• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه ترین معلمی که دیدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Reza 78
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خانم ریحانه ایمانی عزیز
یکی از خفنترین شخصیت هایی که دیدم
دبیر ادبیات هست ایشون
تنها کسی تو مدرسه بودن که فضای کلاسشون حداقل یکم از فضای تک بعدی سمپاد فاصله داشت

دبیر نگارش سال هشتم
بزرگ مردی بود به شدت مهربون به شدت دوست داشتنی. خلاقیت هاش زیاد بود نمیذاشت تک بعدی جلو بریم یا مثل معلمای نمیومد بگه مثلا این موضوع انشا بشینین بنویسین. خلاقیت داشت هر دفعه موضوعی که میداد یک جوری جالب بود. تازه بعضی وقتا سر کلاس بازی هم میکردیم
یک بار هم از بنده تقلب گرفت ولی هیچ کاریم نداشت:))

معلم اجتماعی
بهترین معلم تاریخ، بدون نمونه، افسانه،
همیشه کلاسش پر خنده بود، خیلی مهربون و باحال بود
همیشه پایه همچی بود سرکلاسش مافیا بازی میکردیم وقتی درس جلو بود.
توی همچی کمک بقیه میکرد
دمت گرم آقای حاتمی، خیلی مرد هستی:GreenHeart

معلم کلاس شیشمم
تدریس عالی و مهربونترین...هیچوقت بچه ها رو تحقیر و تخریب نمیکرد،یادمه همیشه در مورد همه مسائل با مهربونی راهنماییمون می‌کرد و اگه حس می‌کرد حالمون خوب نیست باهامون حرف میزد و سعی میکرد خوشحالمون کنه...خیلی منو تو مسیر تیزهوشان حمایت کرد و بهم کمک کرد و بهم انگیزه میداد و واقعا تا حالا هیچکس به اندازه اون خانم،به من ایمان نداشت🥹💖
هعبببب دلم براش عین چی تنگ شده💔

معلم قران عزیزم تو این دوسال گذشته که همه واقعا دوستش داشتیم. میگفت دلش میخواست معلم قران متفاوتی باشه، و موفق شد. البته این اواخر یکم بنا به دلایلی نسبت بهش بی علاقه شدیم :((

قراره از دبستان شروع کنم بیام دبیرستان
معلم کلاس دوممون بینظیر بود. زنگ های اول میدونست ما خسته ایم و راه میرفت و داستان های پند آموز میگفت و ... . یادمه یه پسر خبرنگار هم داشت.
توی راهنمایی، معلم اجتماعی هفتم(آقای روستاییان)، معلم ورزش هفتم(محمدی)، معلم هندسه هفتم(محمدی)، ریاضی هفتم(معارفوند)، فیزیک هفتم(صادقی)، عربی هفتم(زارعی)، فیزیک هشتم(ابوسعیدان)، هندسه هشتم(حسینی)، رسانه هشتم(آلام)، فلسفه نهم(یادم نمیاد)، هندسه نهم(قلیزاده)، کامپیوتر نهم(ولی‌زاده)، دفاعی نهم(قنبری-با اینکه خواب بودم)
توی دبیرستان، دینی دهم(فراهانی-تنها معلم دینی خوب)، ریاضی دهم(پوراحمد)، شیمی یازدهم(شکیباییان-تنها سالی که از شیمی بدم نمیومد)، فیزیک یازدهم(محمدپور)، فیزیک دوازدهم(حیدری)، حسابان دوازدهم(نداف‌زاده)، هندسه دوازدهم(مهدوی)

قراره از دبستان شروع کنم بیام دبیرستان
معلم کلاس دوممون بینظیر بود. زنگ های اول میدونست ما خسته ایم و راه میرفت و داستان های پند آموز میگفت و ... . یادمه یه پسر خبرنگار هم داشت.
توی راهنمایی، معلم اجتماعی هفتم(آقای روستاییان)، معلم ورزش هفتم(محمدی)، معلم هندسه هفتم(محمدی)، ریاضی هفتم(معارفوند)، فیزیک هفتم(صادقی)، عربی هفتم(زارعی)، فیزیک هشتم(ابوسعیدان)، هندسه هشتم(حسینی)، رسانه هشتم(آلام)، فلسفه نهم(یادم نمیاد)، هندسه نهم(قلیزاده)، کامپیوتر نهم(ولی‌زاده)، دفاعی نهم(قنبری-با اینکه خواب بودم)
توی دبیرستان، دینی دهم(فراهانی-تنها معلم دینی خوب)، ریاضی دهم(پوراحمد)، شیمی یازدهم(شکیباییان-تنها سالی که از شیمی بدم نمیومد)، فیزیک یازدهم(محمدپور)، فیزیک دوازدهم(حیدری)، حسابان دوازدهم(نداف‌زاده)، هندسه دوازدهم(مهدوی)
مگه روستاییان نرفته بود خارج کشور.. برگشت؟
محمدی ورزش هنوزم میگه "آروم و نرم؛ زانو بلند؟"😂

ولی با اختلاف "مسافر" و "صفر" آن تاپ.

Back
بالا