بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• با عرض پوزش از تاخیر .تولدتون مبارک باشه .امیدوارم امسال خبرهای خوبی بشنوید 🥰 🥰
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Denebolah
    Denebolah
    مرسی مرسی :‌)❤️
    همچنین 🫂
    • خوشحال
    امتیازات: Hope07
    تولدت مبارک دختر قشنگ زیباااا💖💖💖🥹😍 مرسی که دنیا رو رنگی رنگی کردی
    • دابل‌لایک
    Denebolah
    مرسی عزیزم:‌‌)❤️
    تشکر از شما که دنیا رو قشنگتر میکنی!
    • خوشحال
    امتیازات: Miniall
    Miniall
    Miniall
    قربونت بشممم:٫)
    • دابل‌لایک
    من مشکلی که در موردش توی ح.ب صحبت کردید رو پیدا کردم!
    مشکل شما با بررسی های من تنها و تنها یه چیزه؛ شادی بیش از اندازه!
    ساز و کار این بیماری اینجوریه که شادی به خودی خود هیچ مشکلی برای شما نداره و شما شاد و خرم به زندگیتون میپردازین و موفق میشین! اما یکسری افراد هستند که به این شادی حسودی میکنند. این افراد با ترشح سم هایی از جمله حس ناکافی بودن و ناراحتی سعی میکنند که این شادیتون رو از بین ببرند.
    • لایک
    Miss_Shellby
    Miss_Shellby
    اما وقتی میرفتیم تو کوچه عروسک دختر فیس فیسوی همسایه رو میدیدیم که با اون عروسکش پز میداد یه لحظه بیخیال همون عروسک باحال خودمون میشدیم و چشم مون دنبال عروسک اون میرفت و میگفتیم نکنه عروسک اون بهتر از مال ما باشه که بعد دوباره میرفتیم تو خلوت خودمون با همون عروسک مون عشق میکردیم یا کلا از عروسک بدم مون میومد و دیگه باهاش خوشحال نبودیم
    Miss_Shellby
    Miss_Shellby
    که اینجا یه حرفم با ارمان کریمی مشترکه که این دوستا رو از خودت دور کن چون مثل اون دختر همسایه فیس فیسو یه کاری میکنن که ته دل ادم خالی کنن و ما رو تو یه دو دلی قرار بدن که چیزی باعث شده ما شاد باشیم رو از ما بگیرن
    یه حالت دیگه هم هست که باید شخصیت قوی داشته باشی و انقدر خودت شاد نشون بدی که دختر همسایه فیس فیسو پرو ( همون دوستای سمی )که وایستاده همه دنبالش کنن بگه فقط چیز های من خوبه ، رو از حرص بترکونی 😂😂 که این مورد اصلا خوب نیست چون اعصابت بهم میریزه تا روی اون رو کم کنی
    Denebolah
    بل شاید حق با شما باشه آقای کریمی
    خانم شلبی اتفاقا من بین همه دوستا و اطرافیانم راضی ترینم ، فقط همین همکلاسی ها و بعضی استادهام هستن که خسته م میکنن از چیزی که انقدر دوسش داشتم
    منم همینطور
    اینترنتم تازه بدتر شد.
    • لایک
    Denebolah
    واویلا سیسی
    دقیقا تا دیشب کانفیگ وصل میشد
    همونم قطع شد هیچ ، بله به زور باز میشه
    واحدایی که باید برداری سرش جنگ نیست ولی حداقل
    Sina
    Sina
    وایسا مگه دست خودتون نیست انتخاب واحد؟
    Sina
    Sina
    حاجی عمومی خیلی فانه

فکر نکنم چیزی به ما برسه

همش پر شده رفته:////
    Denebolah
    نه دست خودمون نیست
    تخصصی‌های عملی‌مون دو تا تایم بودن که اول فکر کردیم انتخابش دست خودمونه ولی نبود
    تخصصی‌های خوندنی و عمومی هم که کلا یه آپشن بیشتر نداشتیم
    من راضیم ولی
    برای من تایم مهم بود که اوکین تقریبا
    خداقوت

من ۱۲ سلام کردم رفتم ناهار خوردم برگشتم رفتم فیزیک تموم شد رفتم سایت دریا درس خوندم خسته شدم برگشتم

شما هنوز داشتید پلیمر رو می کشدید

من انقدر رو زمین بشینم ۶ روز بی حس میشه همه جام
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا