مهم دیگه متصله و کلی مسیرتو عوض میکنه مثلا میرسه به رشته دانشگاهی بعد شغل ویا موقعیت و جایگاه در جامعه،خانواده،تاثیر اطرافیان و.... پس اینجا بهتره برای انتخابت یه خورده سختگیر باشی ولی خب اگه واقعا بهش علاقه داری بهتره انتخاب کنی تا بعدا حسرتشو نخوری که جلوی دلتو گرفتی.....

علاقه اگه باشه هم خوب میخونی و از هر چیزی به خاطرش میگذری هم شغلت بهت میچسبه و تو دانشگاهم جا نمی زنی

Back
بالا