• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابِ عجیب D:

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حلزون
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من خواب عجیب زیاد میبینم.توی اکثر خوابام یه ماجرای تخیلی اتفاق میافتاده که روند منظمی داره،مثل فیلم سینمایی از اول شروع میشه ماجرا و تا آخر ادامه داره:-"
مثلا یه بار در زمان سفر کردم و ماجراهای بعد سفر در زمانم:-" یا یه بار دیگه قدرتی داشتم که از دستام الکتریسیته خارج میشد به عنوان سلاح کشتار جمعی ازش استفاده می کردم:-" یا قدرت پرواز داشتم و وقتی اژدها یا دیوی دشمنی چیزی(دقیق یادم نیست) بهم حمله می کرد انرژی پروازم تموم میشد،خیلی استرس وارد میشد بهم:-"
الانم که دوران اعلام نتایج کنکور به سر میبرم غالبا خواب میبینم که سر جلسه م یا یه هفته قبل کنکوره بعد توی خواب به طور متناوب بین زمان قبل،بعد و سر جلسه کنکور جا به جا میشم و همش از خودم میپرسم الان کنکور دادم یا نه؟
کلا درگیرم:))

يك چيزي كه برام جالبه اينه كه چند بار خواب همسر آيندمو ديدم
صورتشو نميديدم و نميدونم كيه ولي تو خواب برام خيلي آشنا بود و يك حس دوست داشتن خيلي عميق نسبت بهش داشتم:-?

چند باري هم خواب اينو ديدم كه دارم دنبال يك چيزي ميگردم كه انگار زندگيم بهش بستگي داره و هيچ ايده اي ندارم اون چيز چيه:د

كلا برام عجيبه چند بار تكرار شدن حالا با صحنه هاي يكم متفاوت :د

آخرین ویرایش:
يه سري تو خواب ديدم يه پيرمردي داره مچ دستمو فشار ميده عصبانيم بووووود بعد بيدار شدم ديدم خودم محكم گرفتمش در حد مرگ!!!:D=))

اسمون جرقه زد سیاه چاله درست شد همه رو بلعید.

بابام افتاده بود دنبالم بزنتم. عموم که خیلی قوی تر از بابامه هم نتونست جلو شو بگیره.

رفتم تصویر توی مبایلم انگار مترو بود پر قطار لهم کردن.
و خیلی خواب های عجیب که یادم نمیاد.

تو خواب با یه آدم چینی صحبت میکردم بعد اون چینی صحبت میکرد من فارسی . منظوره همم خوب متوجه میشدیم :| /یه بارم خواب دیدم سر جلسه ی کنکور هیچی بلد نیستم بعد (sheldon cooper(big bang theory اومده بالا سرم مسخرم میکنه

آخرین ویرایش:
بدترین خوابام در مورد کنکوره...حس میکنم قبول نمیشم بعد باید پشت کنکور بمونم...بعد خیلی سخته پشت کنکور موندن...و وسط خواب زار میزنم که کنکور قبول نشدم!:|:|

دوستم قراره با حامد پهلان ازدواج کنه
.
.
.
فاز خوابم چی بوده ؟

Back
بالا