حمیده کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,311 امتیاز 64,035 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 94 2019/2/15 #1 بنا به دستور ِ داخلی اعظم، محدثه گفتم منم یه تاپیک بزنم نیمچه هنرهام رو نشونتون بدم! باشد که وسیلهای برای ایده گرفتن باشد ؛؛)
بنا به دستور ِ داخلی اعظم، محدثه گفتم منم یه تاپیک بزنم نیمچه هنرهام رو نشونتون بدم! باشد که وسیلهای برای ایده گرفتن باشد ؛؛)
حمیده کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,311 امتیاز 64,035 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 94 2019/2/15 #2 من عاشق پارچهی چهارخونهام، اونم این طرح و رنگ! یه اور کت هستن ایشون، آستر دار، آستین زیریش پفیه، رویی هم جنبهی تزئینی داره! یقه انگلیسی و همینا دیگه آخرین ویرایش: 2019/2/26
من عاشق پارچهی چهارخونهام، اونم این طرح و رنگ! یه اور کت هستن ایشون، آستر دار، آستین زیریش پفیه، رویی هم جنبهی تزئینی داره! یقه انگلیسی و همینا دیگه
حمیده کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,311 امتیاز 64,035 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 94 2019/2/19 #3 این داستان؛ بافتنی، سایز جوجه کادوی تولد یک سالگی جوجه بود ^_^ شلوار ِ این یه ساله در دست احداثه وقت نمیکنم کاملش کنم و اینکه جنبهی آموزشی داشت و همونطور که میبینین بازوش بزرگه یکم این سرهمی هم صرفا جنبهی یاد گرفتن داشت، اندازههاش زیاد دقیق و استاندارد نیست! گلهای روی ایشون هم روباندوزی هست!
این داستان؛ بافتنی، سایز جوجه کادوی تولد یک سالگی جوجه بود ^_^ شلوار ِ این یه ساله در دست احداثه وقت نمیکنم کاملش کنم و اینکه جنبهی آموزشی داشت و همونطور که میبینین بازوش بزرگه یکم این سرهمی هم صرفا جنبهی یاد گرفتن داشت، اندازههاش زیاد دقیق و استاندارد نیست! گلهای روی ایشون هم روباندوزی هست!
حمیده کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,311 امتیاز 64,035 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 94 2019/2/21 #4 گلهای پایینش گلدوزی با دسته که بهش گلدوزی برزیلی هم میگن! ایشون یه شلوار هم داشت که عکسی ازش در دست نیست!
گلهای پایینش گلدوزی با دسته که بهش گلدوزی برزیلی هم میگن! ایشون یه شلوار هم داشت که عکسی ازش در دست نیست!
حمیده کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,311 امتیاز 64,035 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 94 2019/12/28 #5 فایل اصلیشون در دسترس نبود، مجبور شدم از خود پیجم شات بگیرم. شرمنده خلاصه. + بعضیاشون پشتشون خوشگلتره تا جلو
فایل اصلیشون در دسترس نبود، مجبور شدم از خود پیجم شات بگیرم. شرمنده خلاصه. + بعضیاشون پشتشون خوشگلتره تا جلو