سمپادیا

Shervix
Shervix
@ili این سوال بود یا جمله‌ی خبری بود؟
ili
ili
سوالی بود-
Shervix
Shervix
@ili بحث پیچیده‌ایه از اون جهت که برق بسیار گسترده‌س، بستگی داره شما چه شاخه‌ای رو علاقه داشته باشید. ضمناً دروس‌ دانشگاهی که باید بگذرانید لزوما اونچه که می‌خواید رو به شما نمیده، ولی بحث این جاست که باید اصولی پیش برد درس‌های تئوری رو برای بعضی از گرایش‌ها. مثلا برای من درس‌های "الکترونیک قدرت"ی بسیار مهمن و بود و نبودم تو دانشگاه تاثیر گذار می‌بود، ولی بسیاری از درس‌ها هم آنچنان دوام و نتیجه‌ای نداشته، هرچند که من هم در ابتدای راه مهندس برق بودنم. بذارید اینجوری بگم که ارتباطاتی که توی دانشگاه می‌سازید و اساتیدی که راهنمایی‌تون میکنن خیلی مهم‌تر از صرف دروسیه که می‌گذرونید؛
  • دابل‌لایک
امتیازات: ili
Shervix
Shervix
@ili و از اونجا که مهارت‌محوری برق بسیار زیاده، هم در مباحث کدینگ، متلب، هوش مصنوعی، دیپ و رینفورسمنت لرنینگ، مباحث مربوط به کد نویسی میکروکنترلرها و در اتوماسیون صنعتی که با plc ها مواجه هستید، ساخت pcb ها و مباحث مربوط به شبیه‌سازی مدارها، ابزار دقیق، مطالعات مربوط به سیستم‌های قدرت و شبیه‌سازی، همه و همه مهارت‌هاییه که نباید در دانشگاه انتظار داشته باشید به طور خودکار به شما یاد داده شه هرچند که ممکنه توی درساتون با کمک‌مدرس‌هایی طرف باشید که چنین چیزهایی رو در کنارش به شما بیاموزن، که اصلا بعید نیست که چنین باشه و اکثر درسا مفید میتونه باشه، ولی شما بدون کلاسای درس هم میتونید با دوره دیدن اونا رو یاد بگیرید . ای کاش گرایش مورد علاقت رو بهم بگی که بهتر بتونم کمک کنم.
  • دابل‌لایک
امتیازات: ili
Back
بالا