Nevermind کاربر فعال ارسالها 53 امتیاز 67 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ! شهر اهواز ! 2011/3/12 #31 پاسخ : دوران راهنمایی به نظر من باید زبان انگلیسی و آلمانی رو یاد گرفت ! کلاس نیاز نیست رفت ! ریاضی اول دبیرستان رو باید خوند ! حتما ! البته تابستون بعد سوم راهنمایی ! عشق و حال کرد !
پاسخ : دوران راهنمایی به نظر من باید زبان انگلیسی و آلمانی رو یاد گرفت ! کلاس نیاز نیست رفت ! ریاضی اول دبیرستان رو باید خوند ! حتما ! البته تابستون بعد سوم راهنمایی ! عشق و حال کرد !
Vahid. کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 361 امتیاز 950 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه عمران-سازه 2011/3/13 #32 پاسخ : دوران راهنمایی --زبان انگلیسی و ریاضی و بس-- بقیش عشق و حال و ورزش و غیر درسی و روبیک و همون عشق و حال...
پاسخ : دوران راهنمایی --زبان انگلیسی و ریاضی و بس-- بقیش عشق و حال و ورزش و غیر درسی و روبیک و همون عشق و حال...
Sajal کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 417 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران دانشگاه تهران! رشته دانشگاه تئاتر 2011/3/13 #33 پاسخ : دوران راهنمایی دوران راهنمایی بهترین دوران زندگی آدمه! من که تو دوران راهنمایی خیلی بیخیال بودم هر خریتی که عشقمون میکشید با دوستام میکردیم بدون انکه به عواقبش فک کنیم!!! مخصوصا سوم
پاسخ : دوران راهنمایی دوران راهنمایی بهترین دوران زندگی آدمه! من که تو دوران راهنمایی خیلی بیخیال بودم هر خریتی که عشقمون میکشید با دوستام میکردیم بدون انکه به عواقبش فک کنیم!!! مخصوصا سوم
meli کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,014 امتیاز 8,485 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد برنز کشوری کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2011/3/24 #34 پاسخ : دوران راهنمایی بنظر من سال اول و دومو فقط باید حال کرد!!! آدم هیچ دغدغه ی مهمی نداره!!!!!!!!!!!!!! باید کتابا و کلاسایی که دوست داری رو بخونی و بری!!!! سال سومم در کنار اینا یه ذره هم به درست برس واسه آزمون ورودی!!!!!!!!!!!!!!!1
پاسخ : دوران راهنمایی بنظر من سال اول و دومو فقط باید حال کرد!!! آدم هیچ دغدغه ی مهمی نداره!!!!!!!!!!!!!! باید کتابا و کلاسایی که دوست داری رو بخونی و بری!!!! سال سومم در کنار اینا یه ذره هم به درست برس واسه آزمون ورودی!!!!!!!!!!!!!!!1