Carina کاربر نیمهحرفهای ارسالها 179 امتیاز 724 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سبزوار/تهران دانشگاه تهران رشته دانشگاه معماري 2014/8/7 #11 پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران من شریفو رفتم تهرانم ثبت نام کردم از دوستام تهران نمیان بچه هایی که میایین بگین اینجا، امثال من تنها و غریب نباشن
پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران من شریفو رفتم تهرانم ثبت نام کردم از دوستام تهران نمیان بچه هایی که میایین بگین اینجا، امثال من تنها و غریب نباشن
مهسـا لنگر انداخته فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 3,981 امتیاز 32,749 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1390 2014/8/7 #12 پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران به نقل از ♫مریم : من شریفو رفتم تهرانم ثبت نام کردم از دوستام تهران نمیان بچه هایی که میایین بگین اینجا، امثال من تنها و غریب نباشن کلیک کنید تا باز شود... من خودم شاید بیام یه سر دانشگاه اگه بیام خبر میدم که ببینمت :)
پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران به نقل از ♫مریم : من شریفو رفتم تهرانم ثبت نام کردم از دوستام تهران نمیان بچه هایی که میایین بگین اینجا، امثال من تنها و غریب نباشن کلیک کنید تا باز شود... من خودم شاید بیام یه سر دانشگاه اگه بیام خبر میدم که ببینمت :)
alex delpiero کاربر فوقحرفهای ارسالها 796 امتیاز 1,215 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...) شهر کرج مدال المپیاد سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی برق 2014/8/8 #13 پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران مهلت ثبت نام تا اونجایی که من پرسیدم بعیده بعد از جمعه باز هم تمدید شه.... از فرصت استفاده کنید به دوستانتون هم بگید.......
پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران مهلت ثبت نام تا اونجایی که من پرسیدم بعیده بعد از جمعه باز هم تمدید شه.... از فرصت استفاده کنید به دوستانتون هم بگید.......
sepehr_a کاربر فعال ارسالها 36 امتیاز 57 نام مرکز سمپاد تهران شهر تهران 2014/8/8 #14 پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران به نقل از مهســـــــــــــا : بچهها گفتن که رتبه زیاد مهم نیست و شرط معدل رو سرش سختگیری نمیکنن. با هر رتبهای که هستید برای شناخت رشتهها بیاید. مطمئن باشید مفیده کلیک کنید تا باز شود... درسته... مثلا گفته تا رتبه 2000 منطقه 1 و 2 ، این طور نیست که یکی رتبه اش شده 2200 نتونه ثبت نام بکنه . در کل هدف همایش تبلیغ دانشکده فنی نیست . نهایتا در حد ده دقیقه یک ربع درباره امکانات و قابلیت های دانشکده فنی صحبت میشه.پس اگه دانشگاه تهران نمیایین یا قبول نمیشین هم شرکت کنین. رشته ها رو دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد معرفی می کنن بعدش هم امکان گفتگو و مشورت با دانشجوهای کارشناسی هر رشته هست.
پاسخ : همایش یک روز با دانشکده فنی دانشگاه تهران به نقل از مهســـــــــــــا : بچهها گفتن که رتبه زیاد مهم نیست و شرط معدل رو سرش سختگیری نمیکنن. با هر رتبهای که هستید برای شناخت رشتهها بیاید. مطمئن باشید مفیده کلیک کنید تا باز شود... درسته... مثلا گفته تا رتبه 2000 منطقه 1 و 2 ، این طور نیست که یکی رتبه اش شده 2200 نتونه ثبت نام بکنه . در کل هدف همایش تبلیغ دانشکده فنی نیست . نهایتا در حد ده دقیقه یک ربع درباره امکانات و قابلیت های دانشکده فنی صحبت میشه.پس اگه دانشگاه تهران نمیایین یا قبول نمیشین هم شرکت کنین. رشته ها رو دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد معرفی می کنن بعدش هم امکان گفتگو و مشورت با دانشجوهای کارشناسی هر رشته هست.