• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توهین روزنامه ی همشهری به معلمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ...ELINOR...
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

...ELINOR...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
آزاد مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
صبح روز سه شنبه 1اردیبهشت سال 1394 روزنامه ی همشهری کاریکاتوری توهین آمیز را منتشر کرد که با اعتراض معلمان و در ادامه با عذر خواهی مسؤولین روزنامه ی همشهری همراه شد
lvgwb7r1xs58g2thvjko.jpg

حالا بحث اصلی اینه که اصلا معلما تا این حد حق اعتراض دارند ک جمع بشن جلوی اداره یا سر کلاس حاضر نشن؟
راه حل این مشکل چیه؟

پاسخ : توهین روزنامه ی همشهری به معلمان

تو ایران واقعا به معلما حقوق کم میدن و به نظره من کاملا حق دارن که اعتراض کنن!
تو تمام کشور های پیشرفته معلما جزو افراد پر درامد هستن چون به هر حال نسله آینده ی اون کشور می سازن!

چرا حق ندارن جمع بشن?تجمع صنفی جلوی خانه ی صنفشون چه ایرادی دا ه?
یک روز نرفتن سرکلاس اونقدرا فاجعه نیست، خیلی در حق معلما ظلم شده.

به نقل از H.MD :
تو ایران واقعا به معلما حقوق کم میدن و به نظره من کاملا حق دارن که اعتراض کنن!
تو تمام کشور های پیشرفته معلما جزو افراد پر درامد هستن چون به هر حال نسله آینده ی اون کشور می سازن!

اگر پر درآمدن پر کار هم هسنت....من همه معملمارو نمیبرم زیر سوال...ولی خیلیاشونم دیدم ک در واقع هیچ فایده ای برای دانش اموزاشون ندارن...معملی ک میگه من وطیفه ندارم برای شما سوال طرح کنم برای امتحان میان ترم، بنظرم حق اعتراض نداره

به نقل از venusi :
اگر پر درآمدن پر کار هم هسنت....من همه معملمارو نمیبرم زیر سوال...ولی خیلیاشونم دیدم ک در واقع هیچ فایده ای برای دانش اموزاشون ندارن...معملی ک میگه من وطیفه ندارم برای شما سوال طرح کنم برای امتحان میان ترم، بنظرم حق اعتراض نداره

خب خیلی از معلما به خاطره همین کم درامد بودن زیاد دیگه وقت نمیزارن.
مثلا درست درس نمیدن تا مجبور بشن بچه ها کلاس خصوصی بگیرن تا از این راه درامد کسب کنن!
دوستم مدرسه غیر انتفاعی میره میگه بکی از معلماشون سوالای امتحانارو میفروخت اونم چندتا از دانش آموزای خرپول بالای یک میلیون تومن سوالارو می خریدن!

به نقل از venusi :
خب شما فک کن در برابر کاری ک میکنی دستمزد نگیری
مامان من هنوز امتحانات دوسال پیششو نگرفته

بعد فک کن اومدن گفتن معلما باید نفرب هفتاد تومن ماهی برای بیمه بدن و برای دندون و چشم باز جدا 300نفری بدن درحالیکه ب حقوقشون نصف سنفای دیگه هم اضافه نشده

بازم مامان خودمو مثال میزنم که 250 به حقوقش اضافه شده اما باید 370پول بیمه بده درحالیکه قبلا 12تومن میداد فک کنم
با این کاراشون نمیدونم سر کیو دارن کلاه میذارن

توی هر شغلی هم دزد و از کار بدزد هست. از تاجر بگیر تا وکیل و پزشک تا همین معلم ولی باید اکثریت رو در نظر گرفت و این که باید زمینه جوری باشه که یک ادم درستکار ، در مضیقه نباشه.

کاریکاتورش خیلی بده. یارو چی فک کرده اینو کشیده؟!

شما که مادرت معلمه من یک سوال داشتم ازت. چند ساعت در هفته تدریس موظفی دارند؟ کلا چند ساعت باید کار کنند و چه کارهایی؟

به نقل از میم ح میم دال :
کاریکاتورش خیلی بده. یارو چی فک کرده اینو کشیده؟!

شما که مادرت معلمه من یک سوال داشتم ازت. چند ساعت در هفته تدریس موظفی دارند؟ کلا چند ساعت باید کار کنند و چه کارهایی؟
24ساعت
اما خب معلمی شغلیه ک هم ورقه باید تصحیح شه هم سوال طرح شه و هم آگاهی معلم زباد باشه در رابطه با درسی که قراره بده
مامان من همیشه تو خونه مشغوله
اسمش 24ساعته
تازه شما فک کن با مدرک دکترا و 20 سال سابقه کاری ساعتی 12تومن میخوره حکمشون

۲۴ ساعت یعنی ۴ روز در هفته ۳ تا زنگ ۹۰ دقیقه ای درس بده دیگه؟ یعنی از ۷:۳۰ صبح تا ۱:۳۰ دیگه؟ آره؟

Back
بالا