هاع ؟ :/
اگه خدا گفته ، تو هم مسئولیت خودت میدونی ، انجامش بده دیگه :/
بعدشم ، خدا لازم باشه میبردت پیش خودش ! زور زدن نمیخواد که
یه روز میمیری به هر حال ، ببین الان که میخوای بری دست پری آخه ؟
اگه آره که منم دعا کنم
خب انقدر ساده نیست قضیه ... گاهی اوقات حکم ها تغییر میکنند بر اثر سهل انگاری ها و اشتباهاتمون ... خب اگه حکم تغییر کرده باشه چی؟معلومه دستم پر نیست... ترسم از خودمه اتفاقا...دعا کنید. کلل نفسِ ذائقه الموت... ما هر لحظه میمیریم و لحظه قبل تکرار نمیشه . و هر لحظه از مکان و زمان قبل منتقل میشیم به بعدی
تو رو نمی دونم ولی من انقد کنجکاو هستم که اگه جات بودم می گفتم تا این جا که رفتیم. یه روزم که می میریم.بذار حالا که زنده م تا تهشو زندگی می کنم ببینم چی می شه.
ببین تو باز رگ فلسفت ورم کرده منم حال بحث ندارم . نمیدونم قضیه هم چیه . ولی اینو میدونم که با مرگ و الهی عجل موتی و اینا ، فقط صورت مسئلس که پاک میشه . اگه مشکل تو این دنیاست که خدا هم دلش خوش نمیشه تو پاشی بری پیشش . یه بنده که از پس مشکلش بر نیومده و برای فرار از اون دعا کرده پاشه بره اونور و خدا هم لطف کرده بردتش !
ولی نه اگه یه چیز دیگست که خب من نمیفهمم ، ایشالا حل شه
تو بمیر ، دل شکسته ی پدر و مادر و خواهرت هم هیچ ! خودخواه طور ادامه بده ، همه کائنات و خدا راضین ازت
گود لاک !
تو شکستن مادر و پدرم رو ندیدی تو این چن وقت که حالم بد بوده خیلی روزها که این حرف رو میزنی! تو نیستی تو زندگی من که داری قضاوت میکنی...اونا هم به زودی میمیرند... همه میمیریم. قرار نیست خلاف آنچه که خدا میپسنده بخوایم. قطعا اگه اجابت شه به صلاحته .
و مشکل من دنیا نیست. مشکل من خودمم... از خودم میترسم. از اینکه اشتباه کنم همه چی خراب شه همه این حالِ خوبم که الان تو بهترین حالت خودم قرار دارم خراب شه... از دنیا خسته نیستم اتفاقا خیلی مشتاقم... ترسم خودمم
رحمت خدا که دائمیه صلاح دونستی نیست... به دنیا اومدن منظور به وجود آمدن عه یا وارد شدن به این دنیا؟ اگه به این دنیا باشه ممکنه با دعای شما بوده باشه و فقط خدا داند.