سمپادیا

Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
احترام برای آدم معمولی و محترمه، نه جونورهای مدافع ج.ا. به شما فقط و فقط باید شلنگ گه گرفت.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
حالا هم زودتر حضور کثیفتو از پروفایل من گم و‌ گور کنن، حالم بهم میخوره وقتی که صفحمو باز میکنم، اولین چیزی که ببینم پیام یه جوجه بسیجیه.
Orelia
Orelia
فقط اونجا که گفت تو یا غرب نرفتی یا نمی‌دونی دموکراسی یعنی چی :‌)))
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
با همین اعتماد به سقفشون به گه خوری در عین فقط گه تو کله بودنه که هر چند نفرم ازشون کتلت کنن، برای دنیا شاخ و شونه میکشن و میگن اسرائیل چند سال آینده رو نخواهد دید😂
Orelia
Orelia
من جدا فکر می‌کنم مشکل از آموزش و محیطشونه. اگه منابعی خارج از پروپاگاندا می‌خوندن، مخصوصا تو چنین سنی امیدی بهشون بود.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
من خوشبینی خیلی کمتری دارم. بنظرم کسی که حتی در فضای کاملا ایزوله هم، پروپاگاندای تابلو و ضعیف ج.ا رو باور کنه، از همون اولش به لحاظ عقلی و اخلاقی مشکل داره. اگه ج.ا هم. نبود، بجاش مثلا از این اکانتای ترول سلطنت طلب میشد؛ در هر حالتی تصورش کنی، مزخرف ترین نوع انسان در اون حالت میشه.
Orelia
Orelia
احتمالش کمه ولی هست. علت اینکه میگم چون خیلیا از جمله خودم :‌))) وقتی بچه‌تر بودیم از روی ناآگاهی یه سری چیزا رو باور می‌کردیم و فکر می‌کردیم عادیه، یا در بهترین حالت زیر سوال نمی‌بردیم.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
اینجا چنتا پارامتر دیگه هم البته باید لحاظ شه. مثلا زن ها چه تو‌ ج.ا و چه تو خود اسلام، مورد ظلم و تبعیض خیلی شدیدین، بنابراین احتمالش بیشتره که با دیدن این نابرابری که به ضررشونه، کم کم انگیزه بگیرن برای رد کردن کل ماجرا. اما مرد شیعه در قله ی منفعته، فقط حقیقت جویی(که بین انسانها خیلی نادره) میتونه از این مخمصه بیرونش بکشه، نه تهدید منافع(که انگیزه رایج تریه).
Orelia
Orelia
اره درسته ولی می‌دونی جالبیش این بود که - حداقل تجربه من و نسل قبلی - ما با اینکه واضحا محدودیت‌هایی داشتیم ولی هیچوقت احساس نمی‌کردیم داریم مورد تبعیض قرار می‌گیریم یا واقعا تجربه بهتری می‌تونیم داشته باشیم، مدام این احساس رو بهمون داده بودن که "این زندگی سالمه"، محدوده ولی این سالمه.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
گفتم دیگه، استثنا بصورت حقیقت طلبی هم هست، ولی خیلی خیلی محدوده. من که سرش ریسک نمیکردم و به حفاظت از جامعه در برابر وحوشی مثل رضا و دارک لایت معتقدم؛ حکمشون باید عین کسایی باشه که تو مکان های عمومی سلام نازی میدن و مجازات میشن.
Orelia
Orelia
و الان که بهش فکر می‌کنم می‌بینم مورد بارز internalized oppression بوده. مثلا نوجوونا و حتی بچه‌های الان می‌دونن که این محدودیت‌های حجاب و پوشش واقعا اساسی نداره، ولی ما واقعا باور کرده بودیم که واسه اینکه تو جامعه راحت‌تر باشیم بهتره جلب توجه نکنیم یا الان به کررات مواردی رو به یاد میارم که دبیرای مرد رفتار نادرستی تو دبیرستان داشتن، رفتاری که اگه اینجا نشون بدن می‌تونی ریپورت کنی ولی خیلی عادی جلوه‌ داده بودن.
Orelia
Orelia
آره خلاصه به نظرم بیرون اومدن از این حباب سخت‌ترین قسمتشه، و صد البته ج.ا هم با محدود کردن رسانه‌ها و کتابای قابل دسترس نسبت به قبل سخت‌ترش هم کرده.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
عیران بهشت هر مجرم و آدم‌ کثیفیه😂 از جمله آزارگرای جنسی. البته حکومتش هم جمع تمامی رذالاته و این نتیجه، عجیب نیست. بعد مدافعای همچین چیزی وقیحانه توقع دارن بهشون احترام گذاشته بشه، مثل اینکه به ابوبکر بغدادی احترام بذاری😂
Orelia
Orelia
ولی واقعا من باورم نمیشه که انقدر آگاهی بچه‌ها و اولیا تو چنین مدرسه بزرگ و نسبتا معروفی تو تهران کم بود که هیچکس هیچوقت اعتراضی هم نکرد. من تازه وقتی از اون محیط دور شدم فهمیدم خیلی از تجربه‌های ناراحت‌کننده‌ای که داشتیم حداقل از نظر روانی abuse بوده.
Orelia
Orelia
البته انتظار زیادی هم نمیره طبیعتا پدر مادرای ما هم تو محیط مشابهی بزرگ شده بودن و براشون این چیزا عادی‌سازی شده بود.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
میزان هوش عیرانی حتی تا امروز هم هر روز منو متعجب میکنه😂
Orelia
Orelia
😓
ili
ili
حالا کی گفته دموکراسی خوبه._.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
دموکراسی اگه بد بود، کرور کرور از کشورای دیکتاتوری به دموکرات مهاجرت نمیکردن. البته قبول دارم که غرب در خیلی موارد دموکراسیو نقض میکنه، ولی حتی همین نوع نیم‌بندشم اینقدر برای کل بشر جذابه. ممکنه گفته بشه که دلیل مهاجرت به غرب، دموکراسی نیست، بلکه مثلا اقتصاد پیشرفته ست؛ اما خب چین اقتصاد بزرگتری نسبت به کل اروپا داره، ولی بازهم کمتر کسی ترجیه میده بره اونجا.
Back
بالا