سمپادیا

SinaSabetifard
SinaSabetifard
رجایی و فرهنگیان جفتشون تعهد خدمت دارن حداقل ۲ سال

ولی مدرکش معتبره در حال به صورت پاره وقت هم تو صنعت هم کار کنی

ولی من یه سرکی توی این موسسه های اپلای میکشیدم حالا نمیدونم بازار گرمی چی بود

معدل ملاک مهم تری هست تا اسم دانشگاه

یعنی مثلا گفت ۱۵ امیرکبیر و شریف از ۱۸ آزاد لاهیجان شانسش کمتره برای پذیرش
  • دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
banaz
جونم براتون بگه که
همون که دوستمون گفت: اگر می‌خوای مهاجرت کنی و اپلای کنی نیا رجایی
منم یه کمی پشیمونم که اومدم چون اگه تعهد به آ پ نداشتم می‌تونستم برای ارشد از سهمیه‌های بورس دانشگاهای خوب استفاده کنم
در کل خیلی بستگی به شرایط خودت خانوادت و خیلی چیزها داره
من اگر اندکی از انتخابم راضی بوده باشم به خاطر تهران بودن و تجربه و یاد گرفتن چیزهاییه که هرگز شهر خودم نمی‌تونستم بهشون برسم ولی از دانشگاهم چندان راضی نبودم و هر چی یاد گرفتم با تلاش و برنامه‌ی خودم بود. الانم که دارم بر می‌گردم اونقدر ناراحت نیستم چون هم جو دانشگاه داره عوض می‌شه هم جو خونه تغییر کرده و هم من.
بازم سوالی داشتی من هستم اینجا یا تلگرام. بهم پیام بده شاید بتونم کمکت کنم
banaz
تعهد خدمت هم حداقل دو سال نیست :)
حداقل ۸ ساله یا به عبارتی دو برابر مدت تحصیل که اگر ۹ ترمه بشی می‌شه ۹ ساله‌.
ضمن اینکه ارشد خوندنشم سخت‌تره و باید هم‌زمان بری سر کلاس درس بدی و اگه ارشد بخونی باز به اندازه دو برابر مدت تحصیل ارشد به تعهدت اضافه می‌شه.
و تازه، اگه بخوای مدرک فوقت روی حقوقت اعمال بشه علاوه بر دردسرهاش که به پولش نمی‌ارزه باید اون گرایش‌هایی رو بخونی که آ پ قبول داره که ممکنه چیزی که تو دوست داری نباشه
برای من انتخاب بدی محسوب نمی‌شد چون در هر حال نمی‌تونستم مهاجرت کنم ولی اگر میای رجایی از همون اول یاد بگیر در حد پاسی درس بخونی و بیشتر مهارت کسب کنی مخصوصا اگه میای کامپیوتر. معدل اول ورودیمون دقیقا همین توصیه رو داشت.
اگه هدفت کامپه که بیا درباره دانشکدشم حرف بزنیم :)
Raha~
Raha~
من بیشتر از یه ذره به مهاجرت و فکر می‌کنم و یاتوجه به چیزایی که banaz گفتن اره احتمالا انتخاب خوبی نیست ((((:
من خیلی دوست داشتم بیام تهران و همین تجربه‌هایی که میگیو بدست بیارم ولی با ازمونایی که نهایی دادم و تراز کنکورم در بهترین حالت همین یزد خودمون رو بیارم در حالت‌های بدتر هم به شمال کشور فکر کنم... تهران بهتر از علوم پایه نمیارم
البته این بحث مال الان نیست مرداد و شهریور مزاحمتون میشم (((:

چقدر تعهد خدمتش زیاده! دانشکده‌ش چجوریه؟ برای همین کامپ.. دفترچه‌شو نگاه کردم برا دخترا فقط کامپیوتر و معماری داشت
تعهد آ پ چیه؟
توی دفترچه انتخاب رشته محل خدمت رو یکی از شهرستانای دورافتاده زده باید 8 سال اونجا درس بدم اگه برم رجایی؟ ((:
Raha~
Raha~
اره سینا درست میگی
من یه اشنایی توی امریکا دارم که از نزدیک با شرایط بورس و پذیرش گرفتن در ارتباطه و میگه اکثر استادا حتی اسم دانشگاه شریف رو هم نشنیدن چه برسه به باقی دانشگاها و ازاد و دولتی هیچ فرقی نداره مهم معدل و ریسرچ و مقاله‌ست
اگر امیرکبیر و صنعتی اصفهان و ... هم بهتر پذیرش می‌گیرن چون طبیعتا دانشجویی که اینجاها قبول شده از اول زندگیش تلاش خوبی داشته و وقتی اپلای کرده هم همین تلاش خوب رو ادامه داده
بنابراین استادا تجربه بهتری از داشنجوهای این دانشگاها که میشناسن دارن و پذیرش اسون تر میشه
Ms.Nobody
Ms.Nobody
تعهد آموزش پرورش
بله باید ۸ سال درس بدی
همچنان اگر مالی مشکلی نداری آزاد
البته هزینه ی آزادسازی مدرک در حد همین آزاد در میاد یا کمتر.فقط مسئله ی خوابگاه هست.
  • دابل‌لایک
Raha~
Raha~
آهان متوجه شدم مرسی♡
پس دیگه عمرا
۸ سال برم و بیام دیوونه میشم

هزینه آزاد که ترمی ۱۰ ۲۰ تومن بیشتر نیست نه؟ (((: اگه اینطوریه اوکیه اندازه شهریه دبیرستانم بود دیگه همین استان خودمون رو میزنم خوابگاهم مشکل نشه
Raha~
Raha~
ببخشید یه سوال دیگه
اگر الان انتخاب رشته فرهنگیان کنم و قبول شم، نمی تونم رشته اصلی خودم رو انتخاب رشته کنم؟
اینو بعضیا میگن
banaz
آره فقط کامپ و معماری داره از طریق ریاضی و البته امسال حسابداری و معماری داخلی هم اضافه کردن که شاید یزد سهمیه نداره یا از چشمت افتاده
واقعا تعهدش زیاده :)
دانشکده کامپ اساتید باسواد و باحوصلش اکثرا مدعو هستن (البته مدعو بی‌سوادم کم نداشتیم) که اونا هم برای جمع کردن رزومه میان یکی دو ترم خودمونو ببینن بعدشم می‌رن خارج. نمی‌گم هیئت علمی بی‌سوادن، نه. ولی بی‌حوصله‌ان و تقریبا برای دانشجوی کارشناسی تره خورد نمی‌کنن‌. مثلا یه بیگی داریم باسواده ولی اگه یه سوتی بدی جوری تخریبت می‌کنه که تا چند روز نتونی از جات بلند شی :)
  • دابل‌لایک
banaz
چون دانشگاه معلمیه و بودجه از آ پ میاد اساتید سخت‌گیری چندانی نمی‌کنن البته ما ۱۷۰ واحد پاس می‌کردیم یعنی ۳۰ واحد بیشتر از مهندسی عادی ولی چارت تغییر کرده و شده همون ۱۴۰ تا که شاید به همین خاطر سخت‌گیرشون بیشتر بشه
در کل رقابت زیادی هم برای درس خوندن و اپلای و این قضایا نیست و خیلیا اصلا براشون مهم نیست چه نمره‌ای می‌گیرن فقط می‌خوان پاس شن. حالا اینایی که می‌خوان فقط پاس شن دو گروهن یا علاقه‌ای به رشتشون ندارن و فقط می‌خوان فارغ شن و تهشم معلم هنرستان نشن و با پارتی چیز دیگه‌ای تدریس کنن یا می‌رن سر کار که خب این گروه دوم شرف دارن :)
  • دابل‌لایک
banaz
ببین بازم خیلی بستگی به شرایطت داره. اگر یزد اذیت نمی‌شی، با خانوادت مشکلی نداری و راه اپلای و مهاجرت برات بازه به نظرم یزد بخون ولی برای ارشد برو تهران. الان که دفترچه‌ی ارشد اومده یه سری کد رشته هست که توسط شرکت‌های مختلف مثل همراه اول بورس می‌شی. حالا اینکه منظورشون استخدام بعد از تحصیله یا نه رو مطمئن نیستم. من وقتی دیدم شرطش تعهد نداشتن در سازمان دیگه‌اس نخوندم بقیشو :)
ولی اگر میای رجایی مطمئن شو از رشتت خوشت میاد چون راه تغییر رشته تقریبا بسته‌اس و در دانشگاه اینکه از رشتت بدت بیاد خودش عذابه چه برسه اینکه بعدش بهت بگن برو درسشم بده.
(ببخشید اینقدر زیاد شد)
  • دابل‌لایک
Ms.Nobody
Ms.Nobody
@Raha~
هزینه ی آزادسازی ترمی ۷ تومنه مهندسی.قطعا کمتره
مشکلی نداره فکر کنم فرهنگیان قبولی شی نری.
  • دابل‌لایک
SinaSabetifard
SinaSabetifard
منطقه چند هستی؟

اگر تمکن مالی داری و منطقه ۲ و ۳ هستی حالا میگی کامپیوتر ولی جز این بقیه رشته های تاپ رو پردیس امیرکبیر میگیره(منطقه ۲ رو خبر ندارم تا چند هزار)

چون اکثر بچه ها بخاطر خوابگاه نمیزنن
  • دابل‌لایک
SinaSabetifard
SinaSabetifard
بعدم اینکه لیسانس تهران پوینتی نداره واقعا

منم بخاطر خانوادم موندم تهران شایدم دستم باز تر بود میرفتم مثلا صنایع تهران شعبه قم

شمالم نوشیروانیش خوبه بخوای

فردوسی مشهدم خیلی خوبه

صنعتی اصفهان و شیرازم خوبن

من الان باورم اینه فرق اصلی دانشگاه ها تو نگاه اول جوش هست

یعنی اگر واقعا میگن اپلای میخوای شریف باید بری چون اصلا تو امیرکبیر دغدغه عموم بچه ها الان کنکور ارشد و معدل برای ارشد مستقیم هست.
  • دابل‌لایک
Ms.Nobody
Ms.Nobody
نه‌ واقعا سینا حداقل کامپیوتر این شکلی نیست.
منم‌ ترم ۲ فکر‌می کردم که دانشگاه آسون می رفتم معدل خوب می گرفتم بهتر بود یا فقط جو شریف واسه اپلای خوبه و اینا.

لیسانس تهران خوندن واقعا واقعا تاثیر داره توی اپلای و کار اگر دانشجوی زرنگی باشی و باسواد باشی و خوب کانکشن بزنی.
  • لایک
SinaSabetifard
SinaSabetifard
من صرفا لوکیشن تهران منظورم بود نه دانشگاه خوب

دانشگاه خوب رو هنوزم بهش باور دارم پوینت مثبته
Ms.Nobody
Ms.Nobody
برای کامپیوتر می گم.
ببین تهران بودنشو بخوای ریسرچ کنی خب دانشگاهای خوب وآزمایشگاهاشون دم دسته.بخوای کار کنی یه عالمه شرکت هست.
ریموت کار کردن واقعا راحت نیست با اینکه خیلی تبلیغش رو می کنن واسه کامپیوتر.
به نظرم کامپیوتر تهران اومدن آزاد می ارزه واقعا اگه مالی مشکل نداشته باشی.

@Raha~
به نظرم خیلی زوده واسه این تصمیما..یه کنکور و تعدادی نهایی مونده.فکرتو بذار روی اونا.اصلا دیدی سر انتخاب رشته یهو از مدیریتی چیزی خوشت اومد و کلا با مهندسی بای بای کرد.
  • دابل‌لایک
Back
بالا