_Hani_ روز یکشنبه ساعت 05:52 دقیقاا ملت واسه هالووین و کریسمس ذوق دارن نوبت نوروز که میشه، عید دیگه حال و هوای قبلو نداره، دیگه ذوقی واسه سال جدید ندادن و... با کلاسای لعنتی
دقیقاا ملت واسه هالووین و کریسمس ذوق دارن نوبت نوروز که میشه، عید دیگه حال و هوای قبلو نداره، دیگه ذوقی واسه سال جدید ندادن و... با کلاسای لعنتی
Becoming روز شنبه ساعت 01:18 باور بفرمایید درس خوندن در این هوای به این خوبی بسیاااار سخت و طاقت فرساست سینا جان
Batman:/ 2025/10/31 سال بالایی شورای صنفیمون چرا حالا به دخترای سال اولی لطف داره و میخواد بهشون رانندگی یاد بده؟حتی اگر دانشگاه ما نباشن؟
سال بالایی شورای صنفیمون چرا حالا به دخترای سال اولی لطف داره و میخواد بهشون رانندگی یاد بده؟حتی اگر دانشگاه ما نباشن؟
*100RA* 2025/10/26 حاجی جان سلام من جوونی کردم نادونم باز این یوزرنیمم رو انگولک کردم میشه لطفا درستش کنی؟ ببخشید دا
Fallen Star 2025/10/10 درود جناب. با عرض پوزش بابت تأخیر؛ تازه مطلع شدم. تولدتون رو بهتون صميمانه تبریک میگم و امیدوارم دههی جدید زندگی تون شامل اتفاقات نیک، موفقیت های پیدرپی و روزهای پربرکتی باشه.
درود جناب. با عرض پوزش بابت تأخیر؛ تازه مطلع شدم. تولدتون رو بهتون صميمانه تبریک میگم و امیدوارم دههی جدید زندگی تون شامل اتفاقات نیک، موفقیت های پیدرپی و روزهای پربرکتی باشه.

امتیازات: Mohammad05