سلامم
خب راستش من یه ایراد وحشتناکی که سر ازمون زدن داشتم این بود که سوالای فیزیک رو پشت سرهم میزدم(سر اعتماد به نفس زیااااد) و دلم نمیومد حتی یه سری از سوالای حرکت شناسی و مدار رو که زمانگیر هستن رو رد کنم بعد به این نتیجه رسیدیم که این کار اشتباهه و باید انتخابی پیش برم
الان دور اول اغلب سوالای حرکت و مدار رو رد میکنم و اخر سر میرم سراغشون حتی گاهی بعد از اینکه شیمی رو زدم میرم سراغ اون سوالا
کلا یه ترتیبی برای خودتون تعیین کنید و همه فصلها رو بچینید تا دقیقاً بدونید به چه ترتیبی سراغ چه درسهایی برید. خیلی برای فیزیک تاثیر گذاره واقعاً: )))
من حتی برای ریاضی و شیمی هم یه کاری شبیه این اجرا میکردم و کارآمد بود.
آرهه. اون خیلی دیگه شخصیسازیتر از فیزیکه و برای همه نمیشه یه نسخه پیچید. چون تو فیزیک خیلیا تو مدار و حرکت مشکل دارن و مثلا مغناطیس براشون خیلی اوکیه. در نتیجه میشه یه ترتیب کلی رو براش چید. اما شیمی رو دقیق باید ببینی کدوم رو قویتری و بهتر میتونی حل کنی یا با سبک سوالاش آشناتری.
من مثلاً تمام مسائل و محاسبات رو علامت میزدم کنارش یه عدد بین ۱ تا ۳ میزدم(اولویت میدادم بهش) وقتی بهش برمیخوردم و میرفتم سراغ مفهومی/حفظیها قبل هرچیز. بعد اینکه درصدمو از اونا جمع کردم میرفتم مسائل.
یا اینکه مثلا شیمی یازدهم من خیلی قویتر بود در نتیجه بیشتر تو سوالا قبل هرچیز دنبال سوال شیمی آلی و گرماشیمی و سینتیک بودم. سوالای محلول دهم برام سخت بودن و اولویت پایینتری براشون قرار میدادم. فصل یک و دو دهم رو اما خیلی خوب حل میکردم. دوازدهم فصل سه و چهار خیلی برام اوکی بود و یک و دو نسبتاً سختتر.
خب راستش من یه ایراد وحشتناکی که سر ازمون زدن داشتم این بود که سوالای فیزیک رو پشت سرهم میزدم(سر اعتماد به نفس زیااااد) و دلم نمیومد حتی یه سری از سوالای حرکت شناسی و مدار رو که زمانگیر هستن رو رد کنم بعد به این نتیجه رسیدیم که این کار اشتباهه و باید انتخابی پیش برم
الان دور اول اغلب سوالای حرکت و مدار رو رد میکنم و اخر سر میرم سراغشون حتی گاهی بعد از اینکه شیمی رو زدم میرم سراغ اون سوالا