باتوجه به اثرات دیسلایک در فروم٬ نظرسنجی گذاشته شد تا یک بازنگری بشه در مورد سیستم دیسلایک. در نظرسنجی شرکت کنید و اگر هم توضیحی دارید در مورد اثرات دیسلایک٬ توی پست اعلام کنید بقیه بخونن.
آره یه چیزی که صرفاً count کنه تأییدها و عدم تأییدهارو. فقط در تاپیکهایی که واقعاً لازم هست بدونیم کیا تأیید کردن و کیا تأیید نکردن نمایش امتیازدهندگان باقی بمونه. در جایی مثل حرف بزن خب اصلاً لزومی نداره دیده بشه.
این حرفی که زدم علّت داشت. واقعاً بعضی جاها دیدنِ این که کی کیو لایک کرده یا کی دیسلایکت کرده باعث بهوجوداومدن دلخوریها و اثرات بدی که ممکنه پیش بیان میشه و مثال هم میتونم بزنم ده ها مورد. درسته کنجکاویم بدونیم فلان پست رو کیا تأیید کردن ولی تهش چی بالاخره؟ پست اگه مورد تأیید و مطلوب ما باشه لایک میشه و اگه بیاعتنا باشیم دستنخورده باقی میمونه و اگه مخالف باشیم باهاش دیس میشه و خیلی چیز طبیعیای هم هست. بحث این که کسی بیدلیل یا از رو غرضورزی این کارو بکنه جداست. بیایم فرهنگ استفاده از این سیستم رو داشته باشیم و یاد بگیریم از این دو علامت :لایک و :ضدلایک دقیقاً به چه منظوری استفاده میشه.
پایینی: دلیلش رو اینجا گفتم. هر چند من که خودم هم مخالف حذف دیسلایکم.
ویرایش: الان من نمونهی بارز فردی هستم که تحمّل دیس گرفتن دارم
ویرایش جدید: فک کنم الان با این اتّفاقات اخیر به این حرف من پی بردن که چرا میگفتم ...
آره یه چیزی که صرفاً count کنه تأییدها و عدم تأییدهارو. فقط در تاپیکهایی که واقعاً لازم هست بدونیم کیا تأیید کردن و کیا تأیید نکردن نمایش امتیازدهندگان باقی بمونه. در جایی مثل حرف بزن خب اصلاً لزومی نداره دیده بشه.
چه چیزا.
وقتی قراره شمارش بشه چرا لزومی نداشته باشه دیده بشه
× همین الانش بارها پیش اومده بعضیا همینطوری همه پستای یکیو دیس کردن
وای به حال وقتی که اون فرد هم نفهمه کی بوده اینکارو کرده.
اتفاقا وقتی میگی غرض ورزی ، به هرحال وقتی یکی دیس میده باید مخالف باشه با پست طرف مقابل
وقتی دیده بشه یعنی اون فرد آشکارا مخالفه و پای حرفش هم هست و هیچ غرض ورزی وجود نداره.
باید بجای حذف دیسلایک با کسانی که به شکل ناصحیح ازش استفاده میکنن برخورد بشه.
وگرنه دیسلایک به خودی خود چیز خیلی مفیدیه و اگه درست ازش استفاده بشه میشه تو هر بحثی یه آمار نسبی از موافقین و مخالفین یه موضوع داشت.
یادمه سه سال پیش ما هشداری رو ساختیم به نام "استفاده ناصحیح از سیستم امتیازدهی"[nb]اسم دقیقش یادم نیست.[/nb] که به هرکس که به هر دلیلی به طور افراطی از دیسلایک استفاده میکرد میدادم و اتفاقا خیلی هم موثر بود و تاثیر زیادی هم توی حفظ نظم قروم داشت.
نمیدونم الان هم هست یا نه و اگه هست هنوزم ازش استفاده میشه یا نه.
در هر حال بنظر من وجود دیسلایک و نمایش سادهاش به همین شکلی که کنار هر پست هست لازمه.
دیسلایک کلن حذف شه؟! ینی ما به عنوان جامعه ی سمپادی کشور، تحمل نداریم ببینیم که کسی با ما مخالف باشه؟! به نظر من که بسیار کار بی منطق عی هس فقط باید این موضوع جا بیفته که "کسی که دیسلایک میده دشمن نیس! صرفا مخالف ه. اونم نه با اون فرد! بلکه با اون پستِ خاص!"
من به شخصه وقتی بخوام کسیو بیشتر بشناسم به چیزایی که لایک میکنه به اندازه ی پستاش توجّه میکنم، بیشتر حتّی! حالا چه تو گفت و شنود باشه، چه کتب مجلات و موسیقی باشه، چه حرف بزن باشه، چه تاپیکای جامعه شناسی باشه.
حالا ممکنه بگین مگه فضولی؟ توجّه داشته باشین که اینجا بیشتر کاربرا با هویت خودشون فعالیت میکنن(دیگه راست و دروغ چیزی که نشون میدن با خودشونه)؛ مثل سایتای خبری یا سلبریتی گاسیپ نیست که اصلاً اهمیتی نداره کی چه امتیازی داده و خب فقط تعداد امتیازای مثبت و منفی دیده میشه. سمپادیا برای "آدما" به وجود اومده نه "پستا" پس این طبیعیه که اعضا بخوان به همدیگه نشون بدن که فلانی با فلان حرف فلانی موافق نبوده. خیلیائم هستن که الانشم از نمایش امتیازدهندگان استفاده نمیکنن، ماهم مجبورشون نمیکنیم خب.
یا همون حرف بزن؛ خیلیا براشون مهمّه که کی پستشو میخونه، حتّی میشه یه ارزیابی داشت از طرز نوشتن و محتوای پستا.
پ.ن: این اسم "امتیازدهی" ام یه جوری با موقعیت نمیخونه؛ مردم ننشسته ن عین هیئت داوران به پستا "امتیاز" بدن که! از یه چیزی خوشت میاد یا موافقی باهاش، لایک میکنی؛ دیسلایکم کاربردشو داره دیگه: یه چیز خیلی احمقانه خوندی رو مخته. /با یه نظری مخالفی/ ...
طرز استفاده شم چیزیه که طرف خودش باید رعایت کنه. مثلاً من نقطه ضعفم پستای پر از غلط نگارشی یا املاییه () بعد تو دلم میگم خب ما قراره به حرف طرف امتیاز بدیم نه به سواد ادبیش، بعد جلوی خودمو میگیرم اسکرول میکنم میرم.