parnian- روز سه شنبه ساعت 00:00 ح.ب طنینن راجب به این حرف بزنت . اونا که اروپایی نبودن امریکایی بودنن . نژادپرست نباش طنیننن یعنی چی سیااه پوست زننن.
ح.ب طنینن راجب به این حرف بزنت . اونا که اروپایی نبودن امریکایی بودنن . نژادپرست نباش طنیننن یعنی چی سیااه پوست زننن.
Liminal روز دوشنبه ساعت 18:09 فکر نمیکنم این رفتار فقط مختص یه جنسیت باشه شاید بشه گفت این طبیعت انسانه (اشاره به اخرین ح.ب)
The Lich King روز شنبه ساعت 17:43 در خصوص ح ب که گفتی اتفاقات برات تکرار میشن انگار، مینی سریال life after life رو دوس داشتی ببین، احتمالا جالب باشه برات، البته اگه آلردی ندیدی :))
در خصوص ح ب که گفتی اتفاقات برات تکرار میشن انگار، مینی سریال life after life رو دوس داشتی ببین، احتمالا جالب باشه برات، البته اگه آلردی ندیدی :))
Tension 2026/7/24 من خیلی جدی یه مدت تو این فکر بودم برم بوکس کار کنم یه خورده روحیاتم خشن بشه منتهی همیشه ترس از خورد شدن فک و دندون و KO شدن مانع شده واقعا دستمریزاد به آبجیت صمیمانه تبریک میگم
من خیلی جدی یه مدت تو این فکر بودم برم بوکس کار کنم یه خورده روحیاتم خشن بشه منتهی همیشه ترس از خورد شدن فک و دندون و KO شدن مانع شده واقعا دستمریزاد به آبجیت صمیمانه تبریک میگم
سوفی 2026/7/21 @Oracle من گذاشتم اون بانگ بره پایین بعد بنویسم نمیدونم تو چجوری دیدیش🤣🤣🤣🤣🤣 ب هرحال همیشه حق با منه🦩🦖
@Oracle من گذاشتم اون بانگ بره پایین بعد بنویسم نمیدونم تو چجوری دیدیش🤣🤣🤣🤣🤣 ب هرحال همیشه حق با منه🦩🦖