اصلا هیچوقت جزء گزینه هام نبوده و نخواهد بود. ولی این نظر شخصی منه اقتصاد و بازار کار جالبی ندارن ایتالیاییا خودشون اواره هستن تو غرب اروپا و امریکا. ولی خب برای دانشگاه و به عنوان پل بد نیست ظاهرا، حداقل ارزونه نسبتا
من می گم هر کشوری توی قاره اروپا +شرق آسیا+ و آمریکای شمالی بهتر از ایرانه
حتی آمریکای جنوبی هم یک سری کشورهاش هم آزادی های فردی و اجتماعی بیش تری به ایران دارن هم اقتصادشون بهتره
بعد @Melechesh اقتصاد بد یعنی چی؟ مثل ایران الان که هزینه تعمیرات هیچیو نمی شه داد؟ یا دارو پیدا نشه و این ها؟
حرف من برای زمانی بود که درای امریکا کامل بسته نشده بود، من بین المان و هلند میخواستم انتخاب کنم و مسئله برام هر جا بجز ایران نبود.
امریکای جنوبی امنیت نداره واقعا.
اقتصاد بد یعنی مالیات بالا رفاه پایین و فساد در سیستم مدیریتی کشور. نبود شغل کافی
اون زمان اره من با شرایط سه سال پیش ایران ترجیح میدادم ایران بمونم رزوممو تقویت کنم تا برم ایتالیا. نمیدونم اگر شرایط ایران مثل امروز بود چه تصمیمی میگرفتم اما همچنان ایتالیا و ایتالیایی ها رو برنمیتابم
اقتصاد ایتالیا که واقعا جالب نیست. حقوقها پایینه و خودشون هم خیلی صرفهجومآبانه زندگی میکنند.
ولی نه قطعا اینجوری نیست که نشه چیزی خرید یا پول تعمیرات رو داد! مسئله اینه که دخل و خرج تنگاتنگه.
انگور نظر منو بخوای هر گور به گور شده ای پیدا کردی برو هیچ جا از ایران بدتر نیست که هم ازادی اجتماعی فرهنگی صفر باشه هم اقتصادش له و نورده باشه ( عربستان هم از ایران بهتره ترکیه هم!)