از اونجایی که من مثل پزشک ها دیکتاتور نیستم، فقط یه روش درمان ارائه نمیدم.
اولیش که دردناکه اینه که شادی رو بذارین کنار تا دیگه اون افراد احساس حسودی نکنند. میتونید بعد از مدتی در خفا به شاد بودنتون ادامه بدین.
و اما راه دوم اینه که هر چند وقت یه بار مسواک بزنید. یعنی کسانی که سم تولید میکنند رو دور کنید و دور خود حصاری بکشید که صرفا غذا های لذید بتوانند وارد بشوند. این گونه دیگر هیچ باکتری ای نیست که حسادت بکند و سم تولید کند. پس شما در کمال آزادی به زندگی شاد خود بر میگردید.
از رشته ات راضی و داری باهاش عشق میکنی اما وقتی دوستات رو میبینی (یه سری دوست های فخر فروش رو اعصاب )
یهو رشته ات رو با رشته اونا مقایسه میکنی و ته ذهنت یه زمزمه به وجود میاد که نکنه رشته اونا بهتر از من باشه واین حرف باعث میشه اون حس شادی رو از بین میبره
مثل بچگی هامون وقتی یه عروسک داشتیم و تو خلوت خودمون باهاش بازی میکردیم عشق میکردیم که انگار دنیا رو بهمون دادن
از اونجایی که من مثل پزشک ها دیکتاتور نیستم، فقط یه روش درمان ارائه نمیدم.
اولیش که دردناکه اینه که شادی رو بذارین کنار تا دیگه اون افراد احساس حسودی نکنند. میتونید بعد از مدتی در خفا به شاد بودنتون ادامه بدین.
و اما راه دوم اینه که هر چند وقت یه بار مسواک بزنید. یعنی کسانی که سم تولید میکنند رو دور کنید و دور خود حصاری بکشید که صرفا غذا های لذید بتوانند وارد بشوند. این گونه دیگر هیچ باکتری ای نیست که حسادت بکند و سم تولید کند. پس شما در کمال آزادی به زندگی شاد خود بر میگردید.