سمپادیا

Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
اون دختر پلیسه هم کاوائیه :-"
اها. کدوم قشنگتره؟
Neko
Neko
سراس *___* هوم اونو می‌تونی برداری :-" =)))))
والا من هلسینگ خالیو ندیده‌م. ولی خب اولتیمیت تروتمیز تر و چشم‌نواز تره دیگه :-"
Neko
Neko
و اینکه کلا همشون به طرز بدی خوبن کاراکترا =)))) ینی با تقریب خوبی همه رو دوست دارم :-" جز میجر البته '_____' خیلی نچسبه -_-
اینتگرا *_________* :غش می‌کند:
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
من گرافیک هلسینگ قدیمیو بیشتر دوس دارم ((: یاد الفن لاید میفتم
میجر کدومه؟ همون کشیش واتیکان دشمن آلوکارد؟
اره اینتگرا هم خیلی خوبه ((: شیر زنیه واس خودش! (((=
Neko
Neko
هاان خیلی جیگره لامصب. =))) اصن ابهته که می‌چیکه از وجناتش. =))
نه نه اون اندرسونه، اونم دوست دارم اتفاقا! :)) میجر رئیس اون یکی سازمانه نازیه است، meillenium. مرتیکه یبس. =)))
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
دوس دارم بدونم اینتگرا رو با کی باید شیپ کرد! (((=
اها. من اونجاهارو هنوز ندیدم. راستی این اندرسون دقیقا چجور جونوریه؟ ((:
+ دیدی نگاه عاقل اندر سفیه ننداختم، و نگفتم این اشغال سخیف چی بود؟؟! ((((:
Neko
Neko
آلوکارد! آلوکارد آلوکارد! با آلوکارد! :بالا و پاییم می‌پرد: : سرش به سقف می‌خورد:
:دی =)))))) خدایی خیلی خوبن با هم! یه رابطه‌ی خیلی جذاب پیچیده‌ای دارن اخه :)) ترکیبی از پدر دختری و همکاری و tsundere و ارباب و بنده و کلی چیز باحال دیگه و اینا. خیلی خوبه :)) :غش می‌کند: آدمه، با توانایی regeneration, حداقل تو اولتیمیت که اینجوری بود :-؟ بچه باحالیه :-"
Neko
Neko
+ آره، دمت گرم :-" اصن می‌دونستم خوشت میاد، نگاه عاق اندرسفیه؟! کی گفته؟!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
پیشنهاد خوبیه ولی در اینصورت پس سرس با کی شیپ شه؟! ((:
درباره نگاه عاقل اندر سفیه، اولین نظرت رو پروفایلمو بخون ((: همینجا که داریم زیرش حرف میزنیم ((:
Neko
Neko
نهههههههههه!!!! نههههه! سراس با آلوکارد نه! i hate that ship! :جیغ می‌کشد و جیغ می‌کشد تا از حال می‌رود: خدایی نهه :( :))) جای باباشه :-"" اصن chemistry ندارن :-" ولی سراسم شیپ می‌شه، واسا حالا :-" کدومو داری می‌بینی در ضمن؟ نمدونم پسره تو هلسینگ خالی هست حالا یا نه، ولی تو اولتیمیت می‌آدش :-" انقدم خوبن با هم :-" سراس با الوکارد نهههه =)))
Neko
Neko
+همچنان تکذیب می‌کنم! :سوت زنان به در و دیوار نگاه می‌کند:
Neko
Neko
راستی منم دارم توکیو غول می‌بینم :-"چقد این جوزو خوبه T___T گوناه دارهههه T_T می‌گم من حس می‌کنم یا قشنگ ترکیبی از الوکارد و ال ئه؟؟ :))
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
باشه باشه فقط یه پیشنهاد بود ((: اصلا از بس خوب و دقیق رابطه آلوکارد و اینتگرا رو واکاوی کردی که آدم دلش نمیاد شیپ دیگه ای قرار بده ((: حالا نهایتا میتونیم بگیم آلوکارد اینقد خفنه که با اینتگرا و سراس باهم شیپ میشه (((=
ماشالا ((: اره جوزو هم کاوائیه ولی من از کورئو مادو خیلی خوشم میاد ((: به آلوکارد شبیهه تاحدی ولی چرا ال؟
Neko
Neko
نمدونم، کاوایی و یکم خل بودنش شبیه اله، نوع خل بودنش منظورمه :-" قیافه‌شم یکمممم، ولی یکمم سایکوئه که می‌شه ژن آلوکاردیش :-" دوسش دارم انی‌وی، خیلی دوست داشتنیه :)))
Neko
Neko
نههه بازم نه! فقط اینتگرا! :)))
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
اها عجیب و غریب بودنش ((: راستش بیشتر یاد یونو تو میرای نیکی میفتم ((:
اخه الوکارد خیلی جذابه حیف دوتا زن نداشته باشه (((((=
البته داشتم به شیپ سرس و والترم فک میکردم ((((:
Neko
Neko
نهههه! =)))) اصن اینتگرا هم زنش نمی‌شه، این اصن تمام فکر و ذکرش بیرون ریختن دل و روده‌ی دیگرانه، نهایتش شیپشون کنیم خوش باشیم :-"""
Neko
Neko
یونو... نمدونم، یونو یجووووری بود... این خیلی طفل معصومه :))
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
من معتقدم هیچ محدودیتی تو شیپ وجود نداره و میشه هر کسیو با هر کی شیپ کرد. از جمله اینتگرا و والتر یا اینتگرا و سرس یا آلوکارد و اندرسون و.....((((=
شایدم شبیه نباشن. ولی من بدجوری رو یونو کراش دارم! ((((=
Neko
Neko
محدودیت که وجود نداره، فقط بستگی به سلیقه داره :-" آلوکارد و اندرسون! =))))))
مثلا من جوونیِ والتر و آلوکاردم شیپ می‌کنم :-" مخصوصا که آلوکارد دختر بود :-" خیلی جیگر بودن با هم :لبخند دیوانه‌وار:
ژااان، یاندره دوست داریا :-"
Back
بالا