panah 2020/2/11 هستی جان ؟ من هم ترکم هم حوصله دختر نازی مثل شما رو دارم هم هرچی خواستی برات ترجمه میکنم دوست من میشی ؟ : )
هستی جان ؟ من هم ترکم هم حوصله دختر نازی مثل شما رو دارم هم هرچی خواستی برات ترجمه میکنم دوست من میشی ؟ : )
فاطیما 2020/2/2 هستی عزیزم دلم واست یه ذره شده.. خیلی زیاد:-بغل خوبی؟ همه چی اوکیه؟ خوب میگذرن روزات؟ منکه امیدوارم خیلی خوب باشه حالت.. ^^
هستی عزیزم دلم واست یه ذره شده.. خیلی زیاد:-بغل خوبی؟ همه چی اوکیه؟ خوب میگذرن روزات؟ منکه امیدوارم خیلی خوب باشه حالت.. ^^
Ho3ein73 2020/1/9 اومدم یچی بنویسم در باب ح.ب ت، دیدم ملک قبل از من مفهومو خوب رسونده. لذا همینی که ملک گفت :)
.shadi. 2019/12/28 هستی جان تو راه خودتو برو. کسی که آزار میده، خودش ازاردیدست و حرفاش اطلاعاتی راجع به شخصیت خودش میده تا طرف مقابل.امیدوارم شاد باشی عزیزم
هستی جان تو راه خودتو برو. کسی که آزار میده، خودش ازاردیدست و حرفاش اطلاعاتی راجع به شخصیت خودش میده تا طرف مقابل.امیدوارم شاد باشی عزیزم
panah 2019/11/24 اون سرد و بی ادب به نظر رسیدنه بخاطر اینه که تحت اللفظی ترجمه میکنن، میبینی یه جمله یا کلمه ای توی ترکی خیلی هم محبت آمیزه اتفاقا، ولی فارسیش میکنی یه چیز ناجوری میشه... ح.ب ت خیلی خوب بود هستی جان :)
اون سرد و بی ادب به نظر رسیدنه بخاطر اینه که تحت اللفظی ترجمه میکنن، میبینی یه جمله یا کلمه ای توی ترکی خیلی هم محبت آمیزه اتفاقا، ولی فارسیش میکنی یه چیز ناجوری میشه... ح.ب ت خیلی خوب بود هستی جان :)
شوخی کرده

امتیازات: hastikhanoom