سمپادیا

Sina
Sina
سلام

من ۲۶ تا گزارش شمارو بررسی کردم همشو رد کردم چون اشتباه بودن

اگر احساس میکنید من بخاطر مشکل شخصی(نمیشناسم شمارو اصلا) اینکارو کردم

دوباره گزارش بزنید خانم بیکامینگ هم یدور ردشون بکنه
  • لایک
امتیازات: Hyazinthe
نگوت
سلام
بیکامینگ هم رفتار مشابهی داشت. این به این معنیه که رفتار شما تائید میشه؟
شما پست‌های منو به خاطر به کار بردن کلمات سکس، پدوفیل و یادم نیست یه کلمه‌ی دیگه پاک کردین
و وقتی بهتون گفتم این کلمات با این که خلاف قوانین سایته هنوز استفاده میشه واکنش شما و بیکامینگ این بود که اگر دیدید گزارش بدید پاک می‌کنیم
و من همه‌ی پست‌هایی که گزارش دادم پست‌هایی بودن که همون کلمات داخلش استفاده شده بود حتی یدونش پست سابق خودم بود‌
  • لایک
نگوت
و شما ح.ب گذاشتین 26تا گزارش زدن هیچ کدومش تائید نشد. ببخشید؟ اگر استفاده از یک کلمه‌ی یکسان باعث میشه پست یکی پاک بشه و پست دیگری نه این برخورد شخصی نیست؟ اصلا گزارش‌هارو خوندید؟ پست من به خاطر واژه‌ی سکس حذف شد و پستی که داخلش لفظ کص کردن استفاده شده بود به عنوان گزارش تائید نشد
  • دیسلایک
طوطو
طوطو
من از اینکه چه اتفاقی افتاده خبر ندارم ولی اینو بگم که معمولا برای پاک کردن پستهای مورد دار یا تذکر به کاربری، اول اون پستها و کاربری که اونا رو گفته تو گروه مدیران با همه مدیرها قضیه اش مطرح میشه و بعد اگه همه شون هم نظر بودن پستها پاک میشه یا کاربر تذکر میگیره. اینجوری نیست که فقط سلیقه شخصی یه نفر دخیل باشه در چنین کارهایی. و اینکه یه پست همینجوری به خاطر یه کلمه نمیتونه پاک بشه مگه اینکه زیاد گزارشی دریافت کنه و پستهای مشابه اون هم تو ارسالی های بعدی طرف، زیاد بوده باشه.
ارسالی های شما هم یکی دو بار گزارش نشده. خیلی گزارشی داشتید. در بازه های زمانی مختلف. اون کاربرایی که میگید اینهمه گزارش نگرفتن هیچکدومشون.
  • لایک
نگوت
آیا درست وقتی درسته که جمع بگه و غلط وقتی غلطه که جمع بگه؟
توی قوانین اول هر ح.ب نوشته به کاربردن کلمات دون شان کاربران ممنوعه
چرا سکس برای من دون شانه ولی کص کردن برای دیگری درسته؟
اگر همه‌ی اعضا برگردن و پست منو گزارش کنن زشتی واژه‌ای که من به کار می‌برم بیش‌تر از زشتی واژه‌ای خواهد شد که دیگری به کار می‌بره ولی محبوبیت جمع رو داره؟
  • دیسلایک
طوطو
طوطو
خانوم من با درست غلط و فلسفه چینی برای به کار بردن یا نبردن فلان کلمه در پستی کار ندارم. اون دلیل و منطق هایی که شما میاری برای محیطی مثل توییتر جوابگوعه که ملت با دور از شان یا در شان هیچ پستی کاری ندارن‌.
راجب این قضیه فقط اینو خواستم بگم که مشکل شما با یه نفر و صرفا آقای ثابتی نبوده، جمیعی از کاربران و مدیران با شما مشکل داشتن‌. اون پست هایی که گفتی، طرف تو n تا ارسالش یکی دو مورد این چنینی داشته و یکی دو مورد اکثرا چشم پوشی میشه. برای شما یه مورد نبوده متاسفانه. یه بارم اگه بدت نمیاد به این فک کن اگه اینهمه آدم مختلف تو بازه های مختلف اینهمه منو گزارش زدن شاید یه مشکلی از ارسالی های من بوده به جای متهم کردن صد نفر.
نگوت
زبان بحث بین ما فارسیه؟
آیا قوانینی که ازش حرف می زنم من وضع کردم که شما ناراحتی چرا نسبت بهش اعتراض دارم؟ شما قوانین ح.ب رو به صورت تخلف بودن هر لفظ دون از شان کاربر نوشتین. کاری با درست و غلط فلسفتون ندارم و فرض می‌کنم جزو جماعتی هستید که فکر می‌کنید هر حرفی از دهن جمع بیرون میاد درسته. حتی اگر واقعا اینطور فکر می‌کنید هم قصور از شماست. اگر واقعا فلسفه‌تون اینه قوانین رو هم باید همینطور تعریف کنید. از این به بعد به جای نوشتن این که پست‌های حاوی کلمات دون شان پاک میشن بنویسید پست‌های مخالف نظر اکثریت پاک میشن. منو متهم به مخالفت با جمع می‌کنید درحالی که جمعی از موافقین خودتون رو تشکیل دادین=‌)) البته که با چنین جمعی مخالفم
  • دیسلایک
Mohammad05
Mohammad05
ArmKarimi
ArmKarimi
@نگوت
به من مربوط نیست ولی کسی که فحش بده و حرفش اکو بشه و واکنش بیشتری بگیره بدتر نیست ولی بیشتر لایق حذف شدنه.
این دو موضوع متفاوت هستند.
طوطو
طوطو
عزیزم همه ی پستای شما رو اون زمان خود مطهری (مدیر کل این سایت) چک کردن و گفتن که تذکر بگیرید.
من اگه اختیارات ایشون رو داشتم اینقدر خونسردانه رفتار نمیکردم و کاربری که دهن به دهن جر و بحث کنه بن میکردم.
ایشون و مدیرای داخلی، خیلی با جنبه و باظرفیت ان که تحت تاثیر این حرفا عصبی نمیشن و از این کارا نمیکنن . متاسفانه من مثل اونا نیستم و خداروشکر که اختیارات اونا رو هم ندارم.
طوطو
طوطو
من مدیر انجمن حرف بزن نیستم و گزارشهای اونجا برای من قابل دسترس نیست ولی چون شما یه زمانی سوژه پر رنگ بحث ها در گروه بودید همه چی از اونجا یادم مونده. در نهایت پوینت همه حرفای من این بوده که برای تذکر دادن به یه کاربر، یه مدیر صرفا نمیتونه خودسر عمل کنه و باید نظر یه جمعی رو بگیره. برای حذف پستهای مورد دارش هم همینطور. و حتی بن شدن و سایر موارد هم همینطور.
قوانین حرف بزن رو هم من ننوشتم و مال ده یازده سال قبل عضویت من بوده.
نگوت
بعد ناراحت میشید که چرا باهاتون اینطور رفتار میشه. منتی بر سر من هست که شما تصمیم گرفتین مدیر باشین که حالا به خاطر بن نشدنم خدا رو شکر می‌کنین؟ اگر ظرفیت جر و بحث رو ندارین چرا برای مدیر شدن اقدام کردین؟ حتی این پست من خطاب به شما نبود که خودتونو واردش کردین و حالا میگین چون لزوما رفتارتونو تائید نمی‌کنم شایسته‌ی بن شدنم.
نگوت
من حرفی توهین آمیز زدم که این قدر بهمتون ریخته یا صرفا ازتون دلیل خواستم؟ من ادعایی ندارم که مقصر یک نفر و سیناست. اما هرکسی که توی این روند مشارکت کنه مقصره حالا چه شما باشی چه بیکامینک چه مطهری. و اگر قوانین رو شما ننوشتید و قبول ندارید چرا بر حسب قوانین با من رفتار می‌کنید؟ برای من مهم نیست بر چه اساسی قوانین رو می‌نویسین اما وقتی خودتون قانونی تعریف می‌کنین بیخود می‌کنین مخالفش عمل می‌کنین. یا قانونتونو تغییر بدین یا رفتارتونو. اگر شما در برابر قانون ح.ب مسئولیتی نداری دلیلی نمی‌بینم بر اساس قانونی که قبولش نداری بازخواستم کنی
Back
بالا