ببخشید امکانش هست مقداری برای من هم توضیح بدین. واقعا به نظرتون هم چین چیزی تو کشور ایران امکان داره؟ اخه جامعه همچین چیزی رو نمیپذیره. :لایک ممنون میشم اگه دوستان برام توضیح بدن
ببین ، این مسئله بیشتر به خودت و وضعیتت بستگی داره . مثلا الان مشکلی با کسایی که توی نت باهاشون دوست (معمولی ، ویژه نداریم ما ، 4Ever Alone :p ) هستم نیست ، ولی در مورد واقعی نمی دونم قراره چه اتفاقی بیافته ، ولی اگه وضعیت جوری باشه که کار به جاهای احساسی نکشه ایرادی نداره. (در رساله های برخی مراجع دوستی دختر و پسر در صورتی که بدون شهوت باشد ایرادی ندارد)
ببین ، این مسئله بیشتر به خودت و وضعیتت بستگی داره . مثلا الان مشکلی با کسایی که توی نت باهاشون دوست (معمولی ، ویژه نداریم ما ، 4Ever Alone :p ) هستم نیست ، ولی در مورد واقعی نمی دونم قراره چه اتفاقی بیافته ، ولی اگه وضعیت جوری باشه که کار به جاهای احساسی نکشه ایرادی نداره. (در رساله های برخی مراجع دوستی دختر و پسر در صورتی که بدون شهوت باشد ایرادی ندارد)
بعله حرف شما درسته آقا این مسیله حتی توی عربستان هم جا افتاده که فاحشه خانه داشته باشن چرا الان بهتون میگم اون کسی که خودشو کنترل میکنه که دستش درد نکنه ولی اونی که نمیتونه یا به خود ارضایی رو میاره یا تجاوز حالا شما بگید کدوم بهتره خودارضایی و تجاوز یا رفتن به فاحشه خانه؟
برادر من اینی که شما میگی میشه استفاده ی ابزاری از زنان! (مدافع حقوق زنان نیستما!) در ضمن اینطوری که درست نیست که اگه میتونه دستش درد نکنه اگه نه راهش که فاحشه خانه یا ارضا و تجاوز نیست خب !
به نقل از عرفان :
"يه 25 سوره نساء و آيه 5 سوره مائده را بخوانيد؛
عبارات «مُتَّخِذاتِ أخدانٍ» و «مُتَّخِذي أخدانٍ» به ترتيب اشاره به زنان و مردانيست که دوستاني پنهاني از جنس مخالف داشتند."
برادر من شما چطور میگین که تو بعضی رساله ها نوشته که عیبی نداره(حتی بدون شهوت)
البته این متن صریح قرآن هست که اشاره میکنه،کلا ذات و فطرت انسان به گونه ای هست که به سمت جنس مخالف کشیده میشه.هیچ برو و برگردی هم نداره...نیای بگی من این حس رو ندارما!!!تو همه هس،به ته دلت رجوع کنی ، میبینی داری تو هم.
واما نظر شخصیم:
به نظر من دوستی ساده و حتی جمع شدن دوره همی عیبی نداره اما ظرفیت ها رو باید دید .
آقای ملاصدرا من منظورم این بود که دوستی شون همانند دوستی با جنس موافق باشه و توش هوس و اینا نباشه....
منکر چیزی هم نشدم (البته در غیر صورتی که شبیه دختر ناصرالدین شاه باشه :P ) . میگم اگه بشه ایرادی نداره ، منبعم رو هم گم کردم ، شاید هم منبع درستی نبوده اصلا :)
خود من هم کلا تنها ارتباطم با دختر های هم سنم از طریق همین فضای مجازی هست :)
حرف شما درسته. من ـم منظورم چیزی مثل حرف شما بود اما فکر کنم بد توضیحش دادم :)
من همین رو میدونم که توی کشورهایی که فاحشه خانه هم هست این اتفاقات میوفته.
اصولا انسانی که اصول انسانی رو زیر پا بذاری همه جا طبق امیال خودش عمل میکنه و این ربطی به موقعیت جغرافیایی نداره.در ضمن درسته که توی ایران به صورت شناخته شده اینجور جاها وجود نداره ولی هست.کسی که اهلش باشه راحت میتونه پیدا کنه.
بعدم بحث غریزه پیش میاد.به نظر من با رعایت حد و حدود میشه خیلی چیزا رو کنترل کرد.ولی اگه رعایت نشه که هیچ.
همه ی ماها یاد داریم به دیگران به چشم انسان نگاه کنیم.مشکل اینجاس حدود رو یاد نداریم.با آموزش درست حدود میشه بحث دوست عادی داشتن رو یکم موجه کرد.
البته به نظر خود من هیچ دلیلی نداره که یک پسر از دوستان صمیمی یک دختر باشه و یا بلعکس.و اینکه بهتر میفهمه منوو این حرفا همشون توجیه هستن
حتی توی محیط مجازی هم وقتی با چند نفر دوست هستیم حس دلتنگی برای جنس مخالف بیشتر ایجاد میشه که دلیلش کشش های آدمه.
ببینید به نظر من وقتی افکار به سمت تفکیک جنسیتی میره از بقیه چیزا جدا میشیم ، پسرا همش به این فکرن که دخترا چه شکلی ن و بالعکس..
مثلا بحث تفکیک جنسیتی دانشگاه ، یا بقیه مکان های عمومی...فک میکنم اینها فقط صورت مسئله رو پاک کردنه...چرا نمیان همین خونواده ها حتی تو فضای مجازی هم کنارمون باشن، چقدر همین بچه ها از نشناختن جنس مخالف ضربه خوردن؟؟؟؟
و راجع به فاحشه خانه ها...
تو دهه 70 مسئولین کشور قبول نمیکردن که ما نعتاد به الکل داریم تو جامعه، اما الان چی؟ مرکز اعتیاد الکل میزنن ... یعنی چی؟ یعنی اون موقع میخواستن قضیه رو ماس مالی کنن گندش بالا اومده نتونستن جمعش کنن...
منم میگم اقا وقتی هم چین چیزی هس، چرا نمیان به فکرش باشن؟ نه تنها مسئولین ، بلکه خونواده های ما..چندتا پسر زیر 18 برای ارضای غریزه جنسی خودشون به فا*شه ها پناه بردن؟؟؟ اگه پدر و مادری کنارش بودن و سرکوبش نمیکردن اینطور میشد؟
این افکار تـوی مملکت ما خیلی وقته شکل گرفته .
توی خانواده های ایرانی ، وقتی فرزند هنوز بچه است ، گوشزد هایی مثل اینکه : « با پسرخالت تنها تو اتاق نباش » و امثال این میشه .
وقتی چنین حرفایی زده میشه ، اون کودکی که تا حالا به مساله ای جز بازی فکر نمیکرد ، حالا افکارش به این سمت سوق داده میشه که چه چیزی هست که باعث میشه مادر و پدر تذکر بدن .
بعد از مدت ها هم که بزرگ میشه ، خب خودش به دنبال این مسائل میره . و ادامه ...
متاسفانه والدین ایرانی ، تنها فرزندان رو منع میکنند . اما خیلی کم پیش میاد که راه درستش رو نشون بدن . یعنی منع میشیم از رابطه با غیر همجنس ، اما هیچوقت نشده یاد بدن که چطور میشه با جنس مخالف هم دوست عادی بود .
در واقع سعی شده به جنس مخالف به عنوان بمبی نگاه کرد که زندگی رو خراب میکنه . که این هم شاید در ایران زیاده ، اما محدود به ایران نیست .
به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :
در ضمن اینکه بعضیا میان میگن دوستی با جنس مخالف مثله جنسِ موافقِ خب این کاملا اشتباهِ . . . دلیلش هم خیلی واضحه که اینجا جاش
چرا ؟ این هم برمیگرده به دید غلط ما . چرا نباید با غیر همجنس دوست شد ، اما عادی بود ؟
ما یاد گرفتیم که تا غیر همجنسمون باهامون حرف زد ، به این فکر کنیم که نکنه .... .