سمپادیا

Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
درسته. اثر ولادیمیر ناباکوف. فک کنم تو ایران ممنوعه(اما ترجمه داره)
بخاطر همین محبوبیتش هم کلا به دختر بچه هایی که ازشون سوء استفاده جنسی میده، گاهی لقب "لولیتا" میگن.
  • لایک
امتیازات: mohad_z
mohad_z
mohad_z
پی‌دی‌اف‌ش هست تو نت، بعضی دستفروش‌هام قاچاقی دارند!
در کل لولیتا چیز عجیبی و تازه‌ای نیست ی مدت من تو ساجست اینستاگرام خیلی میدیدم ک میگفتن دخترا رو میدزدن و...
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
دزدیدن بچه ها به قصد سوء استفاده جنسی متاسفانه چیز قدیمی و رایجیه.
ولی خوب روایت لولیتایی که شایعه شده عجیبتره. اینکه دست و پارو ببرن و کور کنن و...
mohad_z
mohad_z
اره متاسفانه
خب دیگه بحث رو همین‌جا پایان بدیم چون من اعصابم خرد میشه :دی
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
من خیلی کنجکاوم ((: دوست دارم بدونم انسان تا چه پتانسیل وحشی شدن داره! و خیلی دلم میخواد بدونم برای این خشونت ها، حد، توضیح خاص یا همچین چیزی هم هست یا نه...
mohad_z
mohad_z
چیزی ک جالبه اینکه چرا انسان باید تا این حد پتانسیل و توان تحمل خشونت و وحشی شدن رو داشته باشه!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
اره اینم جالبه.خشونت بالاخره یه مکانیسم دفاع و حیاته، ولی ذهن خلاق انسان میتونه حتی لذت بخش و عجیبش کنه.
در کل خوبه گاهی ببینیم چقد میتونیم موجودات وحشی و آشغالی بشیم و زیاد به گونه خودمون بیش از حد مغرور و مفتخر نباشیم (((:
e.razi
e.razi
کتاب لولیتا اونقدم مثه چیزهایی که به اسم لولیتا معرفی میشن وحشی و خشونت بار و بد نیست بلکهبیشتر از اینکه یه رمان اروتیک باشه یه داستان کلاسیک میتونه باشه و خود ناباکوف هم تاکید داشته رو این قضیه،گویا..من فیلمش رو دیدم و داستانش رو تا حدی خوندم اونقدرم بد نبود:-"
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
خب این تقسیم بندی ها دقیق و مطلق نیستن و گاهی تشخیص اینکه تو یه اثر، کدوم بخش شدیدتره، اسون نیست. گویا واقعا سر اینکه اروتیکه یا کلاسیک، اختلاف هست.
من نخوندمش و فقط خلاصشو تو ویکی پدیا دیدم. ازش خوشم نیومد و واقعا نمیتونم بفهمم نویسنده دقیقا میخواد چی بگه. بنظرم چیزی مثل سکس کودکان، گرچه اشاره بهش تو داستان مشکلی نیست، ولی باید با احتیاط و سرزنش اخلاقی باشه(نه حمایت یا حتی بی طرفی "ادعایی"). چون یه کار بد و جدیه.
e.razi
e.razi
من هم با شما موافقم که گذر ازاینجور موضوعات باید با احتیاط باشه ولی خب سر همین لولیتا هم نظرات زیادی هست و واقعا نمیشه یه نظر قطعی ای راجع به چنین اثری داد..فقط خواستم اشاره کنم که لفظ لولیتایی که درحال حاضر وجود داره یکم غلیظتر از لولیتای ناباکوف عه..بعد تا جایی که من داستانش رو میدونم استفاده از قضیه سکس کودکان تو این رمان درواقع یه راه برای رسیدن به مقصود نویسندست و غایت داستان نیست
e.razi
e.razi
من خودم شخصا از روایت داستانی و شخصیت پردازی وجزییات ادبیش خوشم میاد..از ناباکوف هم یه نقد مسخ کافکا رو خوندم و از تیزبینی و قدرت قلمش هم خوشم اومد..ولی واقعا رمان بحث بر انگیزیه
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
بنظرم تو اینجور مواردی بهتره خود نویسنده شفاف سازی کنه و منظور و دفاعشو بگه. و البته احتیاط هم باید به خرج داده بشه که فرضا یکی بدون دفاعیه ش هم، با خوندن داستان پی به فضیلت های سکس با کودکان نبره!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
ولی مگه تو خود رمان هم یه بخشیش اون دختره برای رابطه جنسی پیشقدم نمیشه؟ من که کلا مواضع ناباکوف رو قبول ندارم، ولی خب مقصود و هدفش دقیقا چیه؟ امیدوارم در ادامه موضع لیبرالیش، خواستار آزادی و جرم و قبح زدایی از سکس با کودکان نباشه!
Back
بالا