• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نامه سمپادیا به ریاست جدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Quf
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
اول اینکه باید ببینیم کیا موافقن!
اگر استقبال خوبی شد؛ اول متن نامه رو تنظیم میکنیم، نامه اداری دیگه... هرکی نظرشو بده!
بعدم میریم سر هماهنگیا!
من خودم نظر همچین چیزیه!
نامه از چند صفحه تشکیل مییشه! صفحه اول متن نامه! از زبان همه دانش آموزایی سمپاد!
صفحه های بعد میشه امضاهایی که توی هر مرکز جمع شده! یه عنوان میزنیم مثل فرزانگان1 تهران بعد امضاهاش
همینطوری تا آخر...
در مورد متن هم اول باید ببینیم که کوتاه باشه و فقط درخواست بدیم یا کلی توضیح بدیم و مشکلاتم براش بگیم!

×شقایق:با توجه به تغییر رئیس سمپاد، برنامه تغییر کرده، میخوایم به رئیس جدید نامه بنوبسیم.

پاسخ : نامه برای بازگرداندن دکتر اژه ای

بهتر بود اولش لینک تاپیکو میدادی تا بچها درجریان بحث قرار بگیرنو بدونن این ایده از کجا نشئت گرفت
تاپیک نامه خداحافظی دکتر اژه ای تو همین انجمنو بخونین بعدن اینجا هماهنگی میکنن دیگه:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,1614.30.html

سلام!

کاری یه که اگر واقعاً صورت بگیره فوق العاده ست. اما نیاز به هماهنگی زیادی داره. حواستون باشه. من هم آماده ی همکاری هستم. :)

تو مدرسه ی ما، یعنی دبیرستان فرزانگان 2 تهران، خیلی ها هستند که موافق باشند :)

سپاس بابت ایده ! :لایک

بچه ها لطفا اگه یه ذره واستون مهمه هنوز سمپاد بیاین اینجا بگید ک هستید +پیشنهادتونم بگید این نامه پیشنهاد ما بود شاید یه ایده بهتر هم باشه اگه نظری دارید بیاید بگید لطفا
همونطور ک میدونید سمپاد تو این 8 سال روند نزولیشو طی کرد از ازمون ورودیش گرفته تا امکانات. و معلم و... شاید الان با اومدن وزیر جدید فرصتی باشه برای زنده کردن سمپاد و برگردوندنش ب حالت قبل

ایده ی خیلی خیلی خوبیه ! منم هستم و مسئولیت مدرسمونو میتونم قبول کنم ;)

به امید روز های خوبی که داشتیم ... 8-^

سمپاد را نجات دهیم .

خب دوستان هر کی میتونه کمک کنه و تو مرکزشون نماینده باشه همینجا اعلام آمادگی کنه تا یه لیست از افراد تهیه کنم !

خودم * دبیرستان فرزانگان 6 تهران

sahel_abi * دبیرستان فرزانگان بناب

fitmal * دبیرستان فرزانگان 2 تهران

Moose * دبیرستان علامه حلی5 تهران

Bahar_R * دبیرستان فرزانگان 1 تهران

khanoomi * دبیرستان فرزانگان برازجان

ســـرونــاز * دبیرستان فرزانگان 3 تهران

پـــــــــاپوک * دبیرستان فرزانگان 1 نیشابور

A.maede * دبیرستان فرزانگان 1 اهواز

1tA ! :D * راهنمایی فرزانگان 1 تهران

Erfan_Cena * دبیرستان علامه حلی ۳ تهران

Believe * دبیرستان فرزانگان نجف آباد

๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 * دبیرستان هاشمی نژاد 2 مشهد

uranuscelona * دبیرستان فرزانگان 2 شیراز

فِلــــے❦ * راهنمایی فرزانگان بندر عباس

شقایـقツ * دبیرستان فرزانگان زابل

Dark Lord * دبیرستان فرزانگان 1 کرمان

ali-a * دبیرستان هاشمی نژاد 2 مشهد

Мохаммад Реза * دبیرستان علامه حلی کرمان

βәɦząԃ * دبیرستان شهید بهشتی نکا

مَِهدی.ش * دبیرستان علامه حلی 1 تهران

angel of moon * فرزانگان لاهیجان

mgh-nano * دبیرستان فرزانگان 1 کرمان

khashayarfn * دبیرستان شهید دستغیب 1 شیراز

MBLAQ * دبیرستان فرزانگان کرمانشاه

11phantom * دبیرستان فرزانگان 1 قم

بی هویت * دبیرستان هاشمی نژاد 1 مشهد

Mahshad-nasr * فرزانگان مادر سیرجان

هدی * دبیرستان فرزانگان 3 تهران

pouya BT * دبیرستان فرزانگان نیشابور

ریـحـانـه * دبیرستان فرزانگان 1 تهران

mahsa ஐ * دبیرستان فرزانگان 3 تهران

سپهر (Old Alex Delpiero) * دبیرستان شهید سلطانی کرج

مهرگان * دبیرستان فرزانگان نجف آباد

احمدII * دبیرستان شهید بهشتی ارومیه

mohandes leily * دبیرستان فرزانگان 2 تهران

New Folder * راهنمایی فرزانگان 1 تهران

alimoola * دبیرستان شهید بهشتی2 زاهدان

بقیه هم بگن که اسمشونو بزارم تو لیست تا برنامه ها باهاشون هماهنگ شه :-"

به «برو بابا»ی خاصّی مهران‌مدیری داره، خب؟ هر وقت حرف از احیای سمپاد می‌شه اون میاد توی ذهنم. نه که خودم دوست نداشته‌باشم. امّا به نظرم خیلی کار تاثیر‌گذاری نیست. ضمناً آقای اژه‌ای قهر نکردن که نامه بدیم برگردن. بحث خیلی اداری‌تر و متاسفانه بروکراتیت‌تر از این حرفاست. بحث سر تصمیم‌گیری دولت‌هاست. اصلاً گیرم که ایشون قبول‌کرده‌اند. مگه دست خودشونه که برگردن به سازمان؟ اگرم قراره نامه‌ای نوشته شه و حرکتی شه باید به مسئولین نظام آموزش‌پرورش باشه احتمالاً.

دقیقا ما هم میخوایم به وزیر بفرستیم نامه رو ;D
---
آقا اول نامه رو متنشو درست کنید...! به تفاهم برسید سرش!!! ;D بعد دنبال نماینده بگردید!!!
منم هستم حلی5

به نقل از Houx :
به «برو بابا»ی خاصّی مهران‌مدیری داره، خب؟ هر وقت حرف از احیای سمپاد می‌شه اون میاد توی ذهنم. نه که خودم دوست نداشته‌باشم. امّا به نظرم خیلی کار تاثیر‌گذاری نیست. ضمناً آقای اژه‌ای قهر نکردن که نامه بدیم برگردن. بحث خیلی اداری‌تر و متاسفانه بروکراتیت‌تر از این حرفاست. بحث سر تصمیم‌گیری دولت‌هاست. اصلاً گیرم که ایشون قبول‌کرده‌اند. مگه دست خودشونه که برگردن به سازمان؟ اگرم قراره نامه‌ای نوشته شه و حرکتی شه باید به مسئولین نظام آموزش‌پرورش باشه احتمالاً.
این نامه فقط برای برگردوندن اقای اژه ای نیست برای وضعیت سمپاد هم هست ، از امکاناتش تا معلماش تا ازمون ورودی و ک ب همه چیزش داره گند میخوره ، این نامه حداقل یه قدم کوچیکه ک حداقل شرمنده همون اقای اژه ای ک این همه زحمت برای سمپاد کشید نباشیم بعله به نظر منم اقای اژه ای برنمیگردن اما حداقل یکی بیاد ک از مدیر فعلی بهتر باشه ، یعنی سمپاد براتون هیچ اهمیتی نداره؟؟

این سلطانخواهه کیه معاونت پژ<هشی رییس جمهور سابق! دو سال متوالی اومد مدرسه مهمون افتخاری سمینار شد؛ هر دو سال کلی حرف زد؛ هر دو سالم میگفت همه دانش آموزای ایران باید سمپادی باشن [-(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا