بانگ‌ها ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• نگوت جان مدیرا دارن داوطلبانه کار می‌کنن و مدیریت سایت هیچ منفعتی براشون نداره. واقعا نمی‌تونن تک به تک پست ها رو برای نقض قوانین بررسی کنن و بیشتر به گزارش کاربران اکتفا می‌کنن چون در آخر این سایتم برای کاربراست و اگر تعداد زیادی یه پست رو گزارش بکنن و پست هم واقعا قوانین رو نقض کنه پاک می‌شه. وقتی پست هایی که گزارش می‌زنی اول و آخر تنها کسی که گزارششون کرده تویی بر نمی‌دارن که پاک کنن دیگه وگرنه اینطوری هروقت یه جر و بحثی میشه تو سایت باید نصف پستا رو پاک بکنن اگر یکی دو تا گزارش کافی باشه.
    • لایک
    امتیازات: طوطو
    شیطان رجیم
    شیطان رجیم
    قبول دارم سیستم مشکل داری هست چون اینطوری بعضی پستا که خلاف قوانین هم هستن ممکنه اصلاً مورد توجه مدیرا قرار نگیرن ولی خب داریم از سایت رایگان استفاده می‌کنیم و کلی آدم وقت و هزینه دارن می‌ذارن پاش که هیچ بازده ای نداره براشون در آخر و خب دندون اسب پیشکشی رو نمی‌شمارن.

تو هم بدشانسی آوردی، چیزای رکیک تر هم پست شده تو ح.ب. ولی اون زمان کاربرایی که فعال بودن اغلب اهمیتی نمی‌دادن و طبیعتاً مدیر های انجمن هم متوجه نمی‌شدن یا سخت نمی‌گرفتن، الان کاربرای جدید اومدن خیلی ها هم کم سن و سال برای همین کلا یکم صریح حرف زدن سخت تر شده تو ح.ب.
    تا را
    تا را
    منظور کلی ایشون فکر میکنم این بوده که دو نفر نقض قانون میکنن، باید پست هردو حذف بشه. تا حد ممکن رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد که ایشون یا شخص دیگه ای رو معترض کنه
    نگوت
    همینطوره
    منتها این که سایت برای استفاده‌ی ما رایگانه یعنی مطهری اجازه داره هرطور می‌خواد رفتار کنه؟ یا هرکدوم از مدیرها.
    این رفتار اشتباهه چه من زورم برسه تغییرش بدم چه نرسه. این چه منطقیه هرکس توی دایره‌ی قدرتش به خودش اجازه میده هر رفتاری داشته باشه چون زورش زیاده؟ حتی این موضوع هم تا وقتی قبول دارن که کسی که زورش زیاده خودشون باشن و اگر کس دیگری باهاشون این کارو کنه ظالمه و اسکرین توییت طرف مقابلو پخش می‌کنن و خودشونو صبور خطاب می‌کنن که در محیط زندگیشون با این آدم‌ها سروکار دارن
    ما یه استاد داریم که گفت هیچکس ازش بیست نگرفته ولی خوب هم درس میده. فکر کنم امتحانش مریضه.
    Batman:/
    معمولا استادی که مهربون و خوب درس میده امتحانش سخت تره،اون استاد ناز ترم یک ،چهار صفحه سوال سخت بافت گذاشت جلومون و فقط ۴۰دیقه وقت داد
    سوالا هم تشریحی: )))
    • پوکرفیس
    امتیازات: zeynabgol
    نگوت
    من فکر می‌کنم هرچیزیو که بهت فهمانده بشه می‌تونی امتحان بدی فارغ از این که حل کردنی باشه یا نباشه و افتخاری در این نیست که امتحانات رو سخت‌تر از آموزش تعیین کنی و به هرکسی که از اون مرحله عبور نکنه برچسب کافی نبودن بزنیم:]
    تو ممکنه در حد لیسانس درس بدی و در حد دکترا امتحان بگیری. آیا اگر دانشجوی لیسانس نتونه اون سوال رو جواب بده یعنی کافی نبوده و اگر دانشجوی دکترا به اون سوال جواب بده یعنی برتره؟😪 ایش
    • دابل‌لایک
    امتیازات: zeynabgol
    zeynabgol
    zeynabgol
    دارم می‌ترسم و مامانم را می‌خواهم.
    • لایک
    امتیازات: نگوت
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا