• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر پدرمادر بودید بچه تون رو چجوری تربیت می‌کردید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
اگر پدرمادر بودید بچه تون رو چجوری تربیت میکردید؟ فرض کنید همین الان بچه دارید و تو سنین کودکیه. چیکار میکردید؟ چی بهش یاد میدادید؟ چجوری باهاش رفتار میکردید؟

پاسخ : اگر پدرمادر بودید بچه تون رو چجوری تربیت میکردید

مادرى ميشدم كه بچه مو با ديگران مقايسه نكنم ، چون واقعن مسخرست وعذاب اوره :|

پاسخ : (بدون موضوع

طوری تربیتش میکردم که درهرشرایطی از خودش راضی باشه....نه که هرکاری که بکنه آخرش بازم به این فکر بیفته که خیلی ناقص وبد انجام داده

براش کتاب و کارتون خوب میخرم، بهش یاد میدم: اول فکر کنه بعد عمل کنه، برای هدفای بزرگ روی پای خودش وایسه، بخشنده باشه، توی کار ملت فضولی نکنه، قضاوت نکنه، راست بگه حتی اگه به ضررشه، توجیه نکنه .نمیذارم با کامپیوتر یا موبایل بازی کنه :D میبرمش توی طبیعت بگردیم.
یاد میدادم که عجله نکنه و جای اینکه صدتا کارو نصفه انجام بده یه کارو درست انجام بده.

تربیت درست و حسابی بچه ام :)

به نظرم نباید همه امکانات برای بچه فراهم باشه ... حتی اگه تهیه اون امکانات برای پدر و مادر خیییلی ساده باشه ...
باید بچه تو منطقه به اصطلاح "پایین شهر" بزرگ شه حتی اگه خونواده اش مرفه باشن ... بعدا که بزرگ شد بره بالا شهر مشکلی نیست ...
بچه های پایین شهر یه چیزایی رودرک میکنن که بقیه درک نمیکنن ...
+
کتاب خون باشه حتما ... :)

رنالندی میگه :تا قبل از ازدواج شش نظریه برای تربیت فرزند داشتم ، اما الان که شش تا بچه دارم هیچ نظری ندارم

کتابخون بارش میاوردم...اینطوری که خودم زیاد کتاب میخوندم حتما و به همسرم هم حتما میگفتم این کارو بکنه تا فضا کاملا کتابخون مانند شه :D
اعتماد به نفسشو له نمیکردم هیچ وقت
باهاش تو هر شرایطی سعی میکردم منطقی حرف بزنم و حتما قانعش کنم
از بچگی یه موسیقی و یه زبان دیگه ام بهش یاد میدادم
تک فرزند اصلا نمیخوام و حداقل 3تا بچه میاوردم
رو ادب و معاشرتش زیاد کار میکردم
و....

امروز معلم زبانمون یه چیز جالبی بهمون گفت که احساس کردم خوبه تو این تاپیک بگم
تو کشورای جهان سوم والدین به فرزنداشون همچین حسی رو انتقال میدن که بچه ها وظیفشونه از پدر و مادرشون مراقبت کنن و اصلا وجود بچه تا حدودی بخاطر اینه که وقتی پیر شدیم کسی باشه که ازمون مراقبت کنه خوب این خیلی خوبه که ما نسبت به پدر و مادرمون احساس مسئولیت کنیم
ولی این قانون طبیعته کسی پدر و مادر مارو به دنیا اورده و همچنین مارو و تا آخرم همینطوریه که یه سری به دنیا میان و از طرفی یه سری از دنیا میرن و بچه ها هیچ وظیفه ای ندارن که به اجبار از ما مراقبت کنن
اگه من مسئولیت بزرگ کردن یه بچه رو داشتم حتما بهش یاد میدادم که سرنوشت خودش بسته به زمان و مکان شرایط زندگی من نداره و هر جایی که احساس شادی میکنه و فکر میکنه اونجا موفقه میتونه اونجا زندگی کنه
این خیلی ارامش بزرگی میتونه به بچه ها بده که مسولیت زندگی ما و مراقبت از ما به عهده اونا نیست اتفاقا من برعکس اونایی فکر میکنم که میگن اینطوری دیگه احساس و عاطفه وجود نداره

بهترین کار تربیت نکردنه. پیامبرای اولولعزم پدر نداشتن خیلیاشون، عیسی و ابراهیم و محمد ص ..پسر نوح و یعقوب اونجوری شدن.
الکی نباید تلاش کرد مدل خاصی تربیت کنی. صرفا اسایش و امنیت فراهم کنی خودش راه خودشو پیدا کنه.
همه صفات اخلاقی رم تو جامعه خودش میبینه میفهمه کار درست و غلط چیه، القا کردن چیزی رو حل نمیکنه.

به نقل از ملکه شیشه ای :
بهترین کار تربیت نکردنه. پیامبرای اولولعزم پدر نداشتن خیلیاشون، عیسی و ابراهیم و محمد ص ..پسر نوح و یعقوب اونجوری شدن.
الکی نباید تلاش کرد مدل خاصی تربیت کنی. صرفا اسایش و امنیت فراهم کنی خودش راه خودشو پیدا کنه.
همه صفات اخلاقی رم تو جامعه خودش میبینه میفهمه کار درست و غلط چیه، القا کردن چیزی رو حل نمیکنه.

یه کتاب جالبی هست اسمش اینه : چه چیزی تربیت نیست !!!

بعد توضیح می ده چه کارایی که اسمشو گذاشتیم تربیت ، اگه نکنیم بچه خوب تر می شه :D

Back
بالا