دوست دارید چیکاره بشید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اول از همه دوست دارم یه خسته باشم...مثلا بخوابم و به ازای خوابیدنم پول دربیارم:-"

اگرم نشد میخوام عکاس باشم...ثبت لحظه های زندگی مردم بدون اینکه خودشون بفهمن هیجان انگیزه:x

جراح عمومی(یه رشته تخصصی که جزاح کلا با تنه کار داره مثل تحال و سفراع و...) و بازیگر و در کنارش دوس دارم شغلایی مثل نویسندگی معلم زبان برنامه نویسی و اینجور چیزا رو تجربه کنم و از اون جایی که یه سری ارزو ها دارم:Dباید گارسونی چیزی هم در اینده تجربه کنم8->

استاد دانشگاه :| یا معلم ، مدرس ...

فیزیکدان

ارایشگر (پیرایش مو)

باغبون

آخرین ویرایش:
اینجامثله اینکه پاتوق بچه راهنماییاس!!
ولی به هر حال
من تا چند سال پیش ازم میپرسیدن میخوای چیکاره شی میگفتم نمیدونم!
الانم که دیگه نمیپرسن:)

از بچگی عاشق این بودم گنگستر یا دزد دریایی بشم
بزرگتر که شدم ینی الان مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی

من جدای رشته و هدف و اینام،
خیلیییی دوست دارم با بچه ها نقاشي کار کنم :)) بعد نمیدونم چه شغلیه :)) کار مربی مهدکودکه فکر کنم :/ مربی مهدکودکو دوست ندارم فقط همین قسمت نقاشی کردن با بچه هاش جذابه 8-^
چه روحیه لطیفی دارم -_-

یه جایی شنیده بودم باید آرزوهاتو تو دلت نگه داری اگه میخوای برآورده شه ولی چون احتمال برآورده شدن اینی که من میخوام یه چیزی زیر صفره پس میگم.
دوست داشتم بعد گرفتن دکترام و فارغ التحصیلی، منم یه آزمایشگاه پاتولوژی _ ژنتیک تو شهر خودمون داشته باشم و به عنوان سوپروایزر اون آزمایشگاه کار کنم. از اونجایی که به خودم مجوز نمیدن باید یه بنده خدایی رو گیر میاوردم که نظام پزشکیش رو بزاره وسط تا من بتونم مجوز بگیرم و شریکی کار کنیم ولی چون سرمایه n میلیاردی واسه ساخت یا خرید آزمایشگاه در بساط ندارم پس کلا کنسله. حالا این سرمایه رو تو ۱۴۰۴ ندارم دیگه چه برسه ده سال بعد.
ولی خب منطقی نگاه کنم آرزو دارم بالاخره توی یه آزمایشگاهی بتونم کار کنم و تست های ژنتیک انجام بدم. کلا سرنوشت یه جوری رقم بخوره از این فضا زیاد دور نشم. هعی :D.

اینو مینویسم تا بعدها، مثلا ۱۰ سال دیگه (به شرط حیات) بیام ببینم چی شدم. یکی از اینا شدم یا کلا یه چیز دیگه...
فیزیک‌دان
جراح مغز و اعصاب، شایدم ریسرچر مغز و اعصاب
مهندس کامپیوتر تو یه شرکت خفن

دوست دارم برسم به جایی که لبه علم و تکنولوژی باشه حالا تو یکی از این موضوعات
-الان که اینو مینویسم ترم ۱ پزشکی ام و تقریبا ۲ تا گزینه دیگه رو برای خودم بستم، ولی باید دید چی پیش میاد

الان که نمی‌دونم ولی کوچیک بودم دوست داشتم برنامه نویس شم چون بابامم برنامه نویس بود و عاشق اون صفحه سیاهه که توش کد می‌نوشت بودم :D

Back
بالا