- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ایلام
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- زیست
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی ایلام
- رشته دانشگاه
- پزشکی
من خواب عجیب زیاد میبینم.توی اکثر خوابام یه ماجرای تخیلی اتفاق میافتاده که روند منظمی داره،مثل فیلم سینمایی از اول شروع میشه ماجرا و تا آخر ادامه داره
مثلا یه بار در زمان سفر کردم و ماجراهای بعد سفر در زمانم
یا یه بار دیگه قدرتی داشتم که از دستام الکتریسیته خارج میشد به عنوان سلاح کشتار جمعی ازش استفاده می کردم
یا قدرت پرواز داشتم و وقتی اژدها یا دیوی دشمنی چیزی(دقیق یادم نیست) بهم حمله می کرد انرژی پروازم تموم میشد،خیلی استرس وارد میشد بهم
الانم که دوران اعلام نتایج کنکور به سر میبرم غالبا خواب میبینم که سر جلسه م یا یه هفته قبل کنکوره بعد توی خواب به طور متناوب بین زمان قبل،بعد و سر جلسه کنکور جا به جا میشم و همش از خودم میپرسم الان کنکور دادم یا نه؟
کلا درگیرم

مثلا یه بار در زمان سفر کردم و ماجراهای بعد سفر در زمانم
یا یه بار دیگه قدرتی داشتم که از دستام الکتریسیته خارج میشد به عنوان سلاح کشتار جمعی ازش استفاده می کردم
یا قدرت پرواز داشتم و وقتی اژدها یا دیوی دشمنی چیزی(دقیق یادم نیست) بهم حمله می کرد انرژی پروازم تموم میشد،خیلی استرس وارد میشد بهم
الانم که دوران اعلام نتایج کنکور به سر میبرم غالبا خواب میبینم که سر جلسه م یا یه هفته قبل کنکوره بعد توی خواب به طور متناوب بین زمان قبل،بعد و سر جلسه کنکور جا به جا میشم و همش از خودم میپرسم الان کنکور دادم یا نه؟
کلا درگیرم

/یه بارم خواب دیدم سر جلسه ی کنکور هیچی بلد نیستم بعد (sheldon cooper(big bang theory اومده بالا سرم مسخرم میکنه