• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین عصرانه کنکوری-10اردیبهشت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
ممنون از اینکه شرکت کردید در نظر سنجی

با توجه به نزدیک بودن آرا و سنجیدن سایر جوانب و ضمن احترام به کسانی که به 3 اردیبهشت رای دادن (از جمله حودم ) اما تصمیم بر این شد که با توجه به ازمون سنجش و وقت ازاد بچه ها

این عصرانه و دورهم نشینی ، دهم انجام بشه بعد از ازمون سنجش

امیدوارم مفید باشه

تاپیک ساعت 18 باز میشه

سوالی بود ، تاپیک قبلی بپرسید :)

روز ش رو مشخص کردیم

ساعت 18تا20 منتظریم : )

پاسخ : اولین عصرانه کنکوری-10اردیبهشت

تاپیک باز میشه :د

عرضم به حضورتون که شوخی در کنار مباحث درسی ازاده کاملا و حتی حتی اندکی اسپم. ولی خب جوری باشه که در شان هممون هست دیگه

موفق باشید : )

konkur_test.jpg

بله واین هم از اولین آزمون جامع سنجش ! هیچ وقت فکرشو نمیکردم زمان اینقد زود بگذره !
به نظرتون بعد این برای سنجش جمع بندی کنیم یا با مرحله ای قلمچی جلو بریم؟اگه بشه اونایی که نظر دارن بگن من بتونم تصمیم بگیرم

لطفا روش ها و کتاب هایی که مفید بود براتون رو معرفی کنید.ممنون

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
بله واین هم از اولین آزمون جامع سنجش ! هیچ وقت فکرشو نمیکردم زمان اینقد زود بگذره !
به نظرتون بعد این برای سنجش جمع بندی کنیم یا با مرحله ای قلمچی جلو بریم؟اگه بشه اونایی که نظر دارن بگن من بتونم تصمیم بگیرم
من کاری که از این به بعد توصیه میکنم برای دانش اموزایی که به صورت طبیعی و نرمال تا الان پیش رفتن و به طرز عجیبی عقب نیستن ، اینه که ختما کنکور های عمومی رو شروع کنن

حتی اگه تموم نکردن درسارو که قطعا 90درصد تموم نکردن

شروع کنن به کنکور عمومی و کم کم درصداشونو اضافه کنن . و همچنین کنکور جامع رو کم کم ازمون بگیرن از خودشون و تحلیل ش کنن

و نقاط ضعف رو در فاصله این ازمون تا ازمون بعدی بخونن و از بین ببرن

در کل مهمترین نکته اینه که فک نکننید که زوده برای کنکور دادن و منتظر نباشید اماده باشید 100درصد و بعد کنکور بگیرید

همین کنکور دادن خودش جزیی از پروسه اماده شدن هست

چجوری استرسمون رو کنترل کنیم :-<
من با اینکه نمیخواستم امروز سنجش رو بدم دیشب استرسش رو گرفتم تا 2 بیدار بودم قبل از قلم چیا هم همینجورم
بعد کلا هم خیلی استرس دارم فک میکنم هیچوقت همه ی درسام تموم نمیشه انقدر جدیدا هی دارم بدتر میشم نمیتونم درست درسامو بخونم هی فکرم مشغول کارای مونده س بعد این هی سیکل معیوبه هی بدتر میشه :-s
با برنامه ریزی هم درست نشدم روزی یبار برنامه دو هفته ای میریزم بیش تر از 4 ساعت دووم نداره
همش هم بخاطر استرسه که واقعا نمیدونم چی کارش کنم هی فک میکنم من عقبم عقبم عقبم عقب عقب تر..

کنکور عمومی انسانی رو هم بزنیم؟

به نقل از راشل :
چجوری استرسمون رو کنترل کنیم :-<
من با اینکه نمیخواستم امروز سنجش رو بدم دیشب استرسش رو گرفتم تا 2 بیدار بودم قبل از قلم چیا هم همینجورم
بعد کلا هم خیلی استرس دارم فک میکنم هیچوقت همه ی درسام تموم نمیشه انقدر جدیدا هی دارم بدتر میشم نمیتونم درست درسامو بخونم هی فکرم مشغول کارای مونده س بعد این هی سیکل معیوبه هی بدتر میشه :-s
با برنامه ریزی هم درست نشدم روزی یبار برنامه دو هفته ای میریزم بیش تر از 4 ساعت دووم نداره
همش هم بخاطر استرسه که واقعا نمیدونم چی کارش کنم هی فک میکنم من عقبم عقبم عقبم عقب عقب تر..

روش کنترل استرست یه جورایی بسته به نوع استرست هست : )

یعنی مثلا اینکه ممکنه دلیل ش این باشه که کم کاری کردی واسه خوندن و الان حجم نخونده ها زیاده

یا نه . تلاشتو کردی و نتیجه ت دلخواه نیس

یا نه . تلاشتو کردی نتیجه ت هم خوبه اما مطمئن نیستی تا کنکور ثابت باشه روندت

اینا هرکدوم تفاوت داره : )

• لایک
امتیازات: MHO

اکثریت بچه ها موافقن که سنجش راحت بود؟ لطفا بگید کنکور هم همین طور خواهد بود ؟

سلام به بروبچ کنکوری که این روزا زحمت زیاد میکشن ، ودر دوران طلایی به سر میبرن ؛؛)
چند نکته رو بیان می کنم به عنوان این که خودم دو سال کنکور شرکت کردم
۱-اینکه تا میتونید در این دوران به این فکر نکنین از بقیه عقبید اینا ، فقط به تلاشتون ادامه بدین
۲-سعی کنید سه ازمون جامع سنجش شرکت کنین ولی به نتایج هرچند خوب یا بدش فکر نکنین ، فقط خودتونو بسنجید
۳-در این دوران داشتن روحیه خیلی مهمه واینکه سعی کنین از کسایی که باعث میشن اعتماد به نفستون کم شه ازشون دوری کنین
۴-هرچند برای همه بچه ها ی کنکور سخته ولی خو همه این دورانو گذروندن پس ناامید نشین وبا امید درس بخونین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا