- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- یزد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- ریاضی
تجربیات خودتون و کارای مثبت و منفی برای اینکه کنکوریای ۹۷ انجام بدن/ندن رو ذکر کنین 

در مقام یه تجربهی شخصی ِ مفید، که کم تر از یک ساله بهش دستیافتم،دارم مینویسم این حرف ها رو. چند روزی بود که میخواستم بنویسمش ولی فرصت نداشتم.
تو اولین فرصت ِ ممکن- مثلا برای کنکوری ها، بعد از کنکورشون- بشینین تو یک دورهی طولانی و مستمر تکلیفتون رو با خودتون و خواستههاتون روشن کنین.
سعی کنین مجموعهی تلاشهاتون برای دو سه سال حول ِ این بگرده که چی از زندگیتون میخواین؟
چهجوری دوس دارین پیش برین تو زمینههای مختلف درسی و کاری و عاطفی و ...؟
این شناخت خیلی مفیده. تو تمام سالای آیندهی زندگیتون به دردتون میخوره.
اینکه به صورت "تقریبا"مشخص بدونین از سالهای عمر تحصیلیتون، از شغلتون، از رابطهی عاطفیتون و از بقیهی مسائل، چی میخواین کمکتون میکنه. کمک میکنه برای فعالیتها،تلاش ها، موقعیتها و انسانهایی که ممکنه خوب باشن اما مناسب خواستهعاتون از زندگی نباشن؛ وقت نذارین.
متاسفم که اینو میگم ولی ما فرصتمون خیلی محدوده.
-یادمه یه بار گفتم کاش ما مثل خون آشاما بودیم و فرصت ۶۰۰ سال زندگی داشتیم. بدون هیچ نشونهای از حسرت و به صورت خیلی منطقی برگشت گفت ولی نیستیم.-
ما فرصتمون محدوده، خیلی خوسشانس باشیم حدود ۸۰_۷۰ سالی زندگی میکنیم.نمیتونیم برای خیلی از چیزهای خوب هم وقت بذاریم، چه برسه به چیزای بد!
خیلی از راهها، طرز زندگی کردنها، شغل ها و آدم ها، چیزای خوبی هستن.اگه ندونیم خواستهمون و هدف نهایی مون از این موارد چیه، سردرگمترین میشیم. و وقتمون - که جز تنها دارایی های حقیقیمون هستش - رو از دست میدیم در راستای چیزی که مناسب نیست.
وقتتون رو از دست ندین لطفا. غمگین ترین میشم از لحظاتی که نابود میشن بدون ایجاد لذت، بدون ایجاد رضایت، بدون ایجاد درد ، بدون ایجاد رشد.
گزینهها زیادن، اگه بخوایم به روش رد گزینه پیش بریم، تا سالهای سال باید "ناخواسته"هامونُ تشخیص بدیم بدون اینکه "خواسته"هامون رخ بنماین. تو راه ِ پیدا کردن ِ خواسته هامون، خودبه خود یکسری ناخواسته هم پیدا میشن. اما اینکه بخوایم از طریق ناخواسته ها به خواسته ها برسیم، خیلی کار بی نتیجهایه. این رو منی میگم که تا مدت ها میتونستم ساعت ها از ناخواستههام با خودم حرف بزنم بدون اینکه بتونم همونمقدار درباره خواسته هام چیزی بگم.
دریابین خواستههاتون رو از درس و دانشگاه، از شغل، از مکان زندگی کردن ، از آدم های احاطه کنندهتون و از رابطهی عاطفیتون. و از همه بالاتر دریابین خواسته هاتون رو از خودتون.
برای موارد "خیلی"دور از این خواسته ها، وقت نذارین.
اما حواستون باشه تو دام ِ strict بودن و ایدهآل نگر بودن هم گیر نکنین.
مرز باریکی دارن. خیلی باریک. ولی پیداش میکنین.
: ) همونجوری که خیلی ها پیداش کردن و همونجوری که من با اون حجم از اغتشاش و سردرگمی چند ماهه که پیداش کردم...
سلام ب همه بچه ها اگه. ممکنه ی راهنمایی راجب اینکه کلا چهارم رو غیر حضوری بگیری هم بکنید .
نکات مثبت و منفیش رو اگه کسی تجربه داره بگه لطفا . یکی از دوستای خودم غیر حضوری گرفته بود رتبش حدود 200شد .