• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رفتگران طبیعت سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zed
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا در صورت برگزاری رفتگران طبیعت سمپادیا حاضر به شرکت هستید؟

• بله

رای‌ها: 128 83.1%
  • خیر

رای‌ها: 26 16.9%

• رای‌دهندگان
    154

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی
خوب قصد داریم در این یک ماه باقیمانده از تابستون یک بار رفتگران طبیعت سمپادیا برگزار کنیم.
این تاپیک فعلاً ایجاد میشه که شما نظرات و پیشنهادات و مکان هایی که در نظر دارید رو بیان کنید. و در هر شهری که تعداد شرکت کننده به حد نصاب برسه یکی مسئول برگزاری میشه.
هم میتینگ هست هم کمکی به طبیعت.
لطفاً به نظرسنجی هم پاسخ بدهید.(این نظرسنجی برای این هست که متوجه بشم آیا سمپادیا به طور کل تمایلی به برگزاری این طرح دارند یا نه)

پاسخ : رفتگران طبیعت سمپادیا

من هستم به شدت...

خیلی خیلی زیاد!

کلک چال هم رفتم با سمپادیا! خوب بود! اما باید بهتر شه در آینده!!! :)

مـن پـــــــایم بشـدت
خـیلی ایـده ی خـوبیه

هستم
به شدت رو مود طبیعتم الان ;D

تو شهر ما ـَم داشته باشین هستم

همیشه که میریم شمال تو فکرم میاد که با یه سازمانی هماهنگ شه یه روز کل جاده رو ببندن ملت رو تیکه تیکه پیاده کنن تو جاده تا تمیز کنن.این عباس آباد خصوصا خیلی حیفه!
حالا نمی دونم درین حد پایه هستین که بخواین همچین کار عظیمی برگزار کنید یا نه ولی نشد هم در همون حد خودمون میشه جم کنیم.فقط باید یه هماهنگی بشه و فرهنگسازی بشه که باز برنگرده به اون اوضاع قبل.
ایده خیلی عالیه

طبق گفته ی دوستان در دوره ی قبلی این برنمه هر کاری انجام شده یه جز جمع کردن زباله !

مثل دفعه ی قبل میشه که مثلاً جرئت حقیقت و جوجه درست کردن میشه نقطه ی کمال برنامه .
از ما گفتن بود . این بچه ها حرف رو زیاد دارن ولی عملشون تعریفی نداره .

من یه پیشنهادی دارم ؛ شاید یکم عواقب داشته باشه اما میشه روش فکر کرد .

میگم جای اینکه بریم مکان هایی مثل دامنه کوه و اطراف جاهای دیدنی رو تمیز کنیم ، بریم بگردیم خیابون های پر رفت و آمد و همچنین کثیف شهر هامون رو تمیز کنیم .
به نظرم اینکار باعث میشه تا اولا کارمون بیشتر تاثیر گذار باشه . همچنین خبر رسانی بیشتری از کارمون میشه . وقتی ما در جلوی جمعی اینکار رو بکنیم ، قطعا تاثیرگذار تر خواهد بود .

همچنین میتونیم برای تاثیر بیشتر نوعی کارت رو تهیه کنیم با چنین نوشته هایی : « من یک دانش آموزم » و امثال این . که اینطور خب شاید بازم تاثیر بیشتری داشته باشه .

البته بازم ذکر کنم که اینکار نیاز به مقدمات بالایی داره .

اگه بشه هر شهر یه نماینده داشته باشه تا این کار سراسری و در یک روز انجام بشه ، خیلی خوب میشه.
با طرح سروناز هم شدیدا موافقم!

Back
بالا