• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

با سلام
این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست, برای هر گونه سوالات و مشکلات شما در زمینه های تحصیلی است.
سوالات خود را مطرح کنید و پاسخ آنها را دریافت کنید.

*برای سوالات و مشکلات خود , تاپیک جداگانه نزنید.
از این پس, سوالات خود را اینجا مطرح کرده و از ایجاد تاپیک هایی با عناوین "کمک" , "چیکار کنم" و موارد مشابه بپرهیزید.

پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

اقا من الان یه موضوعی برام هست

هر کدوممون تو تاپیکا یه چیزی میگیم هر کی راهی رو که خودش رفته چه درست چه غلط میاد میگه(شاید اون چیزی که من میگم کار اشتباهی بوده که من انجامش دادم و خودمم نمیدونم) خب اون بنده خدای کنکوری 93 هم که زمان نداره برای سعی و خطا رفتن , میگم چیکار کنیم ؟ اینجوری سردرگم میشن

[size=18pt][size=12pt][size=10pt]سلام ! از نظر علمی تو برق علم و صنعت قویتره یا صنعتی اصفهان ؟ علم و صنعت ارزشش رو داره پاشم برم تهرون ؟[/size][/size][/size]

• لایک
امتیازات: Kenji

به نقل از Ehsan.T :
[size=18pt][size=12pt][size=10pt]سلام ! از نظر علمی تو برق علم و صنعت قویتره یا صنعتی اصفهان ؟ علم و صنعت ارزشش رو داره پاشم برم تهرون ؟[/size][/size][/size]

من شنیدم صنعتی خیلی بد نمره میدن صحبت میکردم میگفتن معدل بالای 15 کم پیدا میشه توش اگه بخوای اپلای کنی مشکل پیدا میکنی

تازه برات بهتره که بیای یه شهر جدید رو ببینی و با زندگیش اشنا شی اگه امکانشو داری

و بالاخره هم که تهرانه دیگه علم و صنعت هر چی باشه اسمش روشه

میشه دوستان لطف کنن بگن روش خوندن جامعه شناسی رو؟ ;D

• لایک
امتیازات: N.M

سلام
نمیدونم اینجا جاش هس یا نه ولی میخوام بدونم کسی اینجا مدرسه انرژی اتمی درس میخونه؟
آخه یه چن تا نمونه سوال ازشون میخوام.اگه میشه [-o<
چون میگن سوالاش جالبه.اگه دارین بهم پ.خ بدین
لطفا یکم سریع تر :)

به نقل از Behz@d :
سلام
نمیدونم اینجا جاش هس یا نه ولی میخوام بدونم کسی اینجا مدرسه انرژی اتمی درس میخونه؟
آخه یه چن تا نمونه سوال ازشون میخوام.اگه میشه [-o<
چون میگن سوالاش جالبه.اگه دارین بهم پ.خ بدین
لطفا یکم سریع تر :)
انرژی اتمی نبودم اما این فایل ها رو داشتم . از کجا پیدا کردم یادم نیست !
http://uplod.ir/af82nuqeluzg/3_-_Riazi.zip.htm

دوستان یه پرسش:
من الان تابستون قبل سومم به نظر شما پیش خوانی سومو داشته باشم یا فقط دومو بخونم(مخصوصا" بین ریاضی 2 و حسابان شک دارم)؟؟از هرکی می پرسم یه چیزی میگه با دلایل نه چندان قانع کننده...
حالا از حضار محترم خواهش می شود بیان اینجا نظراتشونو با دلیل درست حسابی بگن یا این که از تجربه ی خودشون بگن تا روشن بشیم...فقط اگه پر رویی نیست یه چند نفری جواب بدن تا یه جمع بندی درستی آخرش بکنیم.
پیشاپیش ممنون!!

به نقل از mr.aliof :
دوستان یه پرسش:
من الان تابستون قبل سومم به نظر شما پیش خوانی سومو داشته باشم یا فقط دومو بخونم(مخصوصا" بین ریاضی 2 و حسابان شک دارم)؟؟از هرکی می پرسم یه چیزی میگه با دلایل نه چندان قانع کننده...
حالا از حضار محترم خواهش می شود بیان اینجا نظراتشونو با دلیل درست حسابی بگن یا این که از تجربه ی خودشون بگن تا روشن بشیم...فقط اگه پر رویی نیست یه چند نفری جواب بدن تا یه جمع بندی درستی آخرش بکنیم.
پیشاپیش ممنون!!
حسابان چون وقتی حسابان بخونی به طور خودکار ریاضی 2 فول میشه . مطالب حسابان خیلی گسترده تره و ریاضی در مقابلش چرته !

Back
بالا