• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مدیران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Rashowa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Rashowa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علم و صنعت وArts et Métiers ParisTech
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
من واقعا برای مدیران متاسفم
چون
1.فقط به عده کمی از افراد(من و محمد حسین) گیر می دن و راه به راه پستاشونو حذف میکنن.
به طور مثال 50 پست از 190 پست منو حذف کردن در صورتی که خیلی ها صد ها spam دارند ولی حذف نمی شه.
2.من در عرض 2 بیش از10 منفی گرفتم که با تحقیق و تحفص فهمیدم کار مدیراست.

به هر حال من امیدوارم که این برخورد تبعیض آمیز از بین بره.

پاسخ : انتقاد از مدیران

به نقل از رشید شاملی :
چون
1.فقط به عده کمی از افراد(من و محمد حسین) گیر می دن و راه به راه پستاشونو حذف میکنن.
به طور مثال 50 پست از 190 پست منو حذف کردن در صورتی که خیلی ها صد ها spam دارند ولی حذف نمی شه.
2.من در عرض 2 بیش از10 منفی گرفتم که با تحقیق و تحفص فهمیدم کار مدیراست.

به هر حال من امیدوارم که این برخورد تبعیض آمیز از بین بره.
خوشبختانه من که مدت زیادی است پست پاک نکردم :دی، شما این اعتراض رو به معاونان سایت بدین، اونا وقت می ذارن و بررسی می کنن.
مورد دومت خیلی خنده دار بود :دی درسته مدیرا می تونن تعداد بیشتری منفی یا مثبت بدن، ولی دلیل نمی شه که هرکسی زیاد گرفت مدیرا داده باشن... من مدیر امروز به یه شخصی فقط یه مثبت دادم...
خیلی خیلی خوشحال و مسرور می شم بگی کی بهت گفته، حالا که 10تا منفی گرفتی، مدیرا بهت دادن... این واقعا برام مهمه ها :دی

اولا 4 مدیر داریم نه یکی
دوما من منظورم از مدیران تیم دست اندر کاره
سوما من 4 تا+ گرفتم و بعدش پستام پاک شد و بلافاصله 10 تا- گرفتم بعدش خیلی ها پیغام خصوصی دادن که کاره مدیراست.

منم اينجا پستام زياد پاك شده يه چي حدود 150 تا.زياد سخت نگير........ ;D

به نقل از رشید شاملی :
اولا 4 مدیر داریم نه یکی
دوما من از مدیران تیم دست اندر کاره
سوما من 4 تا+ گرفتم و بعدش پستام پاک شد و بلافاصله 10 تا- گرفتم بعدش خیلی ها پیغام خصوصی دادن که کاره مدیراست.
اون خیلی ها رو نام ببرین ممنون میشم ...

به نقل از آروین ولی پور :
اون خیلی ها رو نام ببرین ممنون میشم ...

به طور مثال
1.ellahe
2.sepehr
3.ali sh
4.sepide

خوب منم کلی پستامو پاک کردن !!! بیخیال !!! شما زندگیت رو بکن بخند حاشو ببر !!!! ;D

نكته ي جالبي داره حرفتون: "بلافاصله 10 تا- گرفتم بعدش خیلی ها پیغام خصوصی دادن که کاره مدیراست."
يعني تا منفي گرفتين كلي از كابرا اومدن بهتون پ.خ و خبر دادن كه كار مديراست؟ يعني اين همه كاربر منتظر بودن كه ببينن شما كي منفي هاتون زياد ميشه تا بيان بگن كار ما بوده؟! جالب شد! :دي بعدش شما گفتين با تحقيق و تفحص فهميدين كه كار مديراست، يعني به خيليا پ.خ زدين كه آيا اين زياد شدن منفي هاي من كار مديراست يا مثلا تو به من منفي دادي؟
شما نمي شه بگي كيا بودن اونا؟ حالا اگر هم نمي خواين اينجا بگين مي تونين تو پ.خ به مديرا بگين تا بررسي بشه!
اما يه نكته اي رو هم در نظر بگيريد، مديرا هيچ وقت نمي شينن كه به كاربراي سايت خودشون منفي بدن. چون اهميتي نداره اون قدر...

درباره ي پاك شدن پست ها بگم كه يه سريشون رو من پاك كردم كه مربوط به اون تاپيك هاي انجمن English بود كه خوب خود كاربران هم اعتراض كرده بودن و منم تذكر دادم اولش چند بار، بعد پاك كردم. اگر هم خواستين واستون مي ذارم پست هاي شما و محمدحسين رو تا خودتون قضاوت كنيد كه آيا به موضوع تاپيك ربطي داشتن يا نه.
ببخشيد اگه تند برخورد كردم...

به نقل از رشید شاملی :
به طور مثال
1.ellahe
2.sepehr
3.ali sh
4.sepide
جالبه كه اين چند وقته متوجه حضور اين كاربرا نشده بودم! اگه ميشه لينك پروفايلشون كه پ.خ زده بودن رو بفرستين :)

منم یادمه یه بار منفی هام یهویی 14 تا زیاد شد ... فکر کردم کاره مدیراست .. بعدا فهمیدم مثله اینکه نمیتونن منفی بدن مدیرا یهویی...

یکی بالا خره اومد حرفه دله مارو زد والا من که جرئت نداشتم حرفی بزنم .....
به نقل از رشید شاملی :

300 % موافق !

Back
بالا