• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایده‌های علمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع speed
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اطلاعاتی در مورد مکانیزم اون سیکل بسته داری؟
که سیکل تبرید بوده یا نه؟
باید بگردم مقاله در موردش پیدا کنم، خبرش رو از تو مجله فناوری برای بچه های نوجون خوندم
خیلی داده بیشتری در موردش ندارم

باید بگردم مقاله در موردش پیدا کنم، خبرش رو از تو مجله فناوری برای بچه های نوجون خوندم
خیلی داده بیشتری در موردش ندارم
کانال های طویل نمیشه زد چون افت اصطکاکی کانال خیلی زیاد میشه مگر اینکه با مکنده یا دمنده اون افت رو محاسبه کنیم و متانسب با افت فن با توان مناسب رو کار بذاریم
البته این رو هم باید در نظر بگیریم که قنات ها کانال های رو بازن و رسالتشون اینه که با اختلاف گرانش آب داخلشون جریان پیدا کنه

باید دید که منظورش از سیکل خورشیدی بسته چیه چون تابحال همچین چیزی نشنیدم حداقل برای آب.

اما صد در صد به یه عامل ایجاد افت نیاز داریم که همون فن هست یا اینکه عمق اون قنات افزایش پیدا کنه که به صورت طبیعی اون کانال هوا داخلش جریان پیدا کنه ( مشابه دودکش های مکش طبیعی توی صنایع )

از نظر ترمودنیامیکی چون نمیدونیم مکانیزم خنک کاری چیه نمیتونم چیزی بگم اما این ایده بیشتر جنبه ی توریستی داره و هزینه ی زیادی فکر میکنم داشته باشه که هرکسی زیر بار این هزینه ها نمیره

در مورد شبیه سازی که پرسیدی، کاملا این ایده ت قابل شبیه سازیه. با فلوئنت به راحتی اون هندسه رو میشه شبیه سازی کرد و افت های اصطکاکی رو محاسبه کرد که راحت طول و ارتفاع کانالت رو تنظیم کنی برای اینکه مکش طبیعی داشته باشی یا مکش اجباری با دمنده

Back
بالا