• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

D3runk3n
D3runk3n
این رنسانس تاریخی هم که میگی بیشتر شبیه سیرک 1848 عه، مثلا تو رواندا که 10 درصد جمعیت مشکل ساز بودن بعد ازینکه هواپیمای رئیس جمهور رو منهدم کردن همشون رو قتل عام کردن و 800 هزار نفر رو کشتن و نهایتا کشور یکدست شد
  • دابل‌لایک
امتیازات: Shalala
D3runk3n
D3runk3n
1994 رواندا
  • دابل‌لایک
صال
صال
شباهت وقایع اخیر با مثال‌هایی که آوردی رو بگو لطفا
صال
صال
خصوصا "سیرک ۱۸۴۸" که مربوط به سال انقلاب‌های اروپاعه
صال
صال
انقلاب مشروطه رو هم بررسی کن لطفا، فکر میکنم جمعا ۵ نفر اعدام شدن
D3runk3n
D3runk3n
تو سیرک 1848 مردم برای برنگشتن به آشوب تن میدن به پادشاهی که وضعیت فعلی رو حفظ کنه و نهایتا جمهوری بعد 4 سال شکست میخوره و سال 1852 امپراطوری ناپلئون سوم اتفاق میوفته. یعنی یه شرایط حرج و مرج رو در نظر بگیر که خودت بری به آخوند التماس کنی برگرد بیا
  • دابل‌لایک
D3runk3n
D3runk3n
اختلافات زمان مشروطه در یک بعد بین مردم و حکومته و در یک بعد دیگه بین مردم و مردم یعنی یه عده مشروطه خواهن یه عده مخالفت ایدئولوژیک دارن باهش، که نهایتا متمم 1907 تصویب میشه توی مشروطه که مشکل دوم بین مردم و مردم رو حل کنه، حالا شما چه متممی برای مشکلت با قشر تندرو عرزشی و تندرو چپ داری؟
  • دابل‌لایک
صال
صال
اره وقایع ۱۷۸۹ به بعد فرانسه برای هممون یادآوار گیوتین و خون و هرج و مرجه درواقع یعنی میگی تصور میکنی هرج مرج اتفاق بیوفته یا افتاده و ما بالاجبار برگردیم یا برگشتیم به سمت اخوند؟
  • متعجب
D3runk3n
D3runk3n
یه نگاه هم به سرگذشت نادرشاه افشار بکنی بد نیست یکم با مردم ایران آشنا بشی، ایرانی با همون یه قتل فاتحه خودشو خوند الان ایده آل ترین آینده ممکن هم افتضاحه
  • دابل‌لایک
صال
صال
من حقوقدان نیستم ولی این قشر تندرو مذهبی یا چپ افراطی رو اونقدرها خطرناک نمی‌بینم برای دوره ترنزیشن، نهایتا خلع سلاح و سیاست مشت آهنین چندماهه برای حفظ آرامش سیاسی اجتماعی کفایت میکنه
D3runk3n
D3runk3n
ببین 57 مردم از پادشاهی به آخوند پناه بردن، الان دوباره از آخوند به پادشاهی ینی اون اتفاق تکرار شده
  • دابل‌لایک
D3runk3n
D3runk3n
ببین این قشر تندرو در حال حاضر 80 درصد قدرت و ثروت کشور بعلاوه 10 تا 20 درصد جمعیت رو داره و رسما توانایی قتل عام هم داره همونطور که انجام داده و میده
  • دابل‌لایک
D3runk3n
D3runk3n
حمید رسایی یک و نیم میلیون رای میاره تو این مملکت
  • دابل‌لایک
D3runk3n
D3runk3n
جبهه پایداری مردمی رو طرفدار خودش داره که هیچ منطقی رو قبول نمیکنن
  • دابل‌لایک
D3runk3n
D3runk3n
ایده آل ترین چیزی که من میبینم یه تجزیه است و نهایتا بعد تجزیه شدن ایران باز همین ثروتمند ها قدرت بخش های مختلف رو خواهند داشت و قشر کارگر نهایتا همون چیزی که بوده میمونه
  • دابل‌لایک
D3runk3n
D3runk3n
ولی خب بافت جمعیتی داره عوض میشه و زمان خودبخود همه چیز رو درست میکنه چیزی که امروز خون ده میلیون نفر هم نمیتونه بدست بیاره بیست سال دیگه بدون خونریزی اتفاق میوفته
  • دابل‌لایک
صال
صال
مردم از نظر من ۵۷ از پادشاهی به آخوند پناه نیاوردن
در زمان خلا قدرت، چندین گزینه رو میز بود و خودشون حکومت شیعی رو انتخاب کردن یا لااقل بهتر باهاش کنار اومدن
جبهه ملی و ازادی و مجاهدین خلق و..
صال
صال
بحث ما حول محور دوره گذار باید باشه نه قبل اون
این قشر هم بدون سازماندهی و حمایت و رانت کاری از دسش برنمیاد
صال
صال
نمیدونم. احتمال تجزیه هم هست ولی من چنین فکری نمیکنم فی الحال
D3runk3n
D3runk3n
احتمالش نیست صد درصده و اینم یادت باشه قبلا استعمار چیز مفیدی بود یعنی کشور های توسعه یافته اینجوری بودن که اوکی میایم این بدختارو خوشبخت میکنیم بیگاری میکشیم ازشون ولی الان خودشون به گه خوردن افتادن که چرا زیر ساخت هاشونو بردن تو کشورای دیگه
Back
بالا