• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

Melechesh
Melechesh
اونقدرام که من غر میزنم بد نیست، صرفا غرغرو هستم
سوفی
سوفی
شما خودتون کدوم کشورید الان؟
Melechesh
Melechesh
هلند
سوفی
سوفی
نظرت در مورد ایتالیا چیه؟
Melechesh
Melechesh
اصلا هیچوقت جزء گزینه هام نبوده و نخواهد بود. ولی این نظر شخصی منه اقتصاد و بازار کار جالبی ندارن ایتالیاییا خودشون اواره هستن تو غرب اروپا و امریکا. ولی خب برای دانشگاه و به عنوان پل بد نیست ظاهرا، حداقل ارزونه نسبتا
سوفی
سوفی
مرسی خانوم موفق باشین
ili
چرا هیچ وقت جزو گزینه هاتون نبوده؟ یعنی بین ایران و ایتالیا ترجیحتون ایران بود؟
سوفی
سوفی
من که ترجیحم نیست حداقل
  • لایک
امتیازات: ili
ili
من می گم هر کشوری توی قاره اروپا +شرق آسیا+ و آمریکای شمالی بهتر از ایرانه
حتی آمریکای جنوبی هم یک سری کشورهاش هم آزادی های فردی و اجتماعی بیش تری به ایران دارن هم اقتصادشون بهتره
بعد @Melechesh اقتصاد بد یعنی چی؟ مثل ایران الان که هزینه تعمیرات هیچیو نمی شه داد؟ یا دارو پیدا نشه و این ها؟
Melechesh
Melechesh
حرف من برای زمانی بود که درای امریکا کامل بسته نشده بود، من بین المان و هلند میخواستم انتخاب کنم و مسئله برام هر جا بجز ایران نبود.
امریکای جنوبی امنیت نداره واقعا.
اقتصاد بد یعنی مالیات بالا رفاه پایین و فساد در سیستم مدیریتی کشور. نبود شغل کافی
Melechesh
Melechesh
اون زمان اره من با شرایط سه سال پیش ایران ترجیح میدادم ایران بمونم رزوممو تقویت کنم تا برم ایتالیا. نمیدونم اگر شرایط ایران مثل امروز بود چه تصمیمی میگرفتم اما همچنان ایتالیا و ایتالیایی ها رو برنمیتابم
Melechesh
Melechesh
سیستم استاد دانشجوییشون هم بیگاری کشاننده است
Melechesh
Melechesh
ولی واقعا بهتره سوالاتون درمورد ایتالیا رو از من نپرسید چون اونجا نبودم بهتره از @حلزون بپرسید که مثل من غرض ورزانه جواب نده
  • دابل‌لایک
امتیازات: سوفی
حلزون
حلزون
اقتصاد ایتالیا که واقعا جالب نیست. حقوق‌ها پایینه و خودشون هم خیلی صرفه‌جومآبانه زندگی می‌کنند.
ولی نه قطعا اینجوری نیست که نشه چیزی خرید یا پول تعمیرات رو داد! مسئله‌ اینه که دخل و خرج تنگاتنگه.
انگور
انگور
ایتالیا خوب نیست?😭
ili
انگور نظر منو بخوای هر گور به گور شده ای پیدا کردی برو هیچ جا از ایران بدتر نیست که هم ازادی اجتماعی فرهنگی صفر باشه هم اقتصادش له و نورده باشه ( عربستان هم از ایران بهتره ترکیه هم!)
ili
افغانستان که قرار بود بابت وجود طالبان خیلی عقب باشه اقتصادش از ایران بهتره نرخ تورمش خیلی کم تره همین چند وقت مرکز ios هم اونجا گذاشتن
  • لایک
امتیازات: سوفی
Back
بالا