mostafa84 دیروز در 15:07 ارسال در موضوع 'حرف بزن' https://www.sampadia.com/forum/threads/116844/post-2110843 سینا آخر ترم 🤣🤣 چه گهی بود خوردم من خداااا
ارسال در موضوع 'حرف بزن' https://www.sampadia.com/forum/threads/116844/post-2110843 سینا آخر ترم 🤣🤣 چه گهی بود خوردم من خداااا
.Dorsa روز یکشنبه ساعت 09:39 اقاا ییلاق های ما واقعا خوشگلن. مسیرشون اصلا سخت نیست. خودتونم یکبار برین دوست دارین اونجا زندگی کنین پس طبیعیه که ماها هر هفته بریم😂😂 من پدربزرگ و مادربزرگم هرسال میرن دوماه میمونن و حاضر نیستن برگردن
اقاا ییلاق های ما واقعا خوشگلن. مسیرشون اصلا سخت نیست. خودتونم یکبار برین دوست دارین اونجا زندگی کنین پس طبیعیه که ماها هر هفته بریم😂😂 من پدربزرگ و مادربزرگم هرسال میرن دوماه میمونن و حاضر نیستن برگردن
Sədra 2025/7/11 داداش بی زحمت منو تا ۵ روز دیگه بن میکنی؟ امروز ۱۱ ام ماه میلادیه لطفا تا ۱۶ ام بن کن دمت گرم
صآبا 2025/7/8 سلام، خوبید؟ یه سوال رندم، شما خبر دارید استاد ح و دوستان امسال تو تیم تصحیح بودن یا نه؟
Sədra 2025/7/4 ضمن تبریک یوزرنیم جدید میتونم منم sadra خالی بذارم ؟ میخواستم sədra بذارم اما حرف دومش تایپ نمیشه نمیتونن تگم کنن
ضمن تبریک یوزرنیم جدید میتونم منم sadra خالی بذارم ؟ میخواستم sədra بذارم اما حرف دومش تایپ نمیشه نمیتونن تگم کنن
Call out my name 2025/7/1 اینکه برمیدارید کاری ندارم اینکه سر و صورتتونم بوی شکوفه ی گیلاس میده بازم کار ندارم حداقل گردن گیرتون خراب نباشه گردن بگیرید خب
اینکه برمیدارید کاری ندارم اینکه سر و صورتتونم بوی شکوفه ی گیلاس میده بازم کار ندارم حداقل گردن گیرتون خراب نباشه گردن بگیرید خب
Alef 2025/6/30 به نقل از SinaSabetifard : دوستان گره ای تو زندگیتون افتاده؛ کسی ولتون کرده؛ کسیو میخواید؛ درسی لب مرز دارید؛ مشکلی حل نمیشه صندوق نذورات سمپادیا فعال هست تضمینی. کلیک کنید تا باز شود... نرخ رتبه کنکور زیر ۲۰۰۰ چقدره؟
به نقل از SinaSabetifard : دوستان گره ای تو زندگیتون افتاده؛ کسی ولتون کرده؛ کسیو میخواید؛ درسی لب مرز دارید؛ مشکلی حل نمیشه صندوق نذورات سمپادیا فعال هست تضمینی. کلیک کنید تا باز شود... نرخ رتبه کنکور زیر ۲۰۰۰ چقدره؟
Miss_Shellby 2025/6/27 یعنی چی که سیستمی نمره میدن و نمره دست اساتید نیست ؟ یعنی سیستم برگه کتبی رو صحیح میکنه🤔
اگر هیستوریش ویزیبل باشه اره