• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

The Lich King
The Lich King
گمل جز تاپ ۵ نویسنده های موردعلاقه منه و خب تمام کتابایی که ازش ترجمه شده رو خوندم، اگه سبکش رو دوس داشته باشی مث من، باید بگم کتاب بد ازش ترجمه نشده به نظرم تا الان، یکی دو تا کتابش به نظرم ضعیف‌تر از نورم گمل بوده، مث جلد آخر ریگانت، ولی بد نبودن بازم. حالا در کنار این قضیه سه گانه تروی به نظرم جزو آثار خوبش حساب میشه، تنها ناراحتی که من بعدش داشتم، و هنوزم گاهی باعث ناراحتیم میشه، اینه که عمرش کفاف نداد که اودیسه‌ش رو هم در ادامه این سه گانه بنویسه.
در خصوص قیمت کتابم کاملا حق میدم، ولی همونطور که گفتم اگه قبلا خوندی ازش و دوس داشتی، از اینم احتمالا خوشت میاد.
Mahsima
Mahsima
خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتتون.
واقعیتش هنوز از گمل نخوندم و می‌خواستم شروع کنم. ولی کلا های‌ فانتزی و اپیک فانتزی دوست دارم و می‌خونم.
The Lich King
The Lich King
خواهش
آهان، خب چه کتابایی تو این ژانر خوندی که دوس داشتی؟
و اینکه چرا بین آثار گمل سه گانه تروی رو انتخاب کردی برای شروع؟ چیز خاصی توش بود که نسبت به بقیه شون برات جالب تر بوده؟
  • دابل‌لایک
امتیازات: Mahsima
Mahsima
Mahsima
های فانتزی مثلا میستبورن و یکم از استورم‌لایت رو خوندم و خیلی دوستشون داشتم. نغمه اپیک حساب میشه؟ بیشتر فکر کنم فانتزی سیاسیه. اونم خیلی دوستش داشتم.
تروی رو چون یه جورایی بازنویسی ایلیاد بود دلم می‌خواد بخونم. کلا به اساطیر یونان و در کل اساطیر علاقه دارم.
Back
بالا