- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر سیاه
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : مشکوک نیستید ؟
ایا خون کشته شدگان جرثقیل در جمرات جاری شده؟
من نمیگم این کارها عمدی نیوده,فقط دارم میگم هر چیزیو به ظهور نچسبونیم..
والا تا جاییکه ما میدونیم,در جنگ قبیله ای دو نفره نیست...به نقل از DARK SHADOW :1-در مورد جنگ های قبیله ای :در عربستان جنگی بین پادشاه عربستان و ولیعهد به وجود اومده چون پادشاه عربستان پسر عموی خودش رو می خواست ولیعد بکنه و از اون جایی که مسئول حج عربستان با پادشاه عربستان مشکل داره و اونو قبول نداره به طور عمدی از با ماشین از وسط جمعیت رد شد.همه ی جمعیت به دروازه ی اصلی که خیلی کوچیکه رسیدن.در بسته بود اما یهو در رو باز کزدن و جمعیت خغه شدن
2-آیا در مورد بانگی در ماه رمضان نمیشه به شروع جنگ بین این دو کشور اشاره کرد که تقریبا از ماه رمضان بود هر چند این دو کشور از سال های گذشته مشکلاتی علنی نشده با هم داشتند؟
3-آیا نمیشه دربار ی جاری شدن خون به حادثه ی افتادن جرثقیل در بیت الله الحرام اشاره کرد؟
4-آیا نمیشه درمورد اتش جنگ به اوج گرفتن جنگ میان عربستان و یمن اشاره کرد؟
5-در انجا هم مثل روایت گفته شده تعداد بیشماری کشته شدند که فعلا به گفته ی آمار 2000نفر کشته و300نفر مصدوم وجود داشته
البته عربستان داره تمام این کارا رو برای بد نام کردن اسلام واقعی انجام میده که یکی از این نمونه ها اینه که میگن کل مسلمانا دارن به یه دیوار سنگ میزنن و این خیلی خرافاتیه.(البته اینو من نمی گم اونا دارن میگن و خوشون هم مثلا مسلمونن)
ایا خون کشته شدگان جرثقیل در جمرات جاری شده؟
من نمیگم این کارها عمدی نیوده,فقط دارم میگم هر چیزیو به ظهور نچسبونیم..

یجور توهم یه برنامه ریزی برای راحت قتل عام کردن مسلمونا رو توی تاریخهای مشخص و خاص رو دارم.مخصوصا اون حادثه ی منا که روز عید بودش و حالت نمادین سوگ رو به خودش گرفت.