سمپادیا

شیطان رجیم
شیطان رجیم
قبول دارم سیستم مشکل داری هست چون اینطوری بعضی پستا که خلاف قوانین هم هستن ممکنه اصلاً مورد توجه مدیرا قرار نگیرن ولی خب داریم از سایت رایگان استفاده می‌کنیم و کلی آدم وقت و هزینه دارن می‌ذارن پاش که هیچ بازده ای نداره براشون در آخر و خب دندون اسب پیشکشی رو نمی‌شمارن.

تو هم بدشانسی آوردی، چیزای رکیک تر هم پست شده تو ح.ب. ولی اون زمان کاربرایی که فعال بودن اغلب اهمیتی نمی‌دادن و طبیعتاً مدیر های انجمن هم متوجه نمی‌شدن یا سخت نمی‌گرفتن، الان کاربرای جدید اومدن خیلی ها هم کم سن و سال برای همین کلا یکم صریح حرف زدن سخت تر شده تو ح.ب.
تا را
تا را
منظور کلی ایشون فکر میکنم این بوده که دو نفر نقض قانون میکنن، باید پست هردو حذف بشه. تا حد ممکن رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد که ایشون یا شخص دیگه ای رو معترض کنه
نگوت
همینطوره
منتها این که سایت برای استفاده‌ی ما رایگانه یعنی مطهری اجازه داره هرطور می‌خواد رفتار کنه؟ یا هرکدوم از مدیرها.
این رفتار اشتباهه چه من زورم برسه تغییرش بدم چه نرسه. این چه منطقیه هرکس توی دایره‌ی قدرتش به خودش اجازه میده هر رفتاری داشته باشه چون زورش زیاده؟ حتی این موضوع هم تا وقتی قبول دارن که کسی که زورش زیاده خودشون باشن و اگر کس دیگری باهاشون این کارو کنه ظالمه و اسکرین توییت طرف مقابلو پخش می‌کنن و خودشونو صبور خطاب می‌کنن که در محیط زندگیشون با این آدم‌ها سروکار دارن
دژاوو
دژاوو
سلام
عزیزان مشکل حرف بزن الان کجاست؟
شیطان رجیم
شیطان رجیم
@دژاوو

ببین از من نقل قول نکن چون مطمئن نیستم ولی فکر کنم اینطوریه که مثلا می‌گم اگر یه پست توش کسی صریح حرف بزنه ولی گزارش نشه یا تعداد گزارش ها کم باشه ممکنه حذف نشه ولی پستی که صریح حرف بزنه و متعدد گزارش بشه احتمالاً حذف میشه و خب اینطوری بعضیا از شانسشون یه چیزایی می‌گن که شاید حتی بدترین چیزیم نباشه که تو ح.ب. گفته شده ولی خب پاک میشه پستشون
دژاوو
دژاوو
من همه روزه آخر شب همه ح ب های ارسالی رو می‌خونم
چون دوست دارم همه راحت باشن واقعا سخت نمی‌گیریم ولی بعضی وقتا واقعا نمیشه اونم سعی می‌کنیم باز راه بیایم.
توی بحث و جدال هاهم یا مثلا طرف یه حرفی زدی یهو یه عده اومدن تو ح ب نقدش کردن سرش دعوا شده که توی این حالت اون بنده خدا میخواسته حرف بزنه پست ایشون حذف نمیشه

یه سری بحث هاهم طرف اصلا با تیکه به قصد بحث جدال پست میزاره که توی این حالت کل سلسله پست ها حذف میشن.

چون گفته بودن اسکرین شات تویت طرف رو پست میکنن،اسکرین شات پست کردن تا جایی که اطلاع دارم خلاف قوانین نیست و مشکلی نداره.باز حالا اگه موضوع مشخص تری مدنظره حتما پیغام خصوصی برام بفرستید یا گزارش بزنید بررسی میکنم.
  • لایک
امتیازات: طوطو
Back
بالا