stanly1
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب(قبلا)
- شهر
- شیراز-الان کیف(پایتخت اوکراین)
نه فرقی نمیکنه.ما شهود اخلاققی داریم.دانش بی واسطه.وقتی فرد به "بلوغ اخلاقی" برسه کاملا اینارو تشخیص میده و دلیل تفاوت ها،اینه که متاسفانه عوامل محیطی و تربیتی این بلوغ رو بدجوری کند کردن!باش مخالفم چون از ترجیح هر کس احتمالا فرق میکنه و به عوامل مختلف بررسی داره.
بلوغ اخلاقی(اصطلاحیه که شهودگراها بکار میبرن)با رشد اندام و....حاصل نمیشه بلکه به قدرت تحلیل و درک عاطفی مربوطه که همه دارنش.بیماران روانی مثل اوتیسمی ها این درک رو ندارن!
+ مثلا موقعیت" اسیب رسیدن به دیگری" برای افراد،ازار بیشتری داره تا "دخالت نکردن تو حریم خصوصی".رنج در حالت اول بیشتره(هر چند بهتر بود به عنوان شهودگرا،از مفهوم بدیهی و بسیط "بدی"استفاده کنم چون فایده گرائیم گرفتار مغلطه طبیعتگرایانست.ولی بنظرم حرفم اینجوری ملموس تره)
اره.ربطی به بقیه نداره؛این وظیفه من و همه ست.منظور من از تاپیک این بود که ببینم اگر ببینید هیچ کس اون وظیفه ی اخلاقی که میگی رو انجام نمیده آیا خودتون اقدام میکنید ؟
اگه کسی وظیفه رو به این بهونه انجام نده،درست میشه مثل ایران که وقتی فرد میبینه چن نفر کارشونو انجام نمیدن،خودشم انجام نمیده! مثل کسی که اول شاگرد زرنگ بوده ولی وقتی میبینه اینهمه شاگرد تنبل هست،اونم بیخیال میشه.در حالی که هیچ ارتباط منطقی ای بین گزاره های "من باید وظیفمو انجام بدم" و "دیگران وظایفشونو انجام نمیدن" وجود نداره مگه اینکه بگید "باید همرنگ جماعت شد" که البته اصلا حکم جالبی نیست!
آخرین ویرایش:

مرسی میکائیل