پاسخ : كتابخانه
من خودم کتابخونه زیاد میرم،ولی خوب سه تا کتابخونه بیشتر ندیدم که اونم یکیش همش میرم،که اسمش«نجم آبادی»ـه توی منطقه5 تهران. دوتای دیگه رو یه بار دیدم فقط.
کتابخونههای معروف و بزرگ رو بذاریم کنار، اکثر کتابخونههای معمولی کتاباشون بره عهده بوقه!تخصّصی که اصلا هیچی ول معطلاً!کلّا آپدیت نمیشن انگار.
سالن مطالعه داشتنش خیلی خوبه؛حالا از اینکه بریم درس بخونیم بگذریم،اگه قرار باشه یه کتاب برداریم،خوب یه جا باشه یه نیم ساعت بشینی کتابرو بخونی ببینی چی به چیه دوست داری یا نه!
یه چیز خوب اینه که عضو ویژه باشیم تا از همه کتابخونههای شهرداری بتونیم استفاده کنیم که خوب برای آدمایی که دنبال یه کتاب خاص هستن بتونن چندجا بگردن ببینن چون گفتم،به تنهایی یه کتابخونه معمولی شهرداری جدا تنوع کتاباش کمه.
از لحاظ درس خوندنم،قرار نیست حتما کنکوری باشیم که بریم کتابخونه؛مثلا میگم یه نفر امروز بره انجام دادن تکالیف مدرسه چهار ساعت وقت لازم داره،ولی یهو میبینه از 4 بعدازظهر نشسته تا 12 شب!انقد هی وسطش لفت(؟)میده،ولی اگه بریم همین 4 ساعت رو کتابخونه چون مجبوریم و جز کتابخوندن اونجا کاری نمیشه کرد مجبور میشیم اون 4ساعت رو واقعا درس بخونیم و بقیه ساعات روز رو کلی کار دیگه کنیم حتی!
بعد اینکه آدم واقعا انگیزه میگیره میبینه یه عالمه آدم دیگه اونجا دارن کتاب میخونن.
خلاصه کلا سعی کنین حتما کتابخونه عضو باشین و برین،حالا چه بره کتاب متفرقه اگه اهلش هستین،چه بره درس خوندن :]