• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مهندسی پزشکی

negkh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام دوستان
من امسال انتخاب رشته دارم (نهم به دهم)
و میخواستم اگه کسی راجب رشته های مهندسی برای خانوما خصوصا مهندسی پزشکی و it اطلاعی داره (توی ایران )بهم بگه چون اکثرا میگن مهندسی پزشکی بازار کار نداره
من مشهدم

سلام دوستان
و میخواستم اگه کسی راجب رشته های مهندسی برای خانوما خصوصا مهندسی پزشکی و it اطلاعی داره (توی ایران )بهم بگه چون اکثرا میگن مهندسی پزشکی بازار کار نداره
من مشهدم

مهندسی پزشکی تا جایی که من شنیدم شغل بازاریابیه

به جز یک گرایشش که اون تعمیرات دستگاه های پزشکیه

وگرنه اون قسمت زدن شرکتش به ما نیومده

سلام دوستان
من مشهدم

برای خانم ها راجب عمران یا کامپیوتر تحقیق کردی ؟؟؟

منم منظورم همون بخش تعمیرات

حقیقتا اوضاع مهندسی پزشکی خیلی خوب نیست. یا وارد کار تحقیقاتی میشن(مقاله و ریسرچ و در نهایت اپلای یا شرکت های دانش بنیان بعد از گرفتن دکترا) یا کارایی که خیلی مربوط نیست. مثلا طرف بیوالکتریک میخونه میره سمت کارای الکترونیکی یا بعضا کامپیوتری و کدنویسی. یا بیومکانیک میخونه میره سمت کارای مکانیکی. گرایش بیومتریال هم راستش نمیدونم دقیقا کجا کار میکنه.
کارای تعمیرات رو که تکنسین میتونه انجام بده. واسه تعمیرکردن یه دستگاه لازم نیست 4-6 سال درس آکادمیک تئوری محور بخونی!
آیتی بازار کار بهتری داره. به هرحال عصر تکنولوژی و اینترنت هستیم.

حقیقتا اوضاع مهندسی پزشکی خیلی خوب نیست. یا وارد کار تحقیقاتی میشن(مقاله و ریسرچ و در نهایت اپلای یا شرکت های دانش بنیان بعد از گرفتن دکترا) یا کارایی که خیلی مربوط نیست. مثلا طرف بیوالکتریک میخونه میره سمت کارای الکترونیکی یا بعضا کامپیوتری و کدنویسی. یا بیومکانیک میخونه میره سمت کارای مکانیکی. گرایش بیومتریال هم راستش نمیدونم دقیقا کجا کار میکنه.
کارای تعمیرات رو که تکنسین میتونه انجام بده. واسه تعمیرکردن یه دستگاه لازم نیست 4-6 سال درس آکادمیک تئوری محور بخونی!
آیتی بازار کار بهتری داره. به هرحال عصر تکنولوژی و اینترنت هستیم.

بیومتریال همون قسمت شرکته تقریبا

مامان من می گه یکی از قومای علی دلسوز (یه کی از هم کلاسی های من و امیر رضا) دختر بوده مهندسی پزشکی خونده الآن تو یه بیمارستانی به عنوان پرستار استخدام.
(نمی گم مهندسی پزشکی می خونن برای پرستار شدن می گم یه همچین حالت خاصی هم بوده محض اطلاع همگی)

سلام دوستان
من مشهدم
it تا چندین سال پیش جزء رشته های کنکور بوده و الآن هم فوق دیپلمش تو دانشگاه های غیر انتفاعی هنوز هست (معدود) و اطلاعات هم پارسال 5 نفر مساحبه ای داشته
ولی در کل به شکل عادی منقرض شده حالا کجا رفته ؟ شده گرایش فوق لیسانس مهندسی نرم افزار مهندسی نرم افزار هم تو دفترچه کنکور شماره 2 وجود خارجی نداره پس چه جوری می تونیم بریم it آخرش؟
باید برین مهندسی کامپیوتر قبول شین دو سال تو دانشگاه بخونین بعد بهتون می گن می خوای بری نرم افزار یا سخت افزار بعد می گی نرم افزار دو سال بعد رو نرم افزار می خونی و لیسانس نرم افزار می گیری بعد دیگه کنکور فوق لیسانس و it و ...
رشتش هم تو مایه های همون مهندس نرم افزاریه که تو کارای اینترنتی مسلطه یک یک مثال ملموس خوب ازش می شه یه معاون فناوری که یه سایت و یه سیستم شبکه خوب بین کامپیوتر ها و گوشی ها داخل مدرسه راه انداخته.

مامان من می گه یکی از قومای علی دلسوز (یه کی از هم کلاسی های من و امیر رضا) دختر بوده مهندسی پزشکی خونده الآن تو یه بیمارستانی به عنوان پرستار استخدام.
(نمی گم مهندسی پزشکی می خونن برای پرستار شدن می گم یه همچین حالت خاصی هم بوده محض اطلاع همگی)
کاماااااااااااااااااننننننننننن=//////////
مهندس اسمش روشه=|
چطو ممکنه پرستار شه؟=|
یکی ک مهندس پزشکیه حتی در حد زیست دبیرستان از بدن ی ادم نمدونه=|
مگر اینکه رفته باشه کاملا جدا دوره دیده باشه ک اون ربطی ب مدرک نداره=|
یکی ک حتی دیپلمم نداره میتونه دوره بگذرونه بعد بره کمک بهیار شه=|

Back
بالا