• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قاصدک ها(اشعار رعنا. )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع رعنــا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قاصدک ها(اشعار رعنا. )

خیلی عالی
خیلی تاثیر گذار
چیزی که یه کارو شعر میکنه خالی بودن از اشکالای عروضی و نحوی و... نیست
حسیه که به مخاطب منتقل میکنه
این کار چند تا ایراد کوچیک داشت ولی انقدر کلیت کار قوی بود که اصلن ارزش مطرح کردن نداشته باشه

بعد یه چیزی که خیلی برام ارزشمند بود این بود که شعر به صورت روایی داشت پیش میرفت و از یه جایی به بعد من فکر میکردم آخرش مشخصه
اون عزیز رفته و شما حسای ناشی از رفتن اونو داری توصیف میکنی و نگران این بودم که شعر پایان بندی خوبی نداشته باشه و حقیقتاً اصن ازت انتظار این پایان بندی رو هم نداشتم

ولی از سه نقطه به بعد دیگه تمام انتظارم از شعرو براورده کردی

راستشو بخوام بگم دفعه قبلی که برای شعرت نظر دادم اصلن فکر نمیکردم شعر بعدیت انقدر عالی باشه
خیلی ذوق زده شدم
تبریک

پ.ن:بلاخره تهرانی شدید یا نه؟ ;D

خیلی ممنونم از همتون! یه کم زیادی هندونه دادین زیر بغلم! اونقدرام خوب نبود.. ولی خب، کاملا حرف دل بود. وقتی تموم کردم و حواستم واسه خواهرم بخونم از همون بیت اول گریم گرفت! دیگه نتونستم ادامه بدم.. :-<

اگه اشکالاتشو بگین بهم خیلی خوشحال میشم!

@amir h: بله، اگه خدا بخواد تهرانی شدم ;D

رعنا خانم ، لذت بردم ؛
از حس و فضا سازی ها ... ولی با توجه به جنس کار یه سری کارها مثل جناس و آرایه های بدیع یا حتی بیانی میتونست شعر رو شیرین تر کنه .
مثلا بیت : کوچک تر از تو بودم و سنگ صبور تو! / محتاط حمل چینی ترد غرور تو!
اما یه مشکلی که چند جا دیدم ، استفاده از یک سری کلمه ها بود که کلا حس و تصویر سازی ها رو بهم می زد ...
از این بیت : دیدی که رعنایت تو را دستی تکان میداد
قلبش ولی له می شد و بغضش امان می داد

کلمه ها خیلی خوب چیده شدن و حس رو منتقل میکنه و یه دفعه ایرانسل همه چیو به هم میزنن ؛ یا مثلا سرویس چند بیت بعد.
من مخالف با این کلمات تو شعرهای ساده ای مثل این شعر نیستم ولی با تدارج از این کلمه ها باید استفاده بشه . مثلا : شاید که تهرانی شوم من هم در این پاییز / رفتن به کافی شاپ و قهوه بر سر یک میز! جای بهتری و با تدریج مناسب تری اومده.
اینا رو گفتم ایشالله شعر های بعدی از این هم بهتر بشن !
خیلی تعریف نکردم ، چون خودت گفتی!

Back
بالا