• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سفر در زمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirfardanian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یک تئوری هست که میگه اگه دوتا دوقلوی همسان داشته باشیم و یکیشون روی زمین بمونه و اون یکی وارد یک سفینه بشه و به مرز یک سیاه چاله تزدیک بشه، زمان برای اون دیرتر میگذره و وقتی برگرده، جوونتر از برادرش هست
اما یجورایی هم سفر در زمان حساب نمیشه؟ چون به زمان بعد از سفر رفتیم؟

• دابل‌لایک
امتیازات: Mojo
توی تمام نقاط فضا
تمام رخداد های قبلی دیده میشه
یعنی شما همه‌ی گذشته‌ی زمین رو با جابجایی آنی میتونی ببینی
مثلا با یه جابجایی آنی مثل یه پورتال میریم روی یه جرمی تو فضا که ۲ میلیون سال نوری با زمین فاصله داره وایمیستیم
و تبریک میگم اگه یه تلسکوپ بی نهایت قوی و خارمادر تکنولوژی داشته باشین میتونین تصویر ۲ میلیون سال پیش زمین رو ببینین
و به طور کلی اینجوریه که شما به ازای هر فاصله از سطح زمین یه زمان مشخص داری
مثلا برای ۲ سال و سه ماه پیش رو ببینی میری تو فاصله ای که مربوط به این زمانه قرار میگیری
وقتی اینجوریه یعنی وقتی فقط توی یه نقطه ثابت داشته باشی, به نسب فاصله اون نقطه از جسمی که میبینی اختلاف زمانی وجود داره
و برای اینکه توی زمان سفر کرده باشی باید جابجایی آنی داشته باشی
یعنی دقیقا به معنای واقعی کلمه در آن واحد و مدت زمان سفر جابجایی داشته باشی
که با علم سال ۲۰۲۶ این موضوع غیر ممکنه و کلا به نظر من سفر به گذشته امکان ناپذیره
ولی با چیزای متافیزیکی میشه آینده رو رصد کرد و تغییراتی اعمال کرد اما عواقب سنگینی هم خواهد داشت.

من فکر میکنم اگه بیاد فقط به آینده میتونه باشه و برگشت به زمان حال
چون اگه یکی بره به گذشته و پدر بزرگ خودشو بکشه خب پس خودش وجود نخواهد داشت
اما از یه لحاظ های هم اگه سفر به آینده مجاز بشه باید یه قوانینی داشته باشه چون یکی میتونه بره آینده نتایج تمام مسابقات فوتبال تا اون سال ببینه و برگرده گذشته و با شرط بندی سر اون نتایجی که دیده پول دار بشه یا بره آینده یه چیزیو ببینه و بیاد حال اونو عوض کنه پس کلا یه کمی پیچیده میشه
پیشنهاد میکنم فیلم بازگشت به آینده رو ببینید خیلی خفنه
در جواب به پارادوکس پدربزرگ،
سفر به گذشته قاعدتا "غیرممکن" نیست.
تو میتونی به گذشته سفر کنی.
اما "نمیتونی" پدربزرگت رو بکشی.
اجازه‌ش به تو داده نمیشه. و یه فرضیه دیگه هم هست که اگه بکشی هم اشکالی نداره، ولی تو اون دنیا فقط پدربزرگت رو کشتی و وقتی به آینده برگردی پدربزرگت زندست.

Back
بالا