• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نمایشگاه بین المللی کتاب - 95

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
نمایشگاه بین المللی کتاب امسال 15 تا 25 اردیبهشت - تهران

یک فرق خیلی مهم با هر سال داره! جاش رو عوض کردن و بردن شهر آفتاب. به نظر من که خیلی خوب شد. نمایشگاه از حالت گردشگاه خارج میشه!

اینجاست گویا :

635887458827395063.jpg

پاسخ : نمایشگاه بین المللی کتاب - 95

چجوری باید بن دانشجویی بگیریم؟

و اینکه پیشنهاد میدم که چند روز قبل از نمایشگاه کتاب روز میتینگ رو مشخص کنید تا افرادی مثل من که از شهرستان میان هم بتونن تو میتینگ باشن.

@عقده میتینگ :-"

یه سوال هم برام پیش اومد:من میخوام برای برادرم بن دانشجویی ثبت نام کنم.ولی دانشگاهش تو لیست فرم ثبت نام نیست.راهکاری دارید برای ثبت نام بن؟

جای نمایشگاه رسماً افتضاح ه! این‌طوری خیلی از دانشجوها و دانش‌آموزها اصل‍اً نمی‌تونن برن جز روزهای آخر هفته (که هر مخلوق عاقلی که کار واجب نداشته‌باشه پاش رو نمی‌ذاره اون‌جا اون‌موقع) . دم مرقد امام آخه؟! وسط بیابون؟! سال‌های قبل خیلی‌ها مثل‍اً صبح زود می‌رفتن یه سر، تا قبل از کل‍اس‌هاشون، یا تایم‌های بعدازناهار رو می‌پیچیدن می‌رفتن یا هرچی. اون‌جا رسماً نمی‌شه این کار رو کرد. :‌| من احتمال‍اً نرم امسال اگه جاش همین باشه مثل‍اً. :‌|

× امسال به دانش‌آموزها هم بن می‌دن؛ و به دانشجوهای دکترا (و یه عده دیگه) بن خرید کتاب خارجی هم می‌دن.

خدایی خوش بحال شما تهرونیا!! :( من هر سال هی اصرار میکنم منو ببرین هیچکس توجه نمیکنه البته مسافتم کم نیست ولی یه بار 8 ،9 سالم بود اومدم خیلی ذوق کردم اونهمه کتابو دیدم :D

من امسال کلی توی مضیقه‌ی کنکور می‌خواستم تلاش کنم یه طوری جور کنم یه زمانی که برم ولی دیگه با این حرکتشون محاله بتونم. ورداشتن وسط بیابون نمایشگاه زدن که حتی با مترو قد یه نیمچه سفر فقط رفت و آمدش جدا از تایم خرید طول می‌کشه -گذشته از اینکه ۱ ساعت و خورده ای توی متروی شلوغ و خفه کننده‌ی نمایشگاه کتاب نشستن کار حضرت فیله- مطمئنا خیلیا منصرف میشن و‌ می‌بینن به دردسرش نمی‌ارزه.

نمایشگاه از ترمینال جنوب چقدر فاصله داره؟

ثبت نام بن دانشجويي 29 امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سال 95 ، از ٢٠ فروردين ٩٥ از طريق سايت نمايشگاه به آدرس زیر انجام مي شود
http://bon.tibf.ir/

عوض شدن جای نمایشگاه از جای مزخرفی مثل مصلّی واجب بود؛ ولی بردنش به اینجا رسماً بدتر کرد اوضاع رو؛ هیچ جوری نمی‌شه برنامه ریخت که آدم وسط هفته بره و تا پایان ساعت هم بتونه بمونه.

اتفاقا باعث میشه از محلی برای پیک نیک یا دختربازی تبدیل بشه به یه جای فرهنگی. یادتونه قبلا چقدر محیطش شلوغ میشد؟ تو اون شلوغی هم کاری نمیشد کرد.
واسه رف و آمدش مترو از امام خمینی نیم ساعته میرسه اونجا. از آزادی و جاهای دیگه هم اتوبوس میذارن قطعا. بازدهیش خیلی بیشتر میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا