سمپادیا

boodika
یه انيمشين میخواستن بسازن نمیدونم چی شد..همونم خارجيا باید بیان بسازن واسمون
  • لایک
امتیازات: Pan
Pan
Pan
متاسفانه اینجور پروژه‌ها بودجه‌ی زیادی می‌خوان که الان شرایط تو ایران جوریه که فقط دولت می‌تونه چنین بودجه‌ای فراهم کنه اونا هم که به جاییشون نیست:)) ولی حالا خارجیا هم بسازن بد نیست حداقل می‌بینیم لذت می‌بریم. از اینکه از داستاناش استفاده بشه با تغییر یه سری جزئیات بخوان اصلا ازش اسمی نیارن بهتره.
THG
THG
فرنگیس خیلی خوشگله XD
boodika
آره بودجه زیادی میخواد ولی متاسفانه پیشرو بودن خودمون تو اینجور عرصه ها خیلی فرق داره با اینکه اول خارجيا برامون بسازن...
  • لایک
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
مثل همیشه، نسخه انیمه ای همواره هزاران بار بهتر و متفاوت تره *_____*
Pan
Pan
@boodika حالا اگر بیست سال دیگه بازی رو ساختم بهت خبر میدم :-"

@finn ولی شاهنامه جزئیات زیاد و در نتیجه پتانسیل زیادی داره به نظرم کم لطفی نکن بهش:-" از نظر ملی‌گرایی و اینکه چون مال ماست باید بسازیم و نشون بدیم کاری ندارم ولی ذهنم که دنبال منبع و الهام برای تولید هنر میگرده یه سره به پتانسیل شاهنامه برمیگرده.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
@Pan من قبلنم گفتم که هیچی جای نسخه انیمه ای از یک چیزو نمیگیره (((: واقعا فکر میکنی امیر ارسلان اینقد پاف بوده باشه؟! (((: به عنوان منبع ایده، فقط موجودات خیالی و خشونتش میتونه به عنوان دارک فانتزی جالب باشه، نه محتواش :-"
  • لایک
Pan
Pan
@finn حالا از نسخه‌ی انیمه‌ای که بگذریم:)))) به جز موجودات خیالی و خشونت داستاناش هم خیلی پتانسیل دارن. فکر میکنم تو داری از نظر محتوای اخلاقی و مفهومی نگاه میکنی:-"
Pan
Pan
@finn من الان دارم از اقتباس حرف میزنم و خوبی اقتباس اینه که میتونی از یه سمت جدید به یک چیز نگاه کنی و یه جورایی خلاقیت و ذهنیت خودتم به یه چیز اضافه کنی نه که صرفا بازسازی کنی داستانارو. خیلی کارا میشه باهاش انجام داد حتی در حد تغییر دادن اتفاقات کلیدی داستان برای نتیجه‌گیری‌های متفاوت.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
اره دیگه (((: درباره داستاناش هم درسته، ولی پیشنهادم روی تغییرات مهمی روشه که از اون پیام ها و عناصر نه چندان جالب و کلیشه ای فاصله بگیره (((: در کل، فکر میکنم یه اقتباس خوب از شاهنامه، باید خودشو به دارک فانتزی ای مثل برسرک نزدیک کنه. حتی ژانر شونن هم بنظرم براش زیاد جالب نیست، باید بززرگسالانه باشه! (((=
  • لایک
Pan
Pan
@finn آره دیگه میتونیم مدرنتر بهش فکر کنیم. و اینکه حالا نمیدونم انیمش چجوری باید باشه اون تخصص توئه:)) حالا فکر کنم تو اصلا بازی اینا نمیکنی ولی من تصورم برای بازی ازش یه چیزی مثل witcher 3 بود.
Pan
Pan
@finn یا horizon zero dawn که البته احتمال اینکه اینو بشناسی حتی کمتره:))
  • لایک
امتیازات: finn
Back
بالا