- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
واسه من که کلا درجه رو نشون نمیده ! جایی باید تنظیم کنم ؟ 

اگر کسی بتونه تو یه روز صدتا پست بده و قبل بن شدن یا حذف شدن پست هاش جزوه رو بگیره نوش جونشخب اين فكره كلا خيلي چيزه خفن و خوبيه مفيدم هست
ولي مثلا خب فكر كن يه نفر يه جزوه بخواد با اعتبار پنج هزارتا ميتونه بياد نصفه شب صدتا پست بده جزورو بگيره بره مثلا
كلا منظورم اينه از اين راهكاراي پيشگيرانه هم دارين كه گند نخوره تو سايت؟

فعلا چیزی مشخص نشده راجع به امتیازات. وقت نمیکنم. یکم طراحی و مدل چیدن میخواد.میشه اون دو تا نشان من رو اعتبارش کنید .
خلاقیت
هنری(واسه مسابقه عکاسی)
اون صفره اون بالا یه جوریه.
بعدا نوشت: الان دیگه صفرنیست.
اگر پیشنهادی داری بگو.امیدوارم اوّلین پستم تو این سیستم جدید همراه با سوتی به دلیل ناآشنایی با سیستم نشه
خوبه که یه تغییری ایجاد کردید هرچند که همچنان احساس میکنم اینجا کلّی ایراد داره و حس مایکروسافت رو القا میکنه که یه سیستمی عرضه میکنه میگه حالا درستش میکنیم.
به هر حال لطف کنید چیزهای خوب سیستم قبلی رو حفظ کنید به عنوان مثال من دیگه لوگوی سمپاد رو مشاهده نمیکنم
یه چیز دیگه این که من اوّلین دلیلهایی که اینجا عضو شدم در ارتباط بودن با سمپادیهایی بود که میتونستند باعث پیشرفتم بشند و بعدش بحث کردنهای فرعی ولی در حال حاضر حس علمی بودن سایت نه به من دانشجو دست میده و نه احتمالاً به دانشآموزها یه فکری به حال این مسئله کنید لطفاً.
معیارها امتیاز عوض شده یکم ستاره ها بالا پایین شدن. آقا این چیزا ارزشی نداره بیخیالشمن تا دیروز چرخ دنده داشتم! چرخ دنده من کو!؟![]()

متاسفانه سیستم جدید این نقص رو نسبت به قبلی داره و کاریش نمیتونم بکنم.من مشکلم اینه اون قسمتی که تفکیک خوبی داشت از موضوعات به روز شده و ارسال جدید رو پیدا نمی کنم، من میخوام تاپیکایی که مدنظر خودمه و توش پست دادم رو مثل سیستم قبلی بتونم ببینم.
تست کردم. کار میکرد.Request desktop mode
کار نمیکنه ....
فک کن یه درصد!نمیشه اعتبارمونو نقدی دریافت کنیم؟![]()
![]()
ارسال ها هستند ولی تو اون قسمت نشون نمیده. اینم دنبال حلش هستم نمیدونم چشه.ارسال های کل سال ۲۰۱۶ و بخشی از ۲۰۱۵ که داشتیم نیستن تو بخش ارسال ها![]()
برای من که اینطوره نمیدونم برای همه هم همینطور هست یا نه
ببین این فهیمه ای که تنظیم کردی زیر اسمت جایگزین ستاره ها شده. اونو پاک کنی حل میشه.واسه من که کلا درجه رو نشون نمیده ! جایی باید تنظیم کنم ؟![]()
اون سه تا ستاره ی طلایی ناز خوشگلم 
(میخواستم بیام bit** gimme' back my money راه بندازم
)

من فکر میکردم بخاطر تغییر اسمم تو اون دوره این اتفاق برای پستام افتاده :/ارسال های کل سال ۲۰۱۶ و بخشی از ۲۰۱۵ که داشتیم نیستن تو بخش ارسال ها![]()
برای من که اینطوره نمیدونم برای همه هم همینطور هست یا نه
اگر کسی بتونه تو یه روز صدتا پست بده و قبل بن شدن یا حذف شدن پست هاش جزوه رو بگیره نوش جونش![]()
:-l