Raha~ 2025/9/1 سلام سینا بهنظرت صرف میکنه بری مهندسی دریای امیرکبیر رو پردیس هرمزگان بخونی؟ تو کلاستون اصلا دختر هست؟
سلام سینا بهنظرت صرف میکنه بری مهندسی دریای امیرکبیر رو پردیس هرمزگان بخونی؟ تو کلاستون اصلا دختر هست؟
فائزه. 2025/8/22 دقیقا اومدم بانگ همین خانوم پایینی رو بگم دانشگاه های تک جنسیتی واقعا حس دانشگاه و دانشجو بودن نمیدن. اصن کل لذت دانشجو بودن به همین چیزاشه
دقیقا اومدم بانگ همین خانوم پایینی رو بگم دانشگاه های تک جنسیتی واقعا حس دانشگاه و دانشجو بودن نمیدن. اصن کل لذت دانشجو بودن به همین چیزاشه
F.ASK 2025/8/22 سلام الزهرا بخاطر تک جنسیتی بودن به آدم این ذهنیت رو میده که اونجا بیشتر شبیه مدرسه ست تا دانشگاه :] کی حاضره دوباره بره مدرسه؟ ))))))))))
سلام الزهرا بخاطر تک جنسیتی بودن به آدم این ذهنیت رو میده که اونجا بیشتر شبیه مدرسه ست تا دانشگاه :] کی حاضره دوباره بره مدرسه؟ ))))))))))
ArmKarimi 2025/8/22 من کرج و اینا رو که نمیدونم. ولی شنیدم اکثرا برای ازدواج و اینا زیاد میرن دانشگاه آزاد. فک کنم یه دانشگاهی هم بود که فقط پسرونه بود (امام صادق؟)
من کرج و اینا رو که نمیدونم. ولی شنیدم اکثرا برای ازدواج و اینا زیاد میرن دانشگاه آزاد. فک کنم یه دانشگاهی هم بود که فقط پسرونه بود (امام صادق؟)
صآبا 2025/8/21 سلام پدر جان مادر میخوان اکانت بسازن، یه لطفی کنید تاییدشون کنید زودتر خانوادهدار شیم ما.
Mr.SinShin 2025/8/12 ما که به خیال خودمون دیگه دو ماه وقت داشتیم برای امتحانا و قرار بود بریم برای معدل خفن🗿 *کمتر از دوهفته مونده…
ما که به خیال خودمون دیگه دو ماه وقت داشتیم برای امتحانا و قرار بود بریم برای معدل خفن🗿 *کمتر از دوهفته مونده…